Niemand kan je dwingen de Genocide agenda te volgen of te financieren

Over
Beschrijving
Yuval Noah Harari is een Israëlisch historicus en futuroloog. Tot 2014 was hij een onbekende wetenschapper, gespecialiseerd in de geschiedenis van de middeleeuwen. Hij kreeg wereldfaam door drie boeken: Sapiens, Homo deus en 21 lessen voor de 21e eeuw. Wikipedia

Tijd dat Israël gezuiverd wordt, het Gouden WEF Kalf zal ik de hel moeten branden samen met Nazi Klaus, met als zijn achterban en opdrachtgevers om de wereldbevolking te terroriseren en hun fascistische agenda op te leggen.

Van de Politie hoef je geen hulp te verwachten, ze zijn op domheid geselecteerd en kunnen niet zelf nadenken en vragen stellen aan hun opdrachtgevers, bang om hun baan te verlezen?

De Haagse Nazi’s schijten in hun broek, want de bevolking wordt wakker en doorziet de misdaden die politici tegen de bevolking hebben gepleegd, van Covid Bio-Wapen Genocide met geweldige oversterfte en het ontvoerden van Kinderen die na de toeslagen faire zijn verdwenen en vermoord door de Satanisten.

De Rechtspraak is Opgeheven, de Belastingdienst Opgeheven, Politie is landelijk uitgeschreven uit de KVK Iedereen die tegen de bevolking acteert heeft een groot Anton Mussert gehalte.

Dank het domme koppel van Fake Queen en Dombo Willy erfgenaam stadhouder van bezet Nederland, Nederland bestaat niet https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0&t=62s&pp=ygUibWF4aW1hIGRlIG5lZGVybGFuZGVyIGJlc3RhYXQgbmlldA%3D%3D zegt Maxima en haar Ezel bied zijn excuus aan omdat Wilhelmina op 13 mei 1940 was gevlucht, Waardoor de Grondwet en het Koninkrijk zijn vervallen.
Betere klokkenluiders hadden we ons niet kunnen wensen.
Hij die twijfelt, aan deze uitleg, mag opzoek gaan naar het vredesverdrag met Duitsland. En zal het niet kunnen vinden omdat het niet bestaat.
Het Hitler Kabinet was aangestuurd door Bernhard von Lippe de Nazi rat van Fake oranje.

Dit alles hang historisch samen in de opzet de bevolking te misleiden en vermoorden cq te vervangen door import laag IQ bevolking die geen binding hebben met het land, maar als parasiet een woning Auto en blonde vrouw eisen.

Om de bevolking tot verhuizen te dwingen worden dijken doorgestoken in de hoop dat het achterliggende land volloopt en onbewoonbaar wordt.

POLITIEK = Terreur Misdaad met voorbedachten rade, dat ga je toch niet actief steunen als je een beetje na kunt denken, en betalen al helemaal niet.

Geld en GOUD als wapen tegen de Satanisten / Globalisten de QFS erkend geen FIAT Geld gecreëerd uit het niets zonder tegenwaarde.

Gesara is een militaire operatie over de hele wereld, alle politici die verantwoordelijk zijn voor de GENOCIDE kunnen proberen te vluchten, maar verstoppen kunnen zij zich niet.

Alle medeplichtigen hebben via de financiële beloning voor hun hulp geld per persoon gekregen die ze hebben vermoord en aan aanslag op hebben gepleegd met de Naald. Laat dit zichtbaar zijn in de QFS.

Ziekenhuizen verliezen hun functie als er geen artsen en doctoren meer zijn, met de opruim actie zal dan ook de Med Bedden van het Leger noodzakelijk zijn om de vergiftigde bevolking te herstellen in hun gezondheid.

Met de Kerst is iedereen thuis, in de ochtend van de 27e loopt de klok weer af met de tekst
DEFINIEER ANUNNAKI: WIJ ZIJN NOOIT VERLATEN.
Als je recht voor je staat… KUN je het gewoon niet zien.

Voor de mensheid is dit de bron van ons bestaan naar dat Enki het eigen DNA met dat van de HOMO Erectus heeft gemengd om een werk-ras te creëren, wat we dan ook zijn geweest tot aan onze dood uitgebuit door de zelfbenoemde Elite, dit gaat stoppen.

Bron voor iedereen te lezen: https://afrikhepri.org/nl/de-twaalfde-planeet-sitchin-zecharia-pdf/
Als jet het doorhebt ga je het zien, dan heb je de keuze of je verder misbruik tegen je wil laten gebeuren.
Als we Enki als onze GOD zien, en wij naar zijn evenbeeld zijn gemaakt, zien we niet het verschil met de mensen qua uiterlijk.

Niemand kan je dwingen de Genocide agenda te volgen of te financieren, zeker niet als het systeem om is en de macht van het geld gebroken gaat worden met het overspoelen van rijkdom voor de hele wereldbevolking.