NESARA + GESARA

– Geen armoede, geen honger, geen schulden, alleen mondiale welvaart en vrede voor IEDEREEN!

GESARA (Global Economic Stabilization and Recovery Act) werd gestemd om te worden geïmplementeerd door alle 209 soevereine naties van de wereld, in overeenstemming met de ondertekende Overeenkomst van Parijs over klimaatverandering uit 2015, te beginnen met de herstelde Republiek van de Verenigde Staten, bekend als NESARA (National Economic Stabilization Act). en Herstelwet).

NESARA annuleert alle creditcard-, hypotheek- en andere bankschulden als gevolg van illegale bank- en overheidsactiviteiten. Velen noemen dit een “jubileum” of volledige kwijtschelding van schulden. Schaf de federale inkomstenbelastingen in de VS af. Creëert een vast tarief van 17% voor niet-essentiële nieuwe items, alleen omzetbelastinginkomsten voor de overheid. Met andere woorden: voedsel en medicijnen zullen niet worden belast, net zomin als gebruikte voorwerpen zoals oude huizen. Schaft de Internal Revenue Service (IRS) af, waarbij werknemers van de IRS worden overgeplaatst naar het nationale omzetbelastinggebied van het Amerikaanse ministerie van Financiën. Herstelt het grondwettelijk recht voor alle rechtbanken en juridische zaken in de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika. Herschoolt alle rechters en advocaten in het grondwettelijk recht. Verwijdert alle agenten van de duistere kliek, bestuursfunctionarissen en alle leden van het Amerikaanse Congres uit hun posities vanwege hun voortdurende ongrondwettelijke acties.

GESARA zal nu de Republiek beïnvloeden, samen met de rest van de wereld, wat neerkomt op een totaal van alle soevereine naties. Het nieuwe financiële systeem maakt deel uit van de GESARA-wet. Het IMF zal het “mondiale goudstandaard monetaire systeem” aankondigen zodra GESARA is aangekondigd. Alle resterende fiatvaluta’s zullen worden verzilverd voor goudstandaardvaluta. Papiergeld zal uiteindelijk worden uitgefaseerd en alle valuta zullen digitaal zijn onder het nieuwe financiële systeem – met de eliminatie van de staatsschuld van elke natie op aarde zullen de belastingen worden aangepast om lager te zijn voor burgers en bedrijven. Het nieuwe financiële systeem staat al maanden online en wordt gehost op een beschermde kwantumserver die niet zonder toestemming kan worden gehackt of geopend.

De energiekosten zullen drastisch dalen als gevolg van vrije energie en nieuwe technologieën. De toekomst zal ongelooflijk en compleet zijn; ons leven zal enorm evolueren. Onderdrukte technologieën die op de markt komen, dateren van zeventig jaar of ouder. Deze technologie zal onze planeet gemakkelijk opruimen. Een nieuw medisch systeem zal de echte gezondheidszorg zijn – met de mogelijkheid om ledematen of organen terug te laten groeien, of om onze leeftijd met 30 jaar te verlagen. Wanneer er gratis energie, transport en replicatoren aan iedereen worden gedistribueerd, zullen we gelijk worden. Niemand zal tot slaaf worden gemaakt, mensen zullen gewoon doen wat ze willen doen, vrije tijd hebben, tijd om na te denken en creatief te zijn. Het is niet nodig om iets te hamsteren.

Mensen zullen in het moment van nu leven: hun eigen voedsel en voedsel voor anderen verbouwen. Veel mensen zullen daadwerkelijk van hun werk genieten omdat ze ervaren dat het hen betekenis en een doel geeft, een andere manier om te dienen. Degenen die geen baan hebben, zullen alternatieve manieren vinden om geluk te ervaren en bij te dragen aan het algemeen welzijn.

Nu de tijd nadert voor een grote verandering in onze samenleving, is het tijd om pijn en lijden door ervaringen uit het verleden om te zetten in vreugde, vrede en voorspoed! Er breekt een nieuwe dag aan die een zorgzaam en respectvol tijdperk voor de mensheid zal inluiden!

Planeet Aarde en de mensheid ervaren De Grote Bewustzijnsverschuiving, ook bekend als Ascensie of Het Grote Ontwaken naar Eenheidsbewustzijn. Moeder Aarde keert terug naar een heilige planeet en neemt de hele menselijke bevolking mee (wie er ook heen wil). Het is een Gouden Eeuw die onze stoutste verbeelding te boven gaat.

Abonneer je voor meer:
https://t.me/DavidWilcock ✅