Nep-oranjes lachen u recht in uw gezicht uit

10 december 2019 0 Door Indignatie redactie

Wat is hij – de “koning” aller Nederlanders – toch apetrots op zijn oudste dochter, moeten we lezen in allerlei roeptoeters van de regentenkliek. Apetrots, ja, dat staat er echt. Zestien jaar alweer en al een hele dame, die Amelia. Bijna onecht, zoals ze tegenwoordig tieners op kunnen pimpen om nog iets van goeds uit te kunnen stralen. Maar ja, wat is er nog echt aan deze vermeende “oranjes”? En weet u wat nou zo leuk gewoon aan deze mensen is?

Ze is kreunprinses, maar moet ZELF sparen voor een scooter. En nou wij weer. Iedere dag vergissen wij ons weer in de nobele bedoelingen van deze opofferende meevoelende medemensen met hun loodzware takenpakket.

Deze jongedame kan niet wachten tot ze achttien is. Want vanaf dat moment rollen de miljoenen binnen. En dan moet dat over een paar jaar trouwen met een of andere nazi telg uit Bariloche, gokken wij zo maar om de nep-oranje stamboom aan de pruttel te houden. Zo blijft de Zur Lippe B. clan zich verder uitdijen, letterlijk en figuurlijk, want van maat houden hebben deze graaiende vreetkezen nog nooit gehoord.

We zitten er maar mooi mee opgescheept. Niemand heeft er om gevraagd, ze zijn niet gekozen en ze kunnen niet eens bewijzen dat ze “van Oranje” zijn.

Bovendien steken ze je de gek ook nog aan van jouw centen. Heil!

willem

Niet verwonderlijk natuurlijk met een opa die bij het Totenkopf regiment had aangemonsterd en een overgrootvader die zo ongeveer het ergste is geweest wat een volk kan overkomen. Deze landverrader SS’er en spion van Hitler schopte het tot verzetsheld en zakenprinz. Nog steeds staan oude veteranen voor deze ramp op pootjes in de bres. Een lafbek die met de staart tussen de benen zijn gastland ontvluchtte en na de oorlog overal de bloemetjes buiten zette. Zur Lippe Bilderberg was zeer begaan met de natuur en olifanten en zo…. Hij schoot ze bij bosjes af om de vegetatie te redden. Dit soort hufters noemt zich dan “van adel”.

bernard
Leuke familie, niet?

De huidige generatie is niet opgevoed, waarom zouden ze daar ook moeite voor doen. Alles rolt vanzelf bij hen binnen. Ze zitten altijd in geldnood, zeiken over van alles en nog wat, klagen steen en been over hun privacy en vinden dat wij ze met rust moeten laten, want “ze doen het zo goed”. Dag en nacht staan ze voor ons klaar. Ongevraagd, dat wel.

Wát ze dagen en nacht precies doen zal een eeuwig raadsel blijven.

We zullen de dag prijzen wanneer ze onder eigen gewicht bezwijken en als een ruftend hoopje oranje-kleurige derrie het riool in kunnen worden gespoten. Wat moet je er verder mee. Met hun vermogen kan minimaal drie keer de staatsschuld worden afgelost.

Identiteitsfraudeurs kun je eenvoudig kaal plukken. Daar zijn zelfs nu al wetten voor, het “staatshoofd” heeft er zelf een kruisje onder gezet.

DNA willen ze pertinent niet afstaan, omdat ze helemaal niet van adel zijn. Juliana is verwisseld met een baby uit baarn (klaartje de ridder) o.dag de eigenlijke Juliana een mongilide kindje was en dit kon natuurlijk niet. En Wilhelmina, die eigenlijk gewoon Pauline de Ranitz heet is ook geen bloedverwant van Willem III. Willem had geen levende eigen kinderen meer en stak hem overal in waardoor hij syfilis kreeg. En wat moest een ouwe vent als hij met een gewoon meisje als Emma die destijds amper 20 was. Hij was al 60. Wat mij betreft afschaffen dat nep koningshuis. Hebben nergens recht op, maar krijgen alles voor geschoteld

We lachen de nep Oranjes recht in hun gezichten uit!
Want ze durven ons nota bene de hele volk voor de gek! Erg beschamend…
Ook ze spelen als marionetten voor een neppe koningschap! Ook zijn hele familie is een flop!!
Waarom leven ze erg superrijk? Want ze verdienen het echt niet!!
Sorry, dat ik altijd al tegen neppe Alex ben met zijn goed gevulde maag door zijn onverdiende rijkdom, ook met zijn varkenshoofd met zijn rare kroon……
Terwijl Alex en maxi totaal geen verantwoordelijk hebben voor Nederland!
Want Maxi zegt, Nederland bestaat niet!
We zijn echt woedend!! Eigenlijk moeten we een oorlog voeren tegen neppe koningschap en de waardeloze regering!!
Omdat we tegen omvolking van islam zijn!
Islam is erg gevaarlijk en speelt altijd ikke, ikke, ikke…. Islam is aso en nooit integreert! Massa Islam moeten we breken! Want islam breekt ook Joden en Christenen…! Regering heeft ons de ellende gebracht en ons in de war geschopt….