Nederland en hier lijst van de satanaanbidders bekende mensen

DIT IS BIZAR !!!!!!!

Nederland onderhoud contacten met mensen die verdacht zijn van gebruik adrenochrome en zich bezig houden met SATANISME. SATAN = DUIVEL

Dit kan toch zo niet doorgaan. Lady Gaga is al op TV geweest in Oostenrijk en Turkije. Het is een wereldwijd schandaal en voor Adrenochrome zijn kinderen vermoord.

Lady Gaga staat op de loonlijst van het WHO onder leiding van TEDROS die beschuldigd werd van misdaad tegen de mensheid. Hij is toen ook zijn land uitgezet!!

D.Trump is gestopt met geld doneren aan de WHO en nu is Bill Gates de grootste donateur. Bill Gates heeft het daar voor het zeggen. Masr dat hoort bij het spel die ze spelen.want trump is een troef misleider

Wat verder opmerkelijk is dat Marina Abramovic de lerares is van Lady Gaga en houdt zich ook bezig met de meest walgelijke dingen waaronder bloed koken en ook gebruik van Adrenochrome. Op google is genoeg te vinden ! Maar het kan nog gekker. Deze dame staat op de loonlijst van Microsoft en we weten dat Bill Gates daar ook vuistdiep inzit. Met Marina is er een promotiefilm gemaakt waar ook Satanisme in voor kwam. Deze promo is door alle commentaar door Microsoft van YouTube gehaald.

Adrenochrome is een drug gemaakt van geadrenaliseerd bloed. Wanneer de donor extreme pijn en angst ervaart doordat het geterroriseerd wordt, reageert het lichaam van het slachtoffer door een enorme hoeveelheid adrenaline te produceren voor de fight or flight-reactie. Wanneer deze piek het hoogste is wordt het bloed afgetapt uit de halsslagader of uit de hersenen. Deze procedure kan meermalen herhaald worden, totdat het slachtoffer sterft aan de verwondingen of door uitputting. Hoe jonger de donor, hoe groter het verjongende effect is. Het bloed van jonge kinderen biedt de hoogste opbrengst.

Ik vind het allemaal te walgelijk voor woorden en we kunnen niet meer stellen dat de WHO en onze overheid denken dat dit hele nette dames zijn. Dit is gewoon tegek voor woorden en gewoon WALGELIJK !!!!!!!

SORRY MAAR IK KRIJG STEEDS MEER HET GEVOEL DAT IK IN EEN SOORT VAMPIERENFILM ZIT. IK ZIE HIER GEWOON EEN HORROR SCENARIO EN DE POLITIEK VINDT ALLES OK.

Het geeft duidelijk aan waar de prioriteiten van de overheid en koningshuis liggen. Gewoon walgelijk dit en mijn inziens moet het leger heel snel gaan ingrijpen want hier klopt helemaal niets meer van.

Bill Gates is medeoprichter van GAVI en financierde het startkapitaal van 750 miljoen dollar om GAVI op te zetten. Tot op heden heeft de Bill & Melinda Gates Foundation in totaal 4.1 miljard dollar gedoneerd aan GAVI. En dat stopt niet want ze gaan nog eens 1,6 Miljard investeren.

Iets meer ober Bill en Gavi

De farmaceutische firma’s die vaccins produceren maken zelf ook deel uit van het GAVI. Er is dus sprake van een manifest belangenconflict. En dat blijft natuurlijk niet zonder gevolgen voor het vaccinatiebeleid. Het GAVI en zijn deelnemers, vooral de farma-industrie, hebben duidelijk een heel andere agenda dan het welzijn van de wereldbevolking. Bij ons in het westen verstomt alle kritiek op deze dubbelzinnige situatie.

De pers hemelt de wilde weldoener op voor zijn inzet, kritische noten zijn onvindbaar. Vreemd genoeg kan dat elders wél. In India bijvoorbeeld. Daar krijgen Bill Gates en het GAVI zware kritiek vanwege hun rol in een aantal schandalen en fraudezaken. Er loopt zelfs een rechtszaak tegen hen bij het Indische Hooggerechtshof in verband met doden en zwaar zieken naar aanleiding van onderzoeken in het kader van het vaccin Gardasil van Merck.

Duizenden meisjes tussen 9 en 15 werden betrokken bij het onderzoek, velen van hen werden ziek en minstens 7 overleden. In de meeste gevallen wisten de meisjes of hun ouders niet eens aan welk soort onderzoek ze deel namen. De meeste meisjes waren leerlingen, en onderzoek toonde aan dat minstens 120 meisjes die deelnamen aan de onderzoeken nevenwerkingen ondervonden zoals epileptische aanvallen, felle maagpijn, hoofdpijn en humeurschommelingen.

Het Sama rapport over deze complicaties vermeldde eveneens gevallen van vroegtijdig beginnen van de menstruatie na vaccinatie, zware bloedingen en hevige krampen van de baarmoeder bij vele studenten. In The Economic Times of India publiceerde Kumar een vier pagina’s tellend rapport over het Gates imperium, waarin hij blootlegt dat de resultaten van dit onderzoek allemaal weggewuifd werden, als zouden ze niets met het vaccin te maken hebben. Daardoor kon de goedkeuring van het vaccin voor verkoop in India verder zijn gang gaan. Die procedure werd werd betaald door de Bill en Melinda Gates Foundation.

De overheid in India vond dat er aan deze foundation een enorm belangenconflict kleefde. Het GAVI heeft zoals gezegd vertegenwoordigers van de farmaceutische wereld in zijn beheer zitten, en het Public Health Foundation of India (PHFI) krijgt geld toegeschoven van de farmaceutische firma’s. Ook in verband met een ander, vijfvoudig vaccin, speelden Gates en GAVI een soortgelijke rol. Ook hier stierven kinderen kort na hun vaccinatie, gepromoot door BMGF en GAVI. Beide organisaties lieten het vaccinatieprogramma verder lopen, zelfs na het ontdekken van de overlijdens.

In tegenstelling tot de USA (en de rest van het westen) neemt het Indiase Hooggerechtshof de fraude in verband met Gardasil ernstig, en kunnen journalisten hun verhaal kwijt in de mainstream pers om het publiek in te lichten. Soms kunnen we dus nog heel wat leren van de “derde wereld”

DOOR DIT BERICHT TE DELEN WORDEN ER MOGELIJK MEER MENSEN WAKKER

DIT KAN ECHT NIET !!

Let op de foto s van nederlandse artiesten ook erop komen en dragen zelfde symbolen symbol als lady gaga.deze wereld en de schaapjes die zo lief en aardig leken horen allemaal bij duivel.

Koningshuis is zwaar onder duivel en drinken bloed van VERMOORDE baby s en kinderen