Nederland CABAL Pilot NWO project van de Elite.

Rinus Verhagen

Nederland CABAL Pilot NWO project van de Elite.

Georg Soros misdaad verweven met het referendum in Nederland over het associatie verdrag met de Ukraine in 2016.

Het tweede referendum ooit in Nederland gehouden werd door de bevolking ook met 63% afgewezen, bij een opkomst van stemmers van 31%.

Waarschijnlijk was de opkomst lager dan de wettelijke 30% van het ongeldig rechtssysteem vanaf 13 mei 1940, maar Rutte als meester in fraude heeft men dit natuurlijk gemanipuleerd.

Bron: Geenstijl TV https://www.youtube.com/watch?v=3_TsNlUwejA


Soros heeft via de PVDA politieke partij € 200.000 ontvangen om een Ja te propaganderen door het associatie verdrag te stemmen in Nederland.

Zo probeert Soros als loopjongen van de Rothschild familie heers en verdeeldheid te zaaien.

De valse vlag met de MH370 / MH17 in 2014 zou de bevolking moeten overtuigen om voor het associatie verdrag te stemmen.

Maar Aziatische slachtoffers zonder bloed en geroofde organen, met Nederlandse paspoorten kan nooit zonder betrokkenheid met de Nederlandse Cabal.

Om de Ukraine een lid van de NATO te laten worden, en de fascistische EU verder te laten uitbreiden en een oorlog met Rusland uit te lokken.

Het hele verhaal over FISAGATE tegen Trump, en de wisselblower Eric Ciaramella, die naar mijn mening erg veel op de zoon van Georg Soros lijkt.

https://twitter.com/AlexanderSo…/status/1229160951578079234…


De familie Soros is erg onder de indruk van de kwaliteiten van premier Rutte.

Dat blijkt uit een kiekje dat Alexander Soros, de nauw met zijn vader George Soros samenwerkende zoon uit het politieke imperium, dit weekeinde op social media zette.

De twee troffen elkaar op een conferentie in Duitsland.
https://www.washingtonexaminer.com/…/alleged-whistleblower-…

FOTO: Vermeende klokkenluider Eric Ciaramella schudt de hand van Barack Obama in Oval Office
door Steven Nelson
| 20 november 2019 13:57

zie de rol van Eric Ciaramella / Alexander Soros. https://twitter.com/gregrubini/status/1223001808827797516
Victoria Fuck the EU Nuland-Pyatt leaked phone conversation _COMPLETE with SUBTITLES

De MH17 zou aangekocht zijn om te slopen, vreemd, een vliegtuig kopen om te slopen, dat toevallig op de MH370 lijkt?

Bron: Combineer daarbij dat Field McConnel heeft ontdekt dat de MH17 door Georg Soros van Malaysia Air-line is gekocht, en een langer tijd in Israël in een loods heeft gestaan.

Serco, eigendom van Prins William van Engeland als ik goed geïnformeerd ben.

( waar zijn de zwarte dozen van de MH370 ) in Engeland!

De vijf ogen, landen zijn allemaal betrokken bij de MH370 / MH17 genocide, door het stilzwijgen en het verbergen van feiten…Het Fake JIT rapport.

https://www.youtube.com/watch?v=5NC_8Nzq3yY&t=5s

De Deep State acteert internationaal om de NWO met de VN als hoogste orgaan, wat totaal doorspekt is met ongekozen corrupte leiding en medewerkers.

Zij werken nou samen met de ongekozen corrupte EU, die ook door Georg Soros is omgekocht.

Bron: https://jdreport.com/george-soros-heeft-een-derde-van-euro…/

George Soros bezit een derde van het Europees Parlement
De meeste mensen hebben wel een onderbuikgevoel over het feit dat de Europese Unie nu niet echt democratisch is, maar ze begrijpen de finesses ervan ook niet.


We kiezen toch allemaal samen een Europees Parlement, dus veel democratischer dan dat kan het toch niet zijn?

De echte machthebbers https://niburu.co/…/12866-nog-een-paar-jaar-en-de-top-van-d…

gebruiken allerlei hulpmiddelen die tot hun beschikking staan en vaak zijn dat instellingen als veiligheidsdiensten, overheden en religies, maar soms gaat dit ook via mensen, zoals de beruchte Joods-Hongaarse Richard George Soros.

Deze man behoort tot de absolute top van de elite en is levensbedreigend, ook omdat zijn macht veel verder gaat dan wat de meeste mensen denken, zoals we in een eerder artikel schreven.

https://niburu.co/…/12831-george-soros-is-veel-gevaarlijker….

In deze lijst zijn alle omgekochte EU ratten te vinden.

Bron: Reliable allies in the European Parliament (2014 – 2019) for the Open Society European Policy Institute https://legacy.gscdn.nl/archiv…/images/soroskooptbrussel.pdf

Nu echter de moordenaars in opdracht van Obama, via Eric Ciaramella ( Alexander Soros ) niet betaald zijn voor hun moordopdracht, en een paar leden van hun moord-commando’s reeds zijn vermoord, beginnen ze hun verhaal te doen.

Bron: http://www.bovendien.com/…/maidansluipschutters-doen-onthul…

Maidansluipschutters doen onthullende bekentenis!

De Maidan sluipschutters die in februari 2014 210 politieagenten en 70 demonstranten doodden hebben zich gemeld en een bekentenis afgelegd voor een gerechtshof in neutraal gebied, Wit Rusland ook bekend als Belarus.

De reden voor hun bekentenis is tweeledig. Ze kregen geen vergoeding voor wat ze deden maar belangrijker, 6 van hun oud collega’s vonden onder verdachte omstandigheden hun dood.

Om zichzelf te beschermen vertellen ze nu precies wat er die dagen gebeurde, wie erachter staken en wat de bedoeling was.

De sluipschutters werden Oekraïne binnen gesmokkeld via Georgië in opdracht van Saakashvili. Saakashvili, die vooruit geschoven werd in 2003 door Soros om de rozenrevolutie te leiden in Georgië. Volgens wikipedia een geweldloze revolutie maar niets is minder waar.

Tientallen zo niet honderden mensen die weerstand boden werden geëlimineerd door zijn regime. Later was hij ook de aanstichter van de oorlog in Zuid Ossetia in opdracht van Soros maar de Russen eindigden deze oorlog in slechts 3 dagen.

Het duurde jaren voordat Saakashvili uit zijn ambt werd gezet maar dit lukte uiteindelijk toch. Saakashvili trok verder naar Oekraïne om daar zijn volgende opdracht voor Soros voor te bereiden.

Onder de personen die rechtstreeks in verband gebracht worden met de coup in Oekraïne zijn o.a. een Amerikaanse militaire officier die de belangrijkste contactpersoon was voor de coupplegers met de naam Christopher Brian Boyenger ( waarschijnlijk een schuilnaam ) en Andriy Parubiy, de top van de Oekraïense nazigroep sinds 1991.

Nu volgt het interview dat een Italiaanse verslaggever, Gian Micalessin had met 3 van de Maidanschutters.

https://www.youtube.com/watch…
https://www.youtube.com/watch…

Wel nu. Welke conclusie kunnen wij trekken uit deze bekentenissen. De namen zijn nog niet genoemd maar spelen wel een hele belangrijke rol in dit geheel.


EU Guy Verhofstadt en mede Nazi Hans van Baalen, uit dezelfde politieke partij als Mark Rutte de VVD.

Onze zogenaamde democratische leiders van de EU wisten dit en maakten deel uit van de coup. Met andere woorden.

De westerse politieke organen van zowel de Amerikanen alsook van de EU zijn misdadigers van de ergste soort en komen er mee weg. Simpel door steeds maar weer de vinger te wijzen naar Rusland.

Onze nieuwsvoorziening deed geen enkele moeite en nog steeds niet, om de waarheid boven tafel te krijgen, sterker nog, ze gaan mee met het verhaal van de coupplegers en maken zich daarmee medeschuldig aan massamoord.

Al deze mensen, de politiek, organen als de EU en de NATO, mensen die ons nu belastingen opleggen op basis van complete onzin onderzoeken naar CO2, zijn misdadigers en hebben geen enkel recht ons de wetten voor te schrijven en/of ons belastingen op te dringen. Als je denkt dat ze dit voor ons doen, vergeet het maar.

Deze openbaringen laten zien wat voor monsters onze politici en leiders werkelijk zijn.

Eén man wist van de coup op voorhand en meldde dit tijdens een toespraak. Mensen die blijkbaar al op de hoogte waren van de plannen verstoorden zijn toespraak.

Het heeft een tijdje geduurd maar de waarheid is dan nu eindelijk bekend.

Het zal ongetwijfeld nog een tijd duren totdat ook de waarheid over andere aanslagen bekend zal worden zoals bijvoorbeeld de aanslag op de MH-17.

Ook hier waren namelijk volgens de radarbeelden die de Russen daags na het gebeuren vrijgaven Georgische straaljagers op te zien die de MH-17 uit de lucht haalden.

Niet vreemd dat Soros persona non grata is in Rusland. De man loopt in het westen nog steeds de deuren plat bij politici en verbonden organen.

Ik hoop dat dit nieuws ook onze westerse nieuwskanalen zal bereiken maar heb hier sterke twijfels over want dit nieuws nu brengen is een bekentenis van massamoord door politiek en media!

Nu we in 2020 meer weten over de politiek en hun plannen, waarbij orgaandonorschap door de politiek verplicht is gesteld op initiatief van de Demonen partij D66, mits men dit niet uitdrukkelijk zelf wijzigt in de Nederlandse administratie.

Wetende dat 71% van Pedofilie in Nederland in stilte afspeelt, en het Adrenochrome gebruik, is het niet verwonderlijk dat de argwaan gerechtigd is, dat de passagiers van de MH17 met veel kinderen aan boord, slachtoffer zijn geworden van de gewetenloze satanisten uit de Nederlandse politiek.

Het zijn gewoon teveel toevalligheden die aan het licht komen en de verwevenheid laten zien.

Een GESARA zonder de verwijdering van de Europese Cabal is gewoon niet mogelijk.

De 29e mei is de geboortedag van JFK, waarbij de Q klok afloopt.

Laten we hopen dat de Cabal over de hele planeet verwijderd wordt om de mensheid te bevrijden van het kwaad.

Als het gerucht waar is, dat per 1 juni het Swift betaal systeem vervalt, is de Cabal in een klap zijn geld en macht kwijt over de hele wereld.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/…/netherlands-cab…