MOND GESNOERD

MOND GESNOERD: Brussel vertelt Nederlandse Kamerleden dat ze niet mogen debatteren over de uitslag van het referendum want het kan olie op het vuur gooien bij het Brexit referendum!

 

BRUSSEL heeft Nederlandse parlementsleden daadwerkelijk verboden de historische uitslag van het referendum van hun land te bespreken omdat het de ondemocratische kern van de EU blootstelt en het gesprekken voor een Brexit kan stimuleren.

De Europese elite heeft ervoor gekozen politici in Nederland de mond te snoeren, en hen bevolen om de democratische stem van het Nederlandse volk te onderdrukken tot na het Brexit referendum op 23 juni.

In een verbazingwekkende verklaring geleverd aan het Nederlandse parlement deze week gaf minister-president Mark Rutte aan dat hij van andere EU-leiders het bevel had gekregen om het referendum niet te noemen voor de komende twee maanden.

Hij blokkeerde ook elke beslissing die kan worden genomen over de toekomst van de EU expansionistische deal met Oekraïne, welke de Nederlandse kiezers met een overweldigende meerderheid in het historische referendum van vorige week hebben afgewezen.

De hele oppositie had een wet geëist die de ratificatie van het verdrag in Nederland onmiddellijk zou hebben ingetrokken, met het argument van de “volk heeft gesproken”. Nederlandse kiezers verpletterden de pro-Brussel Voor ‘beweging afgelopen donderdag, met bijna tweederde stemden ze tegen de Oekraïne deal.

Maar de regering van Rutte, die een nipte meerderheid heeft – overstemde hen en in plaats daarvan koos men ervoor om een beslissing over de vraag of de wil van zijn eigen mensen wel of niet te accepteren uit te stellen tot nadat het Britse referendum heeft plaatsgevonden.

Hij vertelde de kamer dat bureaucraten in Brussel zich steeds meer zorgen maken over de Britse stemming en dus geen “open en publieke discussie” willen over het eigen referendum resultaat en deze willen onderdrukken tot nadat het voorbij is.

Hij zei: “Onze politieke schatting, gebaseerd op de eerste signalen die we ontvangen van onze Europese partners, is dat ze willen dat [het Britse referendum] eerst uit de weg is.”

Hij voegde eraan toe dat alleen een open en publiek debat in Brussel over het Nederlandse referendum de kwestie op kan lossen, maar zei dat het op z’n vroegst kan plaatsvinden na het Verenigd Koninkrijk referendum.

Zijn houding lokte woede uit onder de parlementsleden van de oppositie, met de eurosceptische Geert Wilders woedend: “Het volk heeft gesproken. De mensen waren duidelijk. De mensen zeiden Nee.”

Zelfs partijen die in eerste instantie de overeenkomst met Oekraïne hadden gesteund, die gericht zijn op Kiev in de invloedssfeer van de EU te brengen kraakten het besluit van Rutte om niet de stekker onmiddellijk uit het verdrag te trekken.

Sybrand Buma, van de centrum-rechtse christen-democraten, brieste: “Echte mensen gingen naar echte stembureaus om nee te zeggen.

“Ik vind het dramatisch, maar we kunnen niet achteraf zeggen ‘het is teleurstellend, we gaan doen wat we willen.’ ‘

Op een historische nacht afgelopen donderdag, verwierp een overweldigende 61,1% van de Nederlandse kiezers het Oekraïne landroof plot, wat streeft naar Kiev in de invloedssfeer van de EU te brengen.

Maar Brusselse bureaucraten gaven bijna onmiddellijk aan dat zij samenzweren om de deal toch op koers te houden, en visum-vrije toegang te verlenen tot 45 miljoen Oekraïners.

Deze week verbijsterde UKIP leider Nigel Farage eurocraten tijdens een spetterende toespraak in het Europees Parlement, waarin hij zei dat het Nederlandse referendum resultaat het einde van het EU-project aankondigt.

Bron