Militaire draden zoemen!

🌐🕸 Russische, Duitse en Italiaanse kabels onthullen SCHOKKENDE waarheid! 😱🔍

Militaire inlichtingenbronnen uit Rusland, Duitsland en Italië hebben allemaal gemeld dat de NAVO en de Amerikaanse CIA naar verluidt een valse vlaggebeurtenis plannen, hetzij in de Zwarte Zee, hetzij in de Middellandse Zee. Het vermeende plan omvat het tot zinken brengen van een Amerikaans marineschip, resulterend in de dood van Amerikaanse soldaten, en het beschuldigen van Rusland of moslimlanden voor de aanval. Er wordt gezegd dat deze valse vlag-gebeurtenis bedoeld is om de Derde Wereldoorlog te ontketenen en mogelijk te escaleren tot nucleaire conflicten.

Momenteel hebben niet-openbaar gemaakte bronnen in de VS, Europa en Rusland, die wij de ‘Witte Hoeden’ noemen, de media geactiveerd om licht te werpen op deze geplande ‘false flag’-operaties in de diepe staat. Er wordt verwacht dat figuren als Tucker Carlson, Elon Musk, de Russische media, de witte hoedenmedia van de EU en verschillende conservatieve nieuwskanalen over de hele wereld het verhaal zullen onthullen over de vermeende betrokkenheid van de NAVO bij deze valse vlagoperaties.

We moeten niet vergeten, mede-patriotten, dat wordt aangenomen dat de diepe staat hun laatste kaarten uitspeelt, waaronder het tegenhouden van de Amerikaanse verkiezingen, het aanzetten tot een burgeroorlog, het initiëren van de Derde Wereldoorlog, het ontketenen van een nieuwe pandemie, het gebruik maken van het verhaal van de buitenaardse invasie, het orkestreren van black-outs voor cyberaanvallen, en mogelijk een gecontroleerde elektromagnetische pulsaanval ontwerpen, terwijl de zon de schuld krijgt van wijdverbreide stroomuitval.

Naarmate we dichter bij het blootleggen van de waarheid en het blootleggen van deze gebeurtenissen komen, is het belangrijk op te merken dat de onthullingen steeds onwerkelijker kunnen klinken, vooral voor degenen die zich er niet van bewust zijn of sceptisch blijven. De waarheid zelf is zo buitengewoon dat deze vaak haar eigen geloofwaardigheid ondermijnt, en dit feit gaat niet verloren voor de CIA.

Het is van cruciaal belang om deze informatie over de vermeende geplande NAVO-VS-oorlog te delen. valse vlag-operaties gericht op het tot zinken brengen van een Amerikaans schip en het ten onrechte toeschrijven van de schuld aan Rusland, met de bedoeling een 9/11-achtige gebeurtenis te ontketenen om Amerikanen in een oorlog te betrekken. Hoe meer deze informatie wordt verspreid en openbaar gemaakt, hoe groter de kans dat de diepe staat hun valse vlagplannen zal opgeven en hun operaties zal afbreken.

Sluit je aan bij @Q17_Awakening