Meneer de WHO-directeur..? Aangenaam..!?

Door GuidoJ.


De directeur van de WHO was toplid van de
gewelddadige Ethiopische Communistische Partij.
Dan is ineens duidelijk waarom hij zo China-minded is…
x

Meneer de WHO-directeur..? Aangenaam..!?

Bron o.a.: Paul Joseph Watson | Infowars.com © 2020
2020 © deze versie/vertaling WantToKnow.nl/be

x

Officieel is de directeur van de WHO, de 55-jarige Tedros Adhanom Ghebreyesus een Ethiopische microbioloog en een internationaal erkend malaria-onderzoeker. Officieel dus, zit hij sinds 2017,  op de stoel van voorzitter/directeur WHO en hij is daarmee de eerste niet-arts en eerste Afrikaan in die rol. Minder bekend, en dus minder officieel, is deze directeur-generaal van de WHO, de Wereldgezondheidsorganisatie, een voormalig lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië. Een partij die medische noodhulp aan een etnische groep ontzegde. Bovendien wordt hij ervan beschuldigd, persoonlijk toezicht te hebben gehouden op de uitlevering van dissidenten. Mensen die later gevangen werden genomen en gemarteld.

Wat bijzonder is, is dat deze Tedros Ghebreyesus de afgelopen tijd, herhaaldelijk de gesprekspunten van de Chinese communistische partij heeft gepardonneerd, waarbij hij met name de reactie van Peking op het Coronavirus voortdurend heeft geprezen. Ondanks het feit dat China de waarheid over de verspreiding ervan heeft verborgen en wetenschappers en artsen die de wereld probeerden te waarschuwen, het zwijgen heeft opgelegd. Nu weten we waarom.

De ene secretaris-generaal Xi Jinping, die de andere -WHO-voorzitter- begroet. De lichaamstaal verraadt de onderdanige houding van de WHO-topman..!

Zoals John Martin uitlegt in zijn uitstekende stuk ‘The Crimes of Tedros Adhanom’ (HIER), was het hoofd van de WHO tijdens zijn verblijf in Ethiopië lid van het Tigray People’s Liberation Front (TPLF), een gewelddadige communistische revolutionaire partij die door de Amerikaanse regering in de jaren ’90 op de lijst van terroristische organisaties werd gezet. Volgens een Ethiopische krant stond Adhanom op de lijst van het derde belangrijkste lid van het permanent comité van het politbureau van de TPLF.

Martin beschrijft hoe de TPLF zich bezighield met ‘systematische discriminatie en schendingen van de mensenrechten’, doordat de etnische groep Amhara noodhulp te weigeren vanwege hun connectie met de oppositiepartij. Het ministerie van Volksgezondheid dat toezicht hield op deze schendingen werd destijds geleid door deze Tedros Adhanom Ghebreyesus.
Het lugubere feit komt tevoorschijn bij de constatering dat de geboortecijfers in de regio Amhara aanzienlijk lager waren, dan in andere regio’s, waarbij te constateren vanlt, dat zo’n 2 miljoen Amhara’s ‘verdwenen’ zijn uit de daaropvolgende volkstelling…!! Snap je wat dat betekent..??

Dat is in ieder geval een FEIT dat onderzocht had moeten worden, vóórdat deze Ethiopiër tot voorzitter werd gemaakt. Het is zoals Tucker Carlson, politiek commentator bij Fox News sinds 2016, eerder benadrukte. Deze Adhanom had zijn baan te danken aan de Chinese steun, nadat hij cholera-epidemieën in zijn thuisland had verdoezeld. Tedros heeft deze bewering ontkend, die zich concentreerde rond aantijgingen, dat hij cholera-epidemieën in Ethiopië in 2006, 2009 en 2011 had gebagatelliseerd, door ze te classificeren als ‘acute waterige diarree’. Wat feitelijk wel degelijk een symptoom van cholera is..

De World Health Organisation. Een wolf in schaapskleren..? Hoeveel directiezetels heeft Big Pharma met haar mega-donaties?

In zijn genoemde artikel, schrijft John Martin hierover: “Internationale organisaties werden onder druk gezet om het geen cholera te noemen (ondanks het feit dat de VN de geïnfecteerden heeft getest en cholera heeft gevonden), en ook werden overheidsmedewerkers onder druk gezet om het aantal geïnfecteerden niet bekend te maken. Weer een verbluffende overwinning voor de minister van Volksgezondheid om zijn blazoen schoon te houden.”

Nadat deze Tedros Adhanom in 2012 tot minister van Buitenlandse Zaken van Ethiopië was benoemd, werden dissidenten en journalisten in het hele land onderworpen aan een brutaal regime, door de regering. Dit leidde ertoe, dat sommigen zelfs naar ballingschap in het nabijgelegen Jemen vluchtten..! Vervolgens was het meneer Adhanom, die persoonlijk verantwoordelijk was, voor de onderhandelingen over de uitlevering van deze  dissidenten aan Ethiopië, waarvan sommigen vervolgens werden opgesloten en gemarteld.

Martin schrijft verder: “Een van die gevallen was een Brits staatsburger Andy Tsege die op het vliegveld van Sana’a werd gearresteerd en twee keer de doodstraf kreeg in Ethiopië. Dit leidde tot de betrokkenheid van de Britse regering die dreigde met het ontzeggen van hulp aan Ethiopië tenzij Andy Tsege asiel zou krijgen. Tedros antwoordde aan de Britten, dat Tsege “zeer goed werd behandeld. Hij heeft zelfs een laptop, heb je ooit gehoord van een politieke gevangene met een laptop?”

Andy vertelde na zijn terugkeer in het Verenigd Koninkrijk het andere verhaal, over dagenlange marteling, samen met tientallen andere gevangenen..! Dissidenten die gevangen worden genomen en gemarteld? Geen wonder dat Adhanom zo uitbundig is in zijn lof voor China. Maar het wordt nog erger!


Het wordt nog erger.
In 2016 probeerde de Ethiopische regering 15.000 mensen in de regio Oromia te dwingen hun land af te staan. En dat leidde tot massale protesten, gevolgd door massale schietpartijen en een stormloop waarbij volgens Human Rights Watch 500 mensen omkwamen. De regering begon vervolgens opnieuw met een brutaal optreden, waarbij 70.000 mensen werden gearresteerd. Als minister van Buitenlandse Zaken, probeert Tedros Adhanom vervolgens het geweld te bagatelliseren. Door bijvoorbeeld -volledig gelogen- te beweren dat de politie niet gewapend was en dat de slachtoffer-aantallen niet zo hoog waren als werd beweerd.

Robert Mugabe voor de Goodwill…??
Kort nadat Tedros Adhanom in 2017 zijn verheven positie bereikt binnen de Wereldgezondheidsorganisatie, wil hij de Zimbabwaanse massamoordenaar, dictator Robert Mugabe tot ‘goodwillambassadeur’ bij de WHO benoemen… Na een hoop onrust, trekt Adhanom deze nominatie weer terug. En hij probeert ook Uhuru Kenyatta te verdedigen, onder wiens regering 1.300 mensen werden gedood na gemanipuleerde verkiezingen.

En dan zijn slaafse houding naar China. Martin hierover: “Tedros grijpt natuurlijk elke kans aan om het goede bestuur van China te prijzen, en gezien de reputatie van de Volksrepubliek op het gebied van de mensenrechten is het geen wonder dat hij deze politiek zo graag heeft. Vanuit projecten als mediapropagandacentra, massale verhuizingen en de politiek van de ‘sociale creditcards’, lijkt het bestuur van Ethiopië in veel opzichten op ’n een-op-een kopie van het Chinese autoritaire model. Compleet met een eenpartijstaat en focus op winst boven de mensenrechten”.

In de officiële verhalen wordt gesproken over de start van de pandemie op een Chinese markt in Wuhan. De volledige focus wordt weggehouden van het bacteriologisch laboratorium in die stad, waar ‘strategische virussen’ worden gefabriceerd.

Maar deze man staat onder zware druk om op te stappen..!
In de onmiddellijke nasleep van de uitbraak van het Coronavirus, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie, onder leiding van Adhanom, het Chinese valse nieuws versterkt dat er pas op 14 januari geen ‘mens op mens’ overdracht van COVID-19 heeft plaatsgevonden, ondanks dat dit -feitelijk bewezen- al in december is gebeurd. De WHO en Adhanom hebben ook herhaaldelijk geëist dat landen geen grenscontroles opleggen, hetgeen de verspreiding van de ziekte verergerd. Was dit dan zijn doel, dat bijna parallel loopt met de vaccinatie-idiotie van Bill Gates..??

En terwijl Tedros zich meer zorgen lijken te maken over de politieke ‘stigmatisering’ van het Chinese volk, lijkt de man zich volledig apathisch op te stellen rondom de verspreiding van het COVID-19-virus. De conclusie van John Martin in zijn artikel, is dan ook simpe, maar keihard en confronterend:

“In plaats van een wereldwijde organisatie te leiden, zouden Tedros en zijn trawanten, in een gezonde wereld voor het Internationaal Strafhof worden berecht, voor hun misdaden en, als ze schuldig worden bevonden, de rest van zijn leven in de gevangenis moeten doorbrengen”.

Voormalig luchtmachtpiloot en senator Martha McSally

Opstappen Tedros..!
Inmiddels wordt de voorzitter van de Wereldgezondheidsorganisatie geconfronteerd met oproepen om ontslag te nemen voor ‘het bedriegen van de wereld door China toe te staan om de ware impact van het coronavirus te verdoezelen’. En deze oproepen komen vooral van president Donald Trump, in eerste instantie vooral, over de manier waarop -zoals gezegd- de reactie van China op de Coronavirus-crisis werd beheerd.

Hij wordt ook geconfronteerd met oproepen tot aftreden, door andere Amerikaanse politici. De Republikeinse senator Martha McSally zei dat Dr. Tedros moet aftreden met het oog op de ‘Chinese doofpotaffaire’. Zij vertelde Fox News dat een deel van de schuld voor het gebrek aan transparantie in China regelrecht op het blaadje van de directeur-generaal van de WHO ligt. Volgens McSally heeft Tedros ‘de wereld bedrogen’. Haar woorden: “De doofpotaffaire van de Chinese regering over dit virus dat bij hen is ontstaan, heeft in heel Amerika en in de hele wereld onnodige sterfgevallen heeft veroorzaakt… Ik denk dat Dr. Tedros moet aftreden”.

Senator McSally zei het onomwonden: “Dr. Tedros heeft de wereld bedrogen. Op een gegeven moment prees hij zelfs de ‘transparantie van China inzake de Coronavirus-reactie’, ondanks een berg bewijs dat het regime de ernst van de uitbraak verhulde. Dit bedrog kostte levens”.

America First..

Trump en zijn adviseurs hebben er genoeg van..
“De WHO heeft gefaald in haar basale taak en moet zich daarvoor verantwoorden”, aldus president Trump. De VS gaat de rol van deze gezondheidsorganisatie in de coronacrisis onderzoeken. Volgens Donald Trump gaat die procedure zo’n zestig tot negentig dagen in beslag nemen.

De WHO is een onafhankelijke organisatie die nauw samenwerkt met de Verenigde Naties en afhankelijk is van de donaties van de aangesloten landen. De VS is daarbij de grootste geldschieter en doneerde in 2019 meer dan US$ 400 miljoen (€ 364 miljoen). Dat is ca. 15% van de totale inkomsten van de WHO. China, dat met zijn 1,4 miljard inwoners, relatief gezien, 3,5 keer méér bij zou mogen dragen aan het WHO-budget dan de VS, draagt echter slechts US$ 40 miljoen bij..!

Inmiddels heeft president Donald Trump de betalingen van de VS aan de WHO wel al opgeschort. Want volgens hem heeft de WHO simpelweg gefaald in de Coronacrisis en moet deze organisatie verantwoordelijk worden gehouden, voor het nalaten van primaire taken. Want volgens Trump had de WHO de serieuze berichten uit China beter moeten onderzoeken. En hierdoor had de uitbraak beperkt kunnen blijven tot China en zouden minder mensen aan het virus zijn overleden.

Donald Trump reageert hiermee indirect op het feit dat hij in eigen land onder vuur ligt om zijn crisisaanpak. De belangrijkste kritiek is dat hij de ernst van de uitbraak aanvankelijk had afgezwakt, terwijl de VS wereldwijd, nu het land is, met de meeste besmettingen en doden. Maar welk land -zo kun je je afvragen- heeft wél adequaat op de uitbraak van het COVID-19-virus gereageerd..? En daarbij heeft Donald Trump natuurlijk een goed punt, als hij wijst op de volstrekte apathische poppenkast van de WHO rondom de pandemie.

Tot slot, last but not least: ‘Amazing Polly’..
Dat is de naam van de afgebeelde, bloggende YouTube-vrouw in de VS. We raden je haar YouTube-kanaal te volgen en haar werk tot je te nemen. (HIER) Of volg haar op BitChute; wellicht zelfs beter! We herkennen in ieder geval haar motivatie om dit speurwerk te doen en te publiceren. Ze verwoordt het als volgt:

‘Onze hele cultuur is narcistisch en we zijn allemaal gehersenspoeld door de globale psychologische oorlogsvoering en trauma-programmering. Ik gebruik mijn YouTube-kanaal om research te doen en dat te becommentariëren binnen de huidige situatie in de wereld en onze historie. Ik hou ervan om te discussiëren over moraliteit, waarheid, integriteit en hoe je gezonde verstand te gebruiken. Sterk en heel te blijven, terwijl we zwemmen in een soep van gaslighting & leugens, lies, lastercampagnes & psychologische oorlogsvoering.” 

Haar commentaar bij de onderstaande video: “Ik wed dat mensen geschokt zullen dat het huidige hoofd van de WHO betrokken was bij meerdere buitenrechterlijke misdaden tegen de mensheid. Maar de baas van de Corona Task Force in de VS, dr. Fauci vindt het/hem echter ‘geweldig’. Dus, óf de main-stream-mainstream heeft er zó weinig aandacht aan besteed, dat deze meneer Fauci het gewoon niet wéét, óf er speelt iets anders..! Teveel schurken om het allemaal bij te houden.”

<span style=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”></span> Referenties opgegeven door Amazing Polly: WHO’s Tedros Adhanom Should Be Tried for Crimes Against Humanity: video HIER

From YT Channel John Martin’s video description: