Media stunt of…. Aandacht verplaatsen ?

Hallo Trouwe lezers en vrienden,

Dat is wat ik graag mijn visie erover wil geven mijn zienswijze ,dat het heel duidelijk moge zijn,dat er zich onder dit voorval geheel iets anders verborgen ziet  niet alleen een MEDIASTUNT  wat ook wel een iets van de carnaval weg heeft wel  leuk bedacht en geeft weer leuke ideeen voor dat feest volgend jaar. En Aliens hihihahaha wat een grapjas die Beckenbuaer de Aliens  met een Samsung Galaxy ,geweldig gevonden en heel creatief mag ik wel zeggen.

We weten allemaal dat in de voetbal wereld hoge geld bedrage voorbij vliegen ze gaan en komen . En waar is de essentie van het spel gebleven ??!! Vele ruzies en oproerkraaiers doen hun taak uitstekend, wat voor iemand die vanuit zijn Hart samen met zijn kids wilt gaan kijken vaak weerhoud om de sfeer in het voetbal stadion dan maar te ontwijken en vanuit de eigen voetbalclub waar er dan een avond wordt georganiseerd kunnen kijken . Dat eigenlijk te bizar voor woorden is ,maar goed idee spekt de clubkas toch?

Wat dacht je van langs de lijn kijken ,ouders die staan te schreeuwen of hun leven ervan afhangt !!! GEEF DE KIDS HUN SPEL TERUG is geen slogan maar REALITEIT lieve mensen. Aanmoedigen is een ondersteuning maar geen onderdrukking en bang makerij dat is geheel iets anders.Dit prachtig onderwerp is een mooie dialoog voor gesprek stof. Dat blijkt iedere keer wel weer.

Maar waar wil ik eigenlijk met je naar toe.

NU naar dit ;

Citeer uit de bron van Niburu.nl ;  De symbolen verschenen op 21 oktober ook op Times Square in New York City en de Baai van Guanabara in Rio de Janeiro. Vicepresident van de Duitse voetbalbond en erevoorzitter van FC Bayern München Franz Beckenbauer, de enige man die de Wereldbeker als trainer én als speler won, verschijnt sinds kort in video’s die te maken hebben met #WinnerTakesEarth. GLOBALE MARKETING.

Niburu schrijft hier ook over gister, maar kijk nu eens goed naar het 1 ste filmpje wat zie je nog meer achter de mediastunt / aandachttrekkerij of is het aandacht afleidings-maneuvere, (met toelichting en de mogelijkheid om verder te zoeken ?!!)  Ik zeg volgens mijn wetenschap / intuïtie gevoel het volgende en weet jij een aanvulling hierop dan nodig ik je uit om dat te doen .

Google Glass  =  DATA SPION CENTRUM oftewel het AFLUISTER SPIONAGE.

Dat Nu geheel naar buiten komt en waarom denk je dat : wel zou Edward Showden informatie hebben dat het daglicht niet verdragen kan en zo de aandacht ervan af  laten glijden??!!

Citeer uit bron Wij worden wakker van  4 Oktober 2013 :

Er wordt volop gewerkt aan de uitbouw van de Europese Geheime Dienst. Dat heeft de nieuwssite Deutsche Wirtschaftsnachrichten gemeld. De dienst zou moeten worden ingeschakeld om onder meer de strijd tegen het terrorisme efficiënter te organiseren. Critici voeren echter aan dat de activiteiten zich echter zouden kunnen toespitsen op het bespioneren van eurosceptici, andersdenkenden of andere figuren met een ongewenst profiel. Ook zou het mogelijk worden om belastingontwijkers gemakkelijker op te sporen. De dienst zou aan de Europese belastingbetaler 230 miljoen euro per jaar kosten. Eén van de drijvende krachten achter het initiatief is volgens de nieuwssite de Duitse politicus Wolfgang Schäuble.

Dat het  met de afzonderlijke geheime diensten van de individuele lidstaten veel moeilijker gaat worden , en vooral nu dat er zoveel aandacht komt van hoeken waar ze niet op geteld hadden . Zouden de burgers toch wakker worden?? Dat we afgeluisterd worden is eigenlijk al heel oud wordt ook in films duidelijk naar voren gebracht en wie dacht dat het maar een film was/is nu dan heb je nu je bewijs  NIET DUS. Het is al zo oud als de mensheid er is lieven mensen dat is het WANTROUWEN wat schuilt in de mensheid. Maar goed .

Waarom wil Duitsland met Edward Showden spreken,?  en waarom eerst hem achtervolgen en weet ik wat voor vreselijke dingen hij heeft doorstaan de foto zegt genoeg als je hem ziet. Eerst opgejaagd als een wild dier en NU wil ieder hem spreken , is het om hun eigen hachje te redden ?? Waaronder de vermeende bewaking van bondskanselier Angela Merkel bieden mobiele telefoons!! ook hier in schuil gaat ?!

Volgens Wij worden wakker citeer  ik ;  De Technocratie is een totalitair overheidssysteem waarbij wetenschappers, ingenieurs en technici alle facetten van het privé- en het openbare leven monitoren en beheersen – economisch, sociaal en politiek. Hierin schuilt het ware gevaar: wie zijn deze niet gekozen controllers en waarom zouden we moeten geloven dat zijn goedwillende dictatoren zijn in plaats van tirannen?

O ,!!??

De Rockefellers, JPMorgan en de Rothschild van de nieuwe tijd waar er nog een paar bij horen die de macht hebben gezamenlijk dan wel te verstaan over ; Geld , Huisvesting van mensen hier valt ook ontwikkelingslanden onder ! wat dacht je van Arbeid ? De reductie van slavernij. En dan te bedenken dat deze Elite Financiële hun EIGENBELANG voor op zetten om meer en  meer  te krijgen en te hebben.

Weet je dat ze dat al een keer hebben gedaan in 1929 was ook een crises gaande net als nu alleen in een andere vorm we zijn geëvolueerd naar anno 2013 maar het principe is het zelfde. Ik heb deze van youtub gekozen ,kijk zelf en ga op zelfonderzoek uit er is veel over te vinden,maar ook dit is weer persoonlijk wat het met je doet hoe je het beleeft en ervaart wat je geweten en gevoel zegt en hoever je al bent in de wake call , weet dat je nooit te oud bent om te leren ??!! lief mensenkind.

Maar dan hebben we deze ook nog ??!!

Agenda 21 ??!! staat die samen in verbinding ?! of wat is de boodschap !?


Lees hier onder de stukken  maar eens die geven genoeg aan info voor je om op zelfonderzoek te gaan.

Read more ; http://wakeupcallnews.blogspot.nl/2013/11/russia-mocks-obama-gives-snowden-tech.html

Read more: http://www.disclose.tv/news/Germany_Prepared_to_speak_with_Snowden/95439#ixzz2jTra6tu4

Read more ; http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/10/ook-eu-lijdt-aan-controle-waanzin/#.UnTNPvlLNtE

Read more ; http://www.express.be/joker/?action=view&cat=platdujour&item=voor-230-miljoen-euro-per-jaar-houdt-een-europese-inlichtingendienst-de-burger-in-het-oog&language=nl&utm_source=newsletter&utm_

Bron ; wijwordenwakker , Niburu, Youtube , Pieter, Disclosure tv , gewoon nieuws thanks.

Warme Hart Groet van