Massale Neusbloedingen bij 5G-concert test in het VK!

By Redactie World Unity on jul 29, 2019

De Britten verspreiden het nieuws over de uitrol van 5G en hoe gevaarlijk de straling was tijdens de Glastonbury Festival 5G-demonstratie begin juli. Ga naar de markering van 3:00 minuten waar hij begint te praten over 5G!

Er waren massale meldingen van neusbloedingen, migraine en slapeloosheid bij de mensen op het festival! Veel van de lantaarnpalen worden al klaargemaakt om de 5G-antennes in heel Groot-Brittannië te installeren. De man in de video brengt enorm nieuws! Verslagen van veel mensen die in de voedselgebieden werken met neusbloedingen! Veel mensen die diensten moesten overslaan werden zo ziek! Veel mensen ervoeren hoofdpijn tijdens het concert die ze anders nooit krijgen! Mensen die naar dit concertfestival gingen, zeiden dat dit anders was dan alles wat ze eerder hadden meegemaakt!

Deze man in de tweede video vertelt over interessante dingen die hij in Groot-Brittannië over 5G heeft ontdekt. Verzekeringsmaatschappij Lloyds of London biedt geen enkele vorm van verzekering tegen 5G-schade. Ze hebben niet genoeg informatie om iedereen te verzekeren die een 5G-telefoon gebruikt!