Mariniers verdrijven FEMA uit Maui


De White Hat-troepen in Maui hebben op een handvol na alle misdadige FEMA-agenten uitgeroeid of afgeweerd die het tropische paradijs begonnen te terroriseren in de nasleep van de onverklaarbare brand die Lahaina en omliggende steden begin augustus met de grond gelijk maakte, aldus een bron in het kantoor van generaal Eric M. Smith. vertelde Real Raw News.
Sinds half augustus hebben Amerikaanse mariniers meegevochten met FEMA-patrouilles in Lahaina, Kaanapali, Wailuku, Maalaea en Pukalani, en de schermutselingen resulteerden in de dood van ongeveer 475 federale knokploegen en, helaas, 34 dappere mariniers. De mariniers stierven terwijl ze de grondwet van de Verenigde Staten handhaafden; de FBI sneuvelde toen ze het criminele Biden-regime probeerden te verdedigen.
Op 17 september drong een expeditieleger van de 1st Marine Division ‘het Biden-gordijn’ binnen en nam deel aan wat onze bron een ‘enorme FEMA-confab’ noemde, waarbij naar verluidt 125 agenten en verschillende supervisors de toekomst van Maui als de meest vooraanstaande slimme stad van de 21e eeuw bespraken. De mariniers verrasten FEMA en openden, omdat er geen onschuldige burgers aanwezig waren, het vuur op de formatie, waarbij tientallen doden en gewonden vielen voordat FEMA, in cirkels rennend, een ongeorganiseerde terugtocht begon en te voet en in voertuigen naar het oosten vluchtte. De mariniers achtervolgden FEMA voorbij “het Biden-gordijn” en langs de Lahainaluna Mission Cemetery – waar FEMA naar verluidt de lichamen van slachtoffers heeft begraven. Ze maakten een kort en fataal standpunt bij de ingang van het natuurreservaat West Maui. FEMA doodde vier mariniers voordat haar agenten massaal werden gedropt.
‘De mariniers zijn moedig gestorven’, zei onze bron. “We nemen geen FEMA-gevangenen uit de achterban, alleen de hoofdrolspelers. Generaal Smith maakte duidelijk dat het wapenvrij is. Die klootzakken weten verdomd goed dat ze onwettige bevelen opvolgen, en daar zullen ze de prijs voor moeten betalen.’
Op 23 september werden twee mariniers gedood en twee anderen ernstig verbrand toen ze een kantoorgebouw met boobytraps in Waikapu binnendrongen. White Hats had inlichtingen ontvangen waarin stond dat het gebouw een geïmproviseerde gevangenis was waar gevangen kinderen zaten. Bij binnenkomst werd het sprinklersysteem geactiveerd, waardoor de mariniers niet met water maar met kerosine werden overspoeld. Een onbekende ontstekingsbron zette de kamer en de mariniers in vuur en vlam.
“FEMA vecht oneervol, maar die hebben we verpest. Het is een gewoonte om informatie te dubbel- of driedubbel te controleren. Dit was een grote fout”, aldus onze bron.
De mariniers wreekten hun gevallen broeders op 27 september toen ze een FEMA-karavaan onderschepten die Lahaina ontvluchtte naar Kahului Airport. Uit een beoordeling na de actie blijkt dat mariniers 14 federale voertuigen hebben vernietigd en 56 FEMA-personeel hebben gedood zonder ook maar één marinier in het gevecht te verliezen.
‘Onze jongens hebben de afgelopen dagen gezocht naar wat er nog over is van FEMA. We hebben ze niet allemaal, maar wat er overblijft ligt ergens ineengedoken, wachtend op versterking of hulp”, aldus onze bron.
Die hulp, zo voegde hij eraan toe, zou de illegale Joint Task Force 5-0 van het criminele Biden-regime zijn, een mengelmoes van nationale garde van het leger en de lucht, toegewijd aan de Deep State, die nog steeds de White Hat-operaties in het gebied bedreigt.
Ter afsluiting vroegen we onze bron of White Hats FEMA-directeur Deanne Criswell en generaal Charles Flynn, commandant, JTF 5-0, had gevangengenomen.
“Nog niet. Wij geloven dat de lafaard Flynn Hawaï heeft verlaten. We volgen de aanwijzingen en zullen niet opgeven totdat de verraders voor het gerecht zijn gebracht’, zei hij. “President Trump is op de hoogte gebracht van de situatie.”