Luchtvervuiling oorzaak van chronische ziekten

CO2 is niet het probleem. Sinds de industriele revolutie is CO2 in de lucht van 0.03% naar 0.04% gegaan. Een bijna te verwaarlozen toename. Het probleem is nano gif deeltjes van benzine autokatalysatoren en fabrieksuitstoot. Maar als iemand daarover schrijft verliest ie direct zijn baan. In ben op Facebook geblokkeerd door Milieudefensie en Greenpeace toen ik op hun paginas over nano luchtvervuiling van benzine auto katalysatoren en cleantech begon te schrijven.

By volume, dry air contains 78.09% nitrogen, 20.95% oxygen, 0.93% argon,

————-0.04% carbon dioxide—————–,

and small amounts of other gases. Air also contains a variable amount of water vapor, on average around 1% at sea level, and 0.4% over the entire atmosphere.

Het probleem is dat vliegtuigen helpen de ozonlaag naar de kloten. Daardoor komt er steeds meer gevaarlijk UV licht op aarde, waardoor oogsten verbranden. CFK drijfgassen kunnen niet verantwoordelijk zijn voor de beschadiging van de ozonlaag, simpelweg omdat ze zwaarder zijn dan lucht. Nu is de grote leugen dat het ozongat boven de zuidpool aan het herstellen is, maar niets is minder waar. Het ozongat is overal.

Kijk naar de infografic die ik heb gemaakt. Wat ze onder meer proberen te doen met die vliegtuigen is het probleem op te lossen door aluminium oxide nanodeeltjes in de atmosfeer te brenge om die gevaarlijke UV straling tegen te houden. Anders zou alles op aarde verbranden.

bron