Losse flodders

Hugo’s dol dwaze politieke komedie de Spoedwet,  hier de tussen balans.

Neem deze waarschuwing  ter Harte om het te kunnen overleven, want het heeft de schijn dat de politiek door collectieve domheid en slechtheid een doodswens heeft.

Met de fabricage van de staatsdictatuur voor de NWO lijkt het niet echt te vlotten als gevolg van geestelijk achtergestelde Hugo de Jonge en feiten ontkennende Hitler kabinet Kamerleden.

Dit staat los van de acceptatie, door de verzonnen spoedwet op het fundament van leugens en zal de revolutie versnellen als domme egotrippers in de politiek deze verzonnen wet aannemen.

Iedereen is immers verantwoordelijk voor zijn daden, niemand geniet immuniteit als het op misdaad aankomt, hou de MH370 / MH17 leugen in gedachten.https://www.bitchute.com/video/NrBrRr3OYxaA/

Dit kun je enkel verzinnen in een stateloos land met een hoog bananenrepubliek gehalte, zonder legale wetgeving waar na verwezen wordt in de prietpraat debatten over de Spoedwet.

Hugo de Jonge zijn Corona woordendiarree helpen daar niet bij in zijn opvoering van Volkstoneel voor zwakbegaafden.

De vervlogen wetten van weleer worden te pas en ongepast gebruikt voor de stelselmatige afbraak van de samenleving, om de rechten van de bevolking te stelen in het geniep wetten af te schaffen wat gelijk staat aan een staatsgreep en hoogverraad.

Dat de Corona Covid19 een geplande actie is van voor 2015 waar het patent door Richard Rothschild vanaf 2015 is verleend tot heden vanuit de NWO om de wereldbevolking hun geboorte rechten te ontnemen en in een wereld dictatuur op te sluiten.

C19 Pandemie Ho_ax:

World Court rechtszaak over C19 Ho_ax: https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/10/reader-kangaroo-first-court-case-for.html#more

Bewijs van de medeplichtigheid van de WHO en anderen die willens en wetens de valse orkestreerde C19 Plandemic Ho_ax : https://www.youtube.com/watch?v=2UQLqWJJ8AY

Nu verdwijnen de onrust van de bevolking niet om dagelijks een leugen opgedist te krijgen door het Bilderberg Volkstheater in Den Haag of elders door Satanisten.

De standvastigheid van Clown Hugo de Jonge en mede psychopaat Mark Rutte, hun kartelt Maffia politiek is bezig om de laatste geloofwaardigheid te verspelen.

Ik denk dat een korten daadkrachtige alternatieve spoedwet door de bevolking geschreven, effectiever zal zijn om de problemen op te lossen.

We weten allemaal wat het probleem is, mensen negeren is je eigen kop riskeren als de maat echt vol is.

De Corrupte politiek en zijn opdrachtgevers en samenzweerders behoren uit de roulatie genomen te worden, waardoor de Politieke Corona als sneeuw voor de zon zal verdwijnen.

Een land besturen in het nadeel van de gegijzelde bevolking, gaat door het ontwaken en meer inzicht, nooit meer de regels of andere leugens opvolgen van de bestuurlijke Haagse ratten.

De gecontroleerde oppositie draait om de hete brij heen, heeft niet de ballen om te zeggen dat de spoedwet er niet kan komen omdat er geen basis meer is als een grondwet van voor 13 mei 1940.

Alles wordt stil gezwegen door het Hitler Kabinet en zijn medeplichtige oppositie.

Ik begrijp ook als je dit als politici naar buiten brengt, je eigen inkomen samen met dat van de mede kartelleden per direct zal vervallen.

In het geval het Hitler kabinet zal vallen, er geen ontslag ingediend kan worden bij de stadhouder Willy, want die heeft zijn eigen problemen om te overleven.

Er kunnen ook geen nieuwe verkiezingen komen, juist door gebrek aan wetten en geldige regelgeving of eerlijk kiesstelsel, want er is niets te kiezen voor de misleide bevolking.

Wie is er de verantwoordelijke voor dat het zover heeft kunnen komen, dat was en is in mijn ogen de politiek en Fake Koningshuis, dat door list en bedrog tot heden aan de macht is kunnen blijven.

De bevolking kan maar op een manier vrij komen, door zelf de regie te nemen en de hele overheid als een criminele organisatie te bestempelen en af te wijzen.

De leugen propaganda macht als MSM zal overgenomen moeten worden om de Josef Goebbels propaganda te stoppen die door de Nazi’s gedicteerd worden.

Gelukkig komen de ontwikkelingen voor de bevrijding van de wereldbevolking nu in een stroomversnelling.

Het framen van mensen die de fascistische dictatuur zat zijn werkt tegengesteld, het is een belediging aan mensen de mensen die lijden onder de huidige valse dictatuur vorm gegeven door valse nichten.

Door het vacuüm en het vallen van de regering, zal er een overgangsbestuur komen die de bevolking hun vrijheid terug geeft, om zo per 1 Januari 2021 klaar te zijn op basis van de GESARA doelstellingen.

Het nieuwe geldsysteem door de QFS zal daar een heel belangrijke taak hebben om de onderdrukkers hun rekeningen te bevriezen, de bevolking te beschermen voor misdaad en het wit wassen van criminele gelden door de oude elite die nu van de troon gestoten worden over de hele wereld.

Het is een complete miscalculatie te denken dat het fascistische systeem nog langer stand zal houden.

Iedereen heeft een eigen en vrije wil, als men besluit niet deel te nemen aan de werelddictatuur zal dit er ook nooit komen.

Als de 90% van de wereldbevolking vermoord moet worden, zal er nog altijd een onderklassen zijn, bestaande uit de handlangers van de Satanische Elite.

De handlangers in misdaad de Politie, de bevolking weet waar ze wonen, ongeorganiseerd en alleen zijn ze compleet overgeleverd aan de genade van de bevolking die ze met gemakt kan uitschakelen als deze huurlingen niet inbinden en zich aansluiten bij de bevolking.

Het zou veel verstandiger zijn van de zichzelf overschatte politici om de handdoek in de ring te gooien, wat mee zal wegen in de berechting voor een oorlogstribunaal voor hun gepleegde misdaden tegen de mensheid, waarbij de Jonge en Rutte de nieuwe Idi Amin zijn. https://nl.wikipedia.org/wiki/Idi_Amin

Er is geen basis van vertrouwen meer om de fake en zichzelf verrijkende Elite te geloven, nu veel misdaden door hun gepleegd reeds op straat liggen, meer onthullingen gaan komen.

Hier een gedeelte van het Ukraine debacle : https://www.thegatewaypundit.com/2019/10/must-read-ukraine-burisma-story-is-massive-involves-billions-of-imf-and-us-funds-looted-and-lost-by-bank-connected-to-burisma-holdings/?fbclid=IwAR0pc5eu6-xkD4z6HPe9ErhkcLagw7gXUKfhUD4KXMuh7iGFxNOJYmUZrVA

Pedofielen misdaad verklaard door getuigen over de huidige mensen die de genocide plannen voor de NWO moeten uitrollen, zoals Jaap van Dissel van het RIVM en diverse politici, landelijke bestuurders en politie, het worden er steeds meer.

De Alternatieve SPOEDWET is dus het zo snel mogelijk ontdoen van de huidige Clowns uit Den Haag, Fake Koning en overige nazi netwerken.

Iedereen in de misdaad politiek is gezien, want alles ligt onder een vergrootglas van de zoekende bevolking.

Het stilzwijgen van feiten zal geen bescherming bieden bij de grote afrekening die zeker gaat komen.

Het ontwaken is niet lokaal maar globaal over de hele wereld, het failliet van het geldsysteem is de brandversneller geweest die de ondergang van de Cabal Elite veroorzaakt.

Daarom hebben de bevolking het recht en plicht zich los te maken van de Cabal misdaad politiek hun opdrachtgevers de Bankiers.

Een verwarde 3e klas leerraar van de lagere school veranderd samen met een transgender neutrale Pedo Rutte niets aan, de voorgenomen gedragsverandering van de bevolking zal nooit doorgevoerd worden als er een weerzin is door het onthullen van alle misdaad tegen de bevolking, deze verandering werkt wel ongewild averechts.

De afkeer groeit met de dag, mensen met mondkapjes die niet beschermen gaan zien dat het een vorm van onderwerping was waar ze toe zijn aangezet door de daders van al onze problemen.

Als afscheid Cadeau gunnen we de daders het toedienen van al hun zelf ingekochte Genocide vaccinaties.

Want zelf hadden ze nooit in gedachten deze gif prik te nemen, net als Bill Gates en zijn gezin niet hebben gedaan.

Hoe kunnen zij overleven als ze niet gevaccineerd zijn?

Misschien omdat er geen dreiging van besmetting is?

Valt het jullie niet op dat er verhoogde Militair inzet in Nederland is, meerdere helikopters in de avonduren rondvliegen?

Trump heeft gezegd dat hij binnen 15 minuten alles kan overnemen in de VS, dan zal de Pedo speeltuin Nederland geen probleem zijn om hier ook schoon schip te maken.

Het belachelijk willen maken van mensen die de waarheid zien en uiten, het zal niet helpen voor de feiten die komen gaan.

Als Nederland echt bevrijd is zal alles naar buiten komen, of de politici en mede misdadigers nu gearresteerd zijn of niet.

Dan kunnen de daders niet veilig meer op straat komen, hun leven zal een hel op aarde worden, dit heet KARMA.

Iedereen die middels de rechtspraak in het verleden is benadeeld of er nu lopende zaken hebben, accepteer geen vonnis dat op basis van willekeur en wetteloosheid tot stand is gekomen.

De Storm is hier:

Bericht uit Frankrijk.

Black Out !!!!! 21 minuten ????

Op 12 oktober 2020 willen we tegelijkertijd een wereldwijde black-out van 21 minuten doen, om onze kracht te tonen. Laten we onze kracht tonen!

Tegelijkertijd sluiten we allemaal de elektriciteit af en schakelen we telefoons, gsm’s, sociale netwerken (Facebook, WhatsApp, enz.) Uit.

Het is ons protest tegen de voorschriften, de beperkingen van fundamentele wetten die verband houden met het C * -virus.

Mensen over de hele wereld die een einde willen maken aan het maskervereiste, sociale afstandelijkheid, dwang van kinderen of verplichte vaccinatie, kunnen het gebruiken om weerstand te tonen.

We moeten alle gebruikers van elektriciteit, mobiele telefoons, internet en andere elektronische apparatuur uitschakelen.

Dit doen we op 12 oktober 2020, we schakelen alle apparaten tussen 04.00 uur en 16:21 uur gedurende 21 minuten uit en sluiten alle stroom af.

Het is niet nodig om de straat op te gaan, zet gewoon alles uit waarmee ze ons beheersen.

Het is een uiting van onze kracht, solidariteit en morele moed ten aanzien van maatregelen met betrekking tot het C * -virus.

Laten we allemaal onze kracht tonen.

Stop de tijd en gebruik de 21 minuten voor uzelf, uw gezin, om te ontspannen of voor uw eigen gedachten.

Verlicht de duisternis.

Soort ? Mens Geboorteplaats ? Aarde Politieke oriëntatie? Vrijheid Religie? Liefde Over de hele wereld voor de black-out

“Verlicht de duisternis”

Vaste uren:

NEW YORK 10:00 uur

LOS ANGELS 07:00 uur

CHICAGO 9:00 uur

MONTREAL 10.00 a.

Dhr. VANCOUVER 7:00 uur

SYDNEY 12:00 uur

AUCKLAND 2 uur

TOKIO 23:00 uur

SEOUL 23.00 uur

BANGKOK 21:00 uur

PEKING 22:00

SINGAPORE 22:00

HONG KONG 22:00

JAKARTA 21.00 u.

LONDEN 15:00 uur

BERLIJN 16.00 uur

HOLLAND 16:00 uur

PARIJS 16.00 uur

PRAAG 16:00

STOCKHOLM 16:00 uur

MOSKVA 17:00

MADRID 16.00 uur

Bron: Fan Club Bhakdi (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, microbioloog en epidemioloog)

Delen ???? Voor Frankrijk is het 12 oktober tussen 16.00 uur en 16:21 uur.

Alles moet worden afgesloten van elektriciteit, alle apparaten op batterijen allemaal zonder uitzondering overal op aarde, terwijl iedereen de juiste tijd heeft in relatie tot zijn tijdzone wanneer het 16.00 uur is. hoe laat is het in uw land.

Dus voor jou zal het op dat moment gebeuren.

Bedankt allemaal, we zijn aan het winnen omdat we samen het talrijkst zijn.

Hartelijkheid. Vertaal voor elke taal.

Dat bovenstaande info de ronde doet over de hele wereld geeft het ontwaken wel aan.

Dit is enkel met domme fascistische NWO wetten te versnellen zoals de Spoedwet die nooit legaal en wettig kan zijn of doorgang zal vinden omdat steeds meer mensen hem niet erkennen.

Over openbaarmaking:

op di. 6 oktober Trump tweette:“Ik heb volledig toestemming gegeven voor de volledige Declassificatie van alle en alle documenten die betrekking hebben op de grootste politieke MISDAAD in de Amerikaanse geschiedenis, de Russische Ho_ax. Evenzo het Hill_ary Clin_ton e-mailschandaal. Geen redacties! ” https://twitter.com/kate_awakening/status/1313629280291545089

Op wo. 7 oktober ‘ s middags Q tweette dat “alle middelen zijn ingezet” direct na een persconferentie van het ministerie van Justitie, waar de boodschap aan de leiders van De_ep State was dat AL hun verraderlijke misdaden aan het licht kwamen. Dit werd beschouwd als het begin van de openbaarmaking van geweldgerelateerde criminele activiteiten De_ep State Sp_ygate, O_bamagate en Antifa. Dergelijke openbaarmakingen zouden dienen als dekking voor uitwisselingen-aflossingen die deze maand van RODE OKTOBER beginnen. https://www.newsweek.com/trump-authorizes-all-russia-clinton-email-probe-documents-declassified-no-redactions-1536912

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi ? read = 15554

A. Don . 8 oktober 2020 The Big Call, Bruce: Thebigcall.net 712-770-4016 pin123456 #

1. De Iraakse dinar zou ongeveer hetzelfde zijn als de Vietnamese dong.

2. Om 4:18 uur EDT do. Op 8 oktober begonnen sommige mensen met het wisselen / inwisselen van valuta (in het Verre Oosten en Europa).

3. Om 16:20 uur EDT do. Op 8 oktober gingen de eerste groepen naar binnen.

4. De admiraals en andere groepen moeten aan de slag.

5. Niveau 4b gaat deze week mogelijk niet.

6. We ruilen tegen de contracttarieven tot Za. 31 oktober

7. De e-mails van Wells Fargo kwamen van een Safe Link-website

8. Er waren vier verschillende servers. Alaska en Hawaii kunnen worden ingelicht via de Pacific Server.

9. Er was een 800-nummer voor Zim-houders. Wanneer u belt, maakt u rechtstreeks verbinding met het Redemption Center waar u wordt ingewisseld.

10. Ze bieden u 2-3 locaties binnen 80 mijl van uw woonplaats.

11. Als je geen Zim hebt, krijg je een ander 800-nummer. Dat aantal kan worden geautomatiseerd.

12. Ze wilden niet dat je iets met iemand bespreekt. Met de e-mail krijgt u een geheimhoudingsverklaring. Bespreek dat met niemand. U moet verifiëren en ondertekenen en terugzenden.

13. Nadat u uw afspraak heeft gemaakt, wordt u gedurende een periode van minimaal een uur gevolgd. Wees stil en deel niets op openbare blogs gedurende minimaal 90 dagen.

14. Die NDA stond los van de NDA die u krijgt bij uw inwisselingsafspraak.

15. Primaire contactuitsluitingsovereenkomst: noem mensen die u wilt uitsluiten van uw NDA.

B. De nieuwe Quantum-website: quantum.gov, Kat https://inteldinarchronicles.blogspot.com/2020/10/new-quantumdotgov-website-by-kat-10820.html?m=1

Onder de Trump-regering hebben de Verenigde Staten het Amerikaanse leiderschap in de kwantuminformatiewetenschap (QIS) tot een cruciale prioriteit gemaakt om de economische welvaart en de nationale veiligheid van onze natie op de lange termijn te waarborgen. Het benutten van de nieuwe eigenschappen van de kwantumfysica heeft het potentieel om transformatieve nieuwe technologieën op te leveren, zoals kwantumcomputers, kwantumsensoren en kwantumnetwerken.

De Verenigde Staten hebben aanzienlijke maatregelen genomen om de federale investeringen in onderzoek en ontwikkeling (R&D) op het gebied van QIS te versterken en een kwantumklare beroepsbevolking voor te bereiden. In 2018 bracht het White House Office of Science and Technology Policy (OSTP) het National Strategic Overview for Quantum Information Science uit, de Amerikaanse nationale strategie voor leiderschap in QIS. In navolging van de strategie ondertekende president Trump de tweeledige National Quantum Initiative Act in wet, die de R & D-uitgaven versterkte en het National Quantum Coordination Office (NQCO) oprichtte om de coördinatie van het kwantumbeleid en de investeringen binnen de federale overheid te versterken.

C. wo. 7 oktober Mel K met Charlie Ward: https://www.bitchute.com/video/iFqbSXY8gNz5/ Nieuwe website: www.drcharlieward.com

Mel K werkte een aantal jaren samen met Donald Trump.

De hele regering wordt gereorganiseerd.

De wet van 1871 zette de Corporation of the US of America of District of Columbia in gang en wierp onze grondwet weg.

Als 17-jarige werd Pasour naar de VS gestuurd en vestigde zich in Virginia waar hij een groot deel van het land bezat.

De 12 bloedlijnfamilies waren afstammelingen van Kaïn (Kanaänieten) – Pasour, Kennedy, Rockefeller, Onasis, Carnnige, Rothschild, Bush

Ze bezaten 12 grote banken, waaronder JP Morgan, Goldman Sacs, Barkleys, HSBC, Chase

1832 Rothschild bezat het Vaticaan

1871 Pasour gevormd US Inc., Corporation for US of America, CIA, de Fed

1872 Spoorweg-, elektriciteits- en staalbedrijven in eigendom van Poseur, AT&T, bossen rond de spoorweg, 12 centrale banken, Exxon, General Motors, General Mills, 90% van de aandelen op de NY Stock Exchange


1993 de huurcontracten van 99 jaar liepen af ​​toen Bush president was

Zij zijn eigenaar van de International Bank of Settlements in Zwitserland

D. Wereldwijde valuta- resetkalender Wereldwijde valuta-reset-evenementenkalender 10-8-20

Dertien Illumi_nati Bloodline Families met het hoofdkantoor in Venetië, Italië, regeerden de wereld door eigendom van het mondiale monetaire systeem dat ze beheersten door middel van een aanbidding van Sa_tan. Hun negende cirkel Chi_ld Sa_crifice Cult die regelmatig over de hele wereld wordt gehouden, se_x orgieën, human sa_crifice rites en tor_turous Mind Control van jonge slachtoffers die ze ontvoerd hebben of zelf geproduceerd hebben.

Nu bekend als de Cabal of De_ep State, beweerden ze afstammelingen te zijn van Kaïn (Kanaänieten) en namen ze op als Poseur, Kennedy, Rockefeller (Hill_ary Rockefeller Clin_ton), Onassis, Carnage, Bush en Rothschild.

In 1832 richtten ze de Vaticaanse Bank en Centrale Banken op over de hele wereld, inclusief alle twaalf grote banken zoals JP Morgan, Goldman Sacs, Barkleys, HSBC en Chase.

De dertien Illumi_nati Bloodline Families zaten achter de wet van 1871 die de Corporation of the US of America, of District of Columbia, oprichtte die onze grondwet weggooide.

In 1914 ondertekenden de Illumi_nati Bloodline Families een huurovereenkomst van 99 jaar voor het goud van de Chinese Elder en wasten ze illegaal het geld van de Amerikaanse belastingbetaler via hun particuliere Federal Reserve, IRS, belastingkantoren, centrale banken en bedrijven – Washington DC, City of London en de Heilige Stoel in Vaticaanstad.

De Vati_can Bank had de leiding over het witwassen van geld, waar bankiers, politici en andere elites hun zakken vulden. Deze rekeningen van de Vaticaanse Bank, samen met Vati_can-run child se_x traffic_king, drug en gun running rings, werden gebruikt om politieke elites te chanteren om de bevelen van de cabal uit te voeren en de wereldbevolking te controleren.

Het plan om alles te veranderen is 117 jaar in de maak geweest nadat Nikola Tesla en Van de Graaf elkaar voor het eerst ontmoetten om de werking van deze De_ep-staat in 1903 uit te zoeken.

In 1993, tijdens de regering van HW Bush, liep de 99-jarige huurovereenkomst van de Bloodline Family op het goud van de Chinese Elder op.

Rond het jaar 2000 werd de Alliantie gevormd om de Cabal neer te halen. Vanaf 2020 bestond het Bondgenootschap uit president Trump, de Russische president Vladimir Poetin, de Chinese president Xi Jinping, de Iraakse premier Mustafa Al-Kadhimi, de Indiase premier Narendra Modi, Q (bestaande uit ongeveer 100 invloedrijke figuren), QAnon (onder leiding van JF Kennedy Jr.), Generaals van het Pentagon, de National Security Agency en verschillende legers over de hele wereld, waaronder de internationale troepenmacht die bevoegd is om in elk land arrestaties uit te voeren, Interpol.

In 2008 functioneerde de cabal en het wereldwijde monetaire systeem op een fiat Amerikaanse dollar. De cabal kon zelfs geen rente betalen die verschuldigd was over hun lease van goud van de Chinese ouderlingen, dus creëerde een “hypotheekcrisis” die zelfs nog meer geld van de Amerikaanse belastingbetalers kostte. Dat is het moment waarop de BRICS-alliantie (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika) werd gevormd met als doel het wereldwijde financiële systeem weg te nemen van de De_ep State Cabal en het terug te geven aan The People door de valuta’s van de wereld te veranderen in goud / activa. gesteund.

Op 21 maart 2013 werd het Goudverdrag ondertekend door (uiteindelijk) 209 landen.

In 2018 ondertekende president Trump de National Quantum Initiative Act in wet, waarmee het National Quantum Coordination Office (NQCO) en Quantum Computer werden opgericht die het Quantum Financial System afhandelden, samen met een veilig, transparant stemsysteem voor verkiezingen.

Op 16 oktober 2019 hebben Amerikaanse mariniers en speciale eenheden meer dan 2100 gekooide ba_bies en kinderen gered onder de China Lake Navy-faciliteit in Californië. Tienduizenden gemartelde, ondervoede kinderen en lijken zijn gevonden in een geavanceerd netwerk van Deep Underground Military Bases (DUMBS) dat onder de VS, Canada, Mexico, Australië, Azië en door heel Europa liep – allemaal gefinancierd en gerund door de cabal via een kantoor aan de Vati_can. Vanaf oktober 2020miljoenen kinderen zijn gered door de VS, Interpol en andere strijdkrachten over de hele wereld.

In oktober 2019 werd de Vati_can overvallen, waarna het witwassen van geld bij de Vati_can Bank werd blootgelegd. Volgens Charlie Ward, Ph. D, heeft een internationale strijdmacht 650 vliegtuigladingen met goud en contant geld uit de Vati_can gerepatrieerd naar de Amerikaanse schatkist, wiens team het goud en kostbaarheden heeft veiliggesteld. “Het leger arresteerde ook 13 families van demonenbloedlijnen, maffiahoofden, de paus en 350 personeelsleden in de Vati_can. Vervolgens ruimden ze het Vaticaan op van contant geld, goud en kostbaarheden in 650 vliegtuigladingen en vlogen ermee naar Fort Knox en andere locaties van de Amerikaanse schatkist “

Als resultaat zijn meer dan 6000 bankrekeningen in het Vaticaan gesloten die werden gebruikt om wereldleiders te chanteren, omdat de Vati_can Bank hun status als witwascentrum voor de Sa_tanic Ninth Circle Chi_ld Sa_crifice Cult’s wereldwijde netwerken voor menselijk verkeer, ped_ophile, wapens en drugs verloor.

In maart 2020 had de Alliantie de hoofden van de dertien Illumi_nati Bloodline-families in Venetië neergehaald. Nu waren het arrestaties en militaire tribunalen van politieke elites in de VS.

20 september 2020 AMG News Headlines: “GITMO bereidt zich voor op Amerikaanse gevangenen van hoog niveau.”

Wo. 30 sept. 2020 om 13.00 uur EDT RV liquiditeitsuitrolorders werden gegeven.

Do. 1 okt.Er werd gezegd dat een dam doorbrak bij de onthulling van O_bamagate, Bi_dengate, Fi_sagate, Rus_siagate en Fa_ke Ne_wsgate, terwijl de arrestaties van politieke elites zouden zijn begonnen. Op die do. 1 oktober om 12:15 uur EDT Q plaatste “Red October, Hunters Word the Hunted, Patriots in Control, the Hunt is On”: https://qalerts.app/ , en op diezelfde donderdag. 1 oktober Trump was op Fox News en zei: “We hebben Comey, Hill_ary en O_bama gevangen.”

Op diezelfde do. 1 oktober om 12:01 uur EDTliquiditeit begon uit te rollen via het Quantum Financial System (QFS dat nu solo in het mondiale systeem liep) in Hong Kong, Zürich, Dubai, enz. Don. was ook de eerste dag van het boekjaar Restored Republic en een nieuwe door goud / activa gedekte digitale US Note was actief online in de QFS.

Tegen vr. 2 oktober om 12:54 uur verklaarde president Trump: “Het is tijd. Vanavond zijn Flotus en ik positief getest op C19. We beginnen onmiddellijk met ons quarantaine- en herstelproces. We zullen dit doornemen om haar te pakken te krijgen (om haar te pakken te krijgen). ” Zou hij kunnen verwijzen naar Hill_ary Clin_ton?

Op za. 3 okt.Stafchef van het Witte Huis, Mark Meadows, “De komende 48 uur zijn cruciaal”, terwijl op dezelfde datum de VS Irak vrijlieten zodat ze de Iraakse Dinar RV konden uitrollen. Op dat zat. nacht 3 oktober tot zo . ochtend 4 oktober heeft het Quantum Financial System de RV wereldwijd vrijgegeven.

Door Sun. 4 oktober om middernacht zou de Trump-campagne UTube hebben overgenomen, terwijl gecensureerde video’s verschenen op een nieuw kanaal, Brandnewtube.com: 
https://brandnewtube.com/

Mon. 5 okt. Trump werd vrijgelaten uit de C19-quarantaine en keerde terug naar het Witte Huis, terwijl zijn persbureau tien dagen in quarantaine zat (van duisternis?). Diezelfde dag zei de stafchef van de president, Mark Meadows, dat president Trump Declass of Sp_ygate-documenten had aangevraagd – die zouden kunnen bewijzen dat daden van verraad waren gepleegd door ambtenaren van de regering van O_bama – in een poging een naar behoren gekozen Amerikaanse president neer te halen.

Op dat ma. Op 5 oktober om 22.00 uur EDT was er een wereldwijde release voor alle RV-teams om het Shotgun Release-proces verder te brengen.

Op di. 6 okt.Trump twitterde: “Ik heb de volledige Declassificatie van alle en alle documenten die betrekking hebben op de grootste politieke MISDAAD in de Amerikaanse geschiedenis, de Russische Ho_ax, volledig goedgekeurd. Evenzo het Hill_ary Clin_ton e-mailschandaal. Geen redacties! “

Op wo. 7 oktober om 11.00 uur EDT was een persconferentie van het ministerie van Justitie het begin van de openbaarmaking van De_ep State Sp_ygate, O_bamagate en Antifa-geweldgerelateerde criminele activiteiten en zou dienen als dekmantel voor uitwisselingen-aflossingen.

Tier 4B (ons, de internetgroep) kan op elk moment worden gestart vanaf nu tot vr. 9 okt.

Wo. 14 oktober was de laatste dag dat je Zim kon verzilveren en vreemde valuta kon wisselen tegen de contracttarieven.

Op do. 15 okt.het grote publiek zou zijn valutawissel beginnen tegen de nieuwe internationale tarieven.

9 oktober 2020

Vandaag vertelde president Trump in een telefonisch interview aan Sean Hannity bij Fox News: Dit is verraad … We hebben al het bewijs … Ze hebben drie en een half jaar geprobeerd om een ​​einde te maken aan een voorzitterschap. ‘

https://twitter.com/C_L_I_C_K/status/1314390453152874497

In een ander Fox-interview roept president Trump procureur-generaal Barr op om Obam_a en Bide_n aan te klagen …

https://twitter.com/Qtah17/status/1314326428238790656

Nieuwe Cue drops geven aan dat Hillar_y Clinto_n zich ook in de vuurlinie bevindt. Het net nadert de hele top Dee_p Stat_e satanis_ts …

https://twitter.com/An0n661/status/1314371536934047745

Pelos_i grijpt wanhopig naar rietjes – ze roept op tot het 25e amendement om de president te laten verwijderen vanwege een slechte gezondheid. Ja klopt, Nancy. We zien de touwtjes. De Alliantie controleert al uw bewegingen. Controleer deze Cue drop verbinding …

https://twitter.com/hmcd123/status/1314374776929095681

Ondertussen roepen meer dan 7.000 wetenschappers en artsen op tot COVI_D-kudde-immuniteit – en een einde aan lockdowns. Zoals ik al aan het begin van de Scamdemi_c zei, de Zweedse regering had het goed met kuddeimmuniteit. Zweden kende geen lockdowns, maskers of economische verwoestingen – en hun COVI_D-percentages behoren tot de laagste ter wereld.

https://twitter.com/KillAuDeepState/status/1314328079506894848

Ten slotte biedt een voormalige democraat zijn excuses aan aan president Trump omdat hij gelooft dat de MSM over hem liegt …

https://twitter.com/BreitbartNews/status/1313284578178719754

Miljoenen mensen over de hele wereld worden wakker met het feit dat er tegen hen is gelogen tijdens het hele voorzitterschap van president Trump. 

Wij ‘complottheoretici’ (een term bedacht door de CIA van Bush Senior om mensen af ​​te leiden van hun satanische misdaden) worden al jaren belachelijk gemaakt. 

We bleven kalm. We wisten dat deze dag zou komen.

World Patriots, onthoud dat het niet jouw taak is om iedereen die je tegenkomt een ‘rode pil’ te geven. 

Ze zullen op hun eigen manier en in hun eigen tijd naar de waarheid komen – net zoals jullie al die maanden / jaren geleden deden.

https://qalerts.app/

Love and Light
Sierra (NZ)

Rinus