Lezing Anton Teuben: Universele Kennis.

De Lezing bevat;

Na de lezing is er gelegenheid voor inschrijving van de Schumann workshop te Panningen die Take Care 4 organiseert.

Universele kennisOp Donderdag 30 mei presenteert Anton Teuben, oprichter van Niburu en SOPN en sinds 1985 UFO-meldpunt, de presentatie Universele Kennis voor Iedereen.Vele duizenden Nederlanders beschikken inmiddels over deze kennis, die veelal door middel van buitenaards contact is verkregen.Nu met name Rusland bij monde van Dmitri Medvedev openheid geeft over de aanwezigheid van buitenaardsen is disclosure een feit en is de cover-up over UFO’s en ET’s eindelijk doorbroken. Voorts openbaarden oud-medewerkers van het Sovjetministerie van Defensie onlangs dat er contact is gelegd met een buitenaardse beschaving.

“Tijdens het onderzoek kwamen we tot de conclusie dat een mens een energie- en informatiesysteem is dat informatie van buitenaf ontvangt. Dit is precies de reden waarom een mens over paranormale vermogens kan beschikken,” legde Aleksei Savin uit, die lid is van de Russische Academie van Wetenschappen en jarenlang werkzaam was voor het Sovjetministerie van Defensie.

Bij Niburu is men hiervan op de hoogte en wordt deze kennis gebruikt om zelf in contact te blijven. Essentiële onderdelen hierbij zijn de Schumann-resonantie en onderstaande afbeelding. Deze afbeelding is niet voor niets sinds 1940 uit vrijwel alle studieboeken verwijderd.

Schumann-resonantie

Door de Schumann-resonantie met de juiste intentie in ons energiesysteem te integreren zijn wij onder meer in staat ons zelfgenezend vermogen te activeren, waar ook de Nieuwe Gezondheid bij Niburu op is gebaseerd. Nederlandse topsporters en medaillewinnaars wisten hun energiesysteem te activeren in de Stargate.

Donderdag 30 mei legt Anton Teuben tijdens een nieuwe presentatie uit hoe Niburu ondanks de vele aanvallen sinds 2002 nog steeds overeind staat.

Universe is magic and love is the key