LEVEN EN G……geld/goud !!

Hallo lezers en trouwe bezoekers,

Ja, ik kwam vanmorgen enkele mooie en recht door zee artikelen tegen die ik gecombineerd heb en onder in de info/weetjes hoek heb geplaatst voor je, zodat je lekker lezen en snuffelen kunt.

 

het lijkt de duivelspoort wel deze foto !

Zoals het buiten stormt (stormt het overal) en het weer van alles en nog wat in petto heeft voor ons ,zo is het ook in het MEDIALAND, THUISFRONT, WERELDWIJD IN DE BANKEN-MACHTHEBBERS-LAND, ENZ.

Ja, het stormt overal en dat is ook de weerspiegeling dat op Moeder Aarde zichtbaar is mits je het wil zien dan ? Ze hebben het altijd over spiegel therapie – spiegel voor houden enz. Maar over wat er om je heen gebeurt houden zij zich stil dat is ook een weerspiegeling van …lieve schat. Alles veranderd mee ook dat buiten om je en innerlijk is het stormen geblazen met orkanen en vulkanen, aard verschuivingen en blauwe luchten. Dingen die geen impact en geen aandacht meer vragen aan en van jouw.

Je ziet ineens dat ……………………

WAT ER OM JE HEEN GEBEURT EEN HEEL ANDER GEZICHT HEEFT EN MEERDERE GEZICHTEN ; DUS OOK WAARHEDEN EN GEVOLGEN ?!!

 

 

Foto is van ; stop de bankiers.

Citeer vanuit  brekendnieuws geschreven en vertaald door Lia ;

” Er zijn nu op hoog niveau financiële documenten en handgeschreven aantekeningen die op een strikt gelijktijdige basis rond gaan, ter voorbereiding op de aankondiging van deze nieuwe organisatie en dit systeem. Gelijktijdige communicatie, alhoewel veilig voor nieuwsgierige blikken, is ook langzaam, dus het is nog te vroeg om een datum vast te stellen waarop al deze informatie naar buiten komt.

In de tussentijd, heeft de site voor Veteranen van het Pentagon zeer gedetailleerde en ononderbroken geheime informatie verschaft over de Khazariaanse maffia oligarchie dat de Republiek van de VS heeft gestolen van zijn volk.”

Als je dan het grafiek gebeuren ziet wat STOP DE BANKIERS in het artikel uitleggen en zo mooi weerleggen en beschrijven is een TIEN MET EEN GRIFFEL 

Zo zie je dat het geheel heel anders eruit ziet in eens we zullen nog iets erbij voegen wat echt de aandacht verdient.

Dit is een stukje wat zij ook schrijven ; citeer eruit  en is geschreven door ; ….. op 29 -4-2015

” Het schandalige Europa dat steeds meer een superstaat begint te worden waar voor ouderen en hulpbehoevende geen plaats meer is. De hoge werkloosheid onder de jeugd en boven 45 jaar geeft aan dan de EU een scheiding aan het maken is tussen arm en rijk, geleerd, niet geleerd en als je niet in de pas meeloopt dan stellen ze een wet op die de ongehoorzame burger het zwijgen oplegt (zie Spanje).” 

Ja denk je dat je alles had en dan ……………..

Schreeuwt onze Bolkestein ; het einde van de euro komt ” 

‘De tekortlanden zullen zich verzetten als de duivel tegen wijwater’, verwacht onze Bolkestein.

Ja, wat moet je dan beginnen ?????

Dat het zo niet langer kan weet je al lang maar je wou het niet zien, in slaap wichelen dat is beter dan met een grote kater wakker worden maar is dat wel zo ??!! Als je op de hoeken in de straat de gesprekken volgt weten de burgers al lang hoe het gaat verlopen en de achterban of machtige bankiers/torenbewoners lopen wat in het wilde rond te strooien en kijkt met gier ogen wie gaat dat op pikken ??!!

Ja, ja een weerspiegeling van jezelf hierin en met de vinger op de pijne plek want je voelt je ongemakkelijk om te weten ” wat als er geen geld is ??!! ” Er bekruipt een gevoel van ; Angst- verstikking- hulpeloosheid-boosheid-verdriet- ja, wat dan ??!! wat dan !! het is een misselijkmakende gedachten maar in feiten hoeft het helemaal zo niet te zijn ; het is bevrijdend en los makend van het geheel van controle-machtsbeweging-onderdrukking. Je komt dan tot de conclusie dat je als een marionet poppetje in het leven staat.

Een volger ……………. van wat ??!!

Dubieuze bedrijven en andere zaken, iets waar je niet aan wilt maar toch om je heen gebeurt ??!! 

Sinds haar kandidatuur komt Hillary Clinton vanwege de Clinton Foundation steeds meer onder vuur te liggen. Bill Clinton staat er aan het hoofd, samen met Hillary en dochter Chelsea (een familie soap ?!!). Toen Hillary minister van Buitenlandse Zaken was, moest ze afstand nemen van de Foundation. Het is wel een eindje van ons vandaan maar dat NEDERLAND dit gebeuren ondersteunt wist jij dat ??!!

Daar had je toch niet voor gestemd en daar wil JIJ je geld toch niet aan kwijt ??!!

NEE, GELUKKIG  gaan steeds meer Nederlandse gemeenten positief staan tegen een basisinkomen. De Universiteit van Leiden gaat tijdens het experiment in Wassenaar onderzoek doen naar de gevolgen. EEN NIEUW SYSTEEM VOOR IEDER VAN ONS JEEEEEEÉ. Zoals het in nieuwspaal beschreven wordt staat me wel aan. Er zijn al eerder van deze berichten naar buiten gekomen en er zullen nu in een rap tempo meer en meer komen.

Als je met de Gemeente praat over de zorg dan laten we het asiel gebeuren even voor wat het is oké , en als je goed luistert……..?!! ja, daar zit een verdraaiing vaak maar is een goede leerschool, dus als je luistert dan zeggen ze het al tussen de zinnen door ??!!

 

Ja, en dan de WALL STREET BEESTEN ;

CITEER vanuit The Hill News, geschreven door Peter Schoeder- 05/06/15 12:44 PM EDT

“If an institution is too big to fail, it is too big to exist, and that is the bottom line,” he said.

The anti-Wall Street message is nothing new from Sanders, who frequently rails against the disproportionate power wielded by the nation’s wealthiest. Sanders acknowledged that his measure faces long odds in a GOP-controlled Congress. But his push also highlighted his efforts to serve as a heavy liberal counterweight to Hillary Clinton, while courting liberal backers still eyeing a run from Sen. Elizabeth Warren (D-Mass.).” 

Ja, dat is er ook nog, wat een groot web hé zie je het einde ervan of het begin ?!!

En onze Chinese mogen hierin ook niet ontbreken net zo als onze Grote Knuffel BEER !

en let eff op de reclame wat zegt deze tegen jouw ?

 

HAVE FUN TODAY 

INFO EN LEERWEETJES HOEK ;

http://brekendnieuws.nl/03-05-15-benjamin-fulford.html#

http://stopdebankiers.eu/de-kosten-van-levensonderhoud-wereldwijd-in-kaart-gebracht/

http://stopdebankiers.eu/treurig-om-te-lezen-kijk-goed-wat-er-staat-is-niet-te-geloven/

http://www.welingelichtekringen.nl/economie/174231/bolkestein-het-einde-van-de-euro-komt.html

http://www.welingelichtekringen.nl/category/politiek

http://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2033268-artikel.html?title=nederland-geeft-miljoenen-aan-clinton-foundation

http://nieuwspaal.nl/wassenaar-geeft-inwoners-basisinkomen-van-e-500-000/

http://thehill.com/policy/finance/241211-sanders-unveils-bank-breakup-bill

http://yournewswire.com/china-calls-for-one-world-global-currency/