Let op mensen

Al eerder gezegd;

De zogenaamd “verplichte” zorgverzekering valt onder ministeriële regelingen en IS DUS NIET VERPLICHT❗️⛔️

En dit kan ook helemaal niet:
👇
Plicht is namelijk dwang en dwang is strafbaar op art. 284 Strafrecht;

Zie je nu hoe wij elke keer weer in dwaling worden gebracht door die miskleunen in Den Haag die zich “Regering” en “Oppositie” noemen (ja ook de gehele oppositie is corrupt mensen, allemaal…);

Maar ja, je gaat het pas ziénnnn…als je het door hebt…
—————————————————
Doorgestuurd bericht;

DE “ZORGVERZEKERING.”

Ooit was er het Ziekenfonds; je weet wel die paar tientjes per maand en je kon overal medische zorg krijgen. Niemand met schulden, geen eigen risico, dus jezelf geen zorgen maken over jouw zorg.

Toen bedachten knappe koppen dat er iets anders moest komen, een Zorgverzekering. Dus de zorg kwam in handen van Marktpartijen, lees Verzekerings-maatschappijen.
En wat willen die maatschappijen; heeeeel veel geld verdienen en wel zoveel geld dat ze MILJARDEN in kas hebben, maar dat is nog niet genoeg.
Nee ze willen nog veel meer geld, dus gaan wij straks €12,50 meer premie betalen,
en krijgen zij nog meer geld en wij minder zorg en krijgen meer mensen een schuld bij de Zorgverzekering, worden vervolgens aangemeld bij de Zorgautoriteit, die bovenop de premie nog een boete erbij doet. Dus mensen kunnen het helemaal niet meer en nooit meer betalen.

De Belgen betalen per maand €35,00 en de Britten hebben het in hun belasting verwerkt. Niemand klaagt en iedereen is daar tevreden.
Het wordt gewoon eens tijd dat mensen in opstand komen, je weet wel iets wat in de jaren 60, 70 en 80 nog wel eens gebeurde. Maar nee, wij laten ons als makke lammeren leiden en doen gewoon niets!

Hoe heeft men het toch bedacht om Verzekeringsbedrijven in de Zorg te betrekken? Ze maken uit in welk Ziekenhuis je wordt behandeld, welke medicijnen je mag ontvangen en hoe lang je in een Ziekenhuis MAG blijven.

Nee de Zorgverzekering is de grootste fout die OOIT in Nederland is gemaakt.

Graag delen (kopiëren/plakken). Het is toch te gek voor woorden?

Zoveel mogelijk delen……