Landelijke Demonstratie op 21 September.

Landelijke Demonstratie op 21 September in Den Haag.

Hallo lieve trouwe bezoeker en vrienden.

Ook wij gaan hier aan mee doen, om de stem te ondersteunen en staan voor je Eigen rechten https://www.takecare4.eu/contact/universele-verklaring-voor-de-mensenrechten/

Wij ondersteunen dit hele proces ,het doet zoveel met de Burgers die zich zo in de kou voelen staan en door onbegrip een wegzak gevoel krijgen. Wij merken dat doordat er vragen omtrent van het gebeuren in geheel Nederland de doelgroep waar wij voor staan en ondersteuning geven naar ons toe komen.

Ook zelf ondervinden we de gevolgen van het beleid hiervan ,doordat we zelf een chronische ziekte hebben zoals jullie op de website ook kunnen lezen. We zijn als het ware  levens-ervaring-deskundigen en weten tegen welke blokkades je aan loopt. Het wordt ons dan ook niet zo in dank af genomen maar we zijn wat gewent. en de trouwe bezoekers weten dat we vaak geblokt worden maar zij ondersteunen ons en zijn hun heel dankbaar voor dit gebaar..

Waar is die Landelijke Demonstratie  voor: Zorg, Werk, Uitkeringen,Onderwijs, Bezuinigen enz. allemaal onderwerpen waar we aan onderworpen zijn. Dat geeft een Onderdrukking en zo zelf dat in sommige gevallen/situaties het functioneren slechter gaat. en waarom ???? Dat is geheel de bedoeling niet van HET LEVEN .

Er zijn vele artikelen waar je het terug kunt vinden op het net als je aan het surfen bent. Deze reiken we je aan om te lezen en het kan een aanzet zijn om tot zelfonderzoek te komen.

Ons doel en visie  is dan ook; Samen sterk samen een geluid , we zijn geen kudde schapen die zomaar wat doen??!! Nee ,wij hebben rechten geboorterechten eigen rechten  als persoon om te leven en te genieten, de slaven tijdperk was/is voorbij ??!! Door deze visie en het gebeurt WERELDWIJD  zie je een samensmelting van verschillende Culturen en Religies. We zijn een EENHEID.

Wij wensen jullie een fijne avond toe.

Warme Hart Groet   Take Care 4.