KRUID DAT 100 KEER STERKER IS DAN CHEMODRUGS EN DOODT KANKER IN 2 DAGEN

KRUID DAT 100 KEER STERKER IS DAN CHEMODRUGS EN DOODT KANKER IN 2 DAGEN
De wortel van deze plant kan kankercellen elimineren en beschermt de rest van de cellen.
Dit is geweldig nieuws voor mensen die aan kanker lijden. Uit een wetenschappelijke studie blijkt dat de consumptie van paardenbloemthee je kan helpen om de kankertumor in slechts 2 dagen op te lossen.
Het is een zeer welkom nieuws voor de kankerpatiënt. Paardebloem staat bekend om zijn geneeskrachtige eigenschappen en gezondheidsvoordelen. Het is heel eenvoudig om paardenbloemthee te maken. En naast kanker kan paardenbloemthee ook vele andere kwalen genezen

  Onderzoekers hebben ontdekt dat paardenbloemwortel efficiënter is dan chemotherapie.

Een experimenteel onderzoek onder leiding van onderzoekers van de afdeling Chemie en Biochemie van de Universiteit van Windsor, Canada, heeft bevestigd dat de basis van deze plant tumorcellen kan verwijderen en alles wat er nog over is van de cellen veilig kan stellen. Het is zeer waarschijnlijk dat deze gegevens tumorpatiënten zullen vervullen.
De basis van paardenbloem kan met succes ziektecellen in minder dan 2 dagen uitroeien. Vanwege het resultaat dat ze hebben, zouden deze onderzoekers steun kunnen krijgen voor een andere studie die meer antwoorden zal geven over de vaardigheid van paardenbloemwortel.

De 72-jarige John DiCarlo had voordelen van deze wortel. Hij had kanker en behandelde het bijna een maand. Maar er veranderde iets toen hij de paardebloemthee probeerde. Hij was in remissie na 4 maanden.
Geef deze uitstekende informatie door aan uw dierbaren, zodat kankerpatiënten kunnen profiteren van deze eenvoudige behandeling.
Het voordeel van deze behandeling is dat het vrij is van bijwerkingen en kanker snel geneest in vergelijking met de conventionele methoden