Koningin maxima Máxima de Trojaan horse van de banken-elite

Koningin maxima Máxima de Trojaan horse van de banken-elite

19 augustus 2019 1 Door Indignatie redactie

Wauw, klinkt dat niet geweldig … 
Inclusief bankieren. Maar wat is het…

Prinses Máxima is een van de stemmen voor de VN om het te promoten, omdat ze dat voor Micro Finance heeft gedaan.

Máxima kwam van de HSBC-bank en Deutsche Bank. Beide banken stonden aan het begin van de financiële crisis. Het zeer negatieve trackrecord van Deutsche Bank is er een op zichzelf.

Deutsche Bank leverde de belangrijkste bijdrage aan de Tweede Wereldoorlog door de in de VS opgeleide familie Rothschild, levert nu bestuurslid voor Shell en vele andere grote invloedrijke internationals. DB is rechtstreeks verbonden met de FED (co-onwership), BIS, Trilaterale commissie, is een belangrijke oorzaak als oorzaak van de economische ineenstorting en opbouw van de Griekse staatsschuldfraude samen met Goldman Sachs (swaptechniek die bekend staat als de oorzaak van de financiële vernietiging). Deutsche Bank heeft altijd perfect in het koninklijk huis gepast vanwege alle connecties en diep verfijnde verborgen gepolitiseerde financiële invloed op de allerhoogste transatlantische top van internationale bedrijven, financiën en politiek. 
En deze zijn totaal niet geïnteresseerd in het goede voor de mensheid, maar alleen in hun eigen zakken.

De HSBC-bank was de eerste die geld uitliep tegen een stijgende rente aan de allerarmsten in Detroit. Velen konden zich nooit de rente veroorloven en alles ging fout voor hen. En HSBC wist heel goed wat ze deden. HSBC pakte hun eigendom voor een cent. Kort daarna volgden andere grote banken het HSBC-schema. En het is allemaal gecrasht in 2007/2008.

Wat is inclusief bankieren? In principe schuld en verzekering verkopen aan de allerarmsten.

Veel delen van de wereld hebben geen toegang tot banksystemen. Is dat slecht? De exacte reden waarom er geen toegang is, is simpelweg omdat in die delen mensen van hun land kunnen leven. Geld, verzekeringen en schulden kunnen ze helemaal zonder. Ze willen en hebben het zelfs niet allemaal nodig.

De meeste mensen hier in het Westen zijn zich niet bewust, maar ongeveer 2,5 miljard mensen op de planeet leven nog steeds zo. We kunnen het ons niet eens voorstellen en Tv stelt ze bloot als arm. We zijn zo volledig gehersenspoeld door tv, de politiek en onze westerse samenleving dat we dit eenvoudigweg niet willen geloven. Nou, Afrika, China, India … ze hebben enorme gebieden waar mensen nog lang en gelukkig leven … Nogmaals ongeveer 2,5 miljard wereldwijd. Maar zijn ze arm? Ze leven eigenlijk hun leven, anders dan wij in het Westen, ja.

Enorme delen van Afrika en India zijn een goed voorbeeld. Kleine boeren bezitten land en kunnen er eenvoudig van leven. Ze leven een puur zelfvoorzienend en zelfbeschermd leven. Ze gebruiken geen moderne, intensieve landbouw omdat ze gewoon hun gezin en gemeenschap willen voeden. Dat is alles wat ze nodig hebben. Het is natuurlijk niet wat TV ons laat zien … Ze tonen voortdurende selectieve honger en armoede, natuurlijk omdat het big business voor hen is, en voor de enorme stapel van wereldwijd gepolitiseerde liefdadigheidsinstellingen verbonden aan de VN die bereid zijn om een ​​overdaad aan prime time commercials te betalen . Goede doelen waar CEO’s, directeuren en medewerkers heel erg dik worden betaald, of worden blootgesteld aan corruptie of op zijn minst aan zeer zeer gemengde belangen.

Al heel lang hebben beleggers echter oog voor vruchtbare grond in Afrika en India. Afrika is niet bepaald een woestijn. Er zijn massa’s overvloedige vruchtbare gronden om te worden uitgebuit door westerse investeerders, vooral meer in de kustgebieden.

Westerse grote investeerders hebben hoge connecties (en zelfs zetels) met overheden. De westerse politiek is ermee gevuld evenals de VN. Ze promoten via lokale radio’s dat de kleine boer zijn land moet verkopen om het te veranderen in intensieve landbouw, op de westerse manier.

Veel boeren weigeren omdat ze helemaal geen geld nodig hebben. Dat geld is een eenmalig inkomen, terwijl het land dat ze hebben hun levenslange duurzaamheid is … gratis. Maar investeerders zijn voor enorme winsten, dus ze hebben de lokale overheden ervan overtuigd dat industriële collectieve intensieve landbouw economische ontwikkeling zal brengen. In de westerse perceptie, zeker wel, maar …

Het is echt een Trojaans paard

trojan

Nogmaals, wat de grondeigenaren al hebben, is geweldig voor hen, omdat hun land al lokaal voor duurzaamheid zorgt. Ze hebben gratis eten en onderdak. Niet volgens onze normen, maar wat als jij en ik vrij van land zouden kunnen leven en niet zouden kunnen werken in een dictatuur genaamd ‘industrie’ en schulden … wat eigenlijk ons ​​systeem van economische slavernij is.

Natuurlijk moeten die eenvoudige boeren werken, maar ze kunnen gewoon van hun land leven uit eigen wil en zijn helemaal niet afhankelijk van geld en schulden. In dergelijke gemeenschappen in Afrika en India helpen mensen elkaar, simpelweg omdat er geen concurrentie is. Het is een zeer sociale en duurzame omgeving. Met weinig luxe en weinig verwachtingen. Gewoon goed genoeg en een totaal vrij leven voor hun geluk.

Maar uiteindelijk worden die boeren vaak gedwongen of gedwongen hun land op te geven voor een eenmalige prijs. Radio-uitzendingen worden vaak gedaan vanuit eenvoudige schuilplaatsen en westerse investeerders betalen ze aan luchtadvertenties voor ‘Intensieve landbouw’. De boeren krijgen dringende bezoeken van overheidsfunctionarissen en de grote investeerders om zich tot intensieve moderne landbouw te wenden. Hoe meer dat wordt, hoe meer de groepsdruk lokaal wordt.

Daar komt de redding … het VN- en inclusieve bankwezen

Nadat de kleine boeren hun land hebben verkocht en zich bij het investeringscollectief hebben aangesloten, moeten ze er zaden voor kopen van dure Monsanto en andere spullen … die op schulden staan ​​om te beginnen. 
Natuurlijk met schulden … En natuurlijk verkoopt de bank ze ook nog een ander product … verzekering … 
Nou, dat is inclusief bankieren in een notendop.

Let wel, de meeste zaden in de wereld van vandaag zijn eigendom van Monsanto. Monsanto is een zeer gehate bio-tech gigant die bekend staat om zijn brede agressieve inkoopprogramma voor zaden. Alleen in Nederland zijn technologische zaden vrij verhandelbaar, maar in de rest van de wereld meestal niet. Monsanto bouwt op deze manier een echt monopolie en kwetst de landbouw, vooral arme boeren in Afrika en India die gedwongen worden tot het westerse kapitalisme. Noem deze methode puur imperialisme!

En nu wordt het nog interessanter … familie Monsanto … Ze waren Joodse slavenhandelaren. Letterlijk investeerders die over de lijken van mensen lopen.

Wie zijn de belangrijkste aandeelhouders vandaag van Monsanto. Onder andere, voornamelijk: 
Vanguard Group, Inc. 
State Street Corporation. 
Interessant … precies hetzelfde als de grote aandeelhouders van de FED die een grote rol hebben gespeeld bij het crashen van het financiële systeem en sinds het begin van de 20e eeuw volledig corrupt zijn binnen de regering.

Wie zijn de belangrijkste aandeelhouders van HSBC … Hier gaan we weer … Onder andere: 
Vanguard. 
Trouw … 
Nogmaals, deze maken deel uit van de belangrijkste aandeelhouders van de FED …

Interessant, allemaal precies dezelfde aandeelhouders die de Westerse economie en landen hebben doen instorten, mensen in diepe schuldenproblemen en die investeerders zitten diep in de FED- en overheidsposities.

Ze deden het hier en nu bouwen ze dat allemaal daar weer op. En allemaal vanwege … superwinsten … voor hen.

Boer verkoopt het land voor een eenmalige prijs, krijgt onmiddellijk een permanente schuld, alle investeerders en banken krijgen hun dikke inkomstenstroom, Monsanto gelukkig … de boer kan in grote problemen komen wanneer zijn oogst mislukt en niet meer wordt geholpen door de gemeenschap (vanwege concurrentie), kan de rente niet meer betalen en heeft geen duurzame bron. 
Zal de bank zijn schuld afschrijven? Lol, natuurlijk niet. Het blijft een enorme ketting om de nek voor de rest van zijn leven.

En dat allemaal onder de naam UN en inclusief bankieren … ‘Thumbs up’.

Ik ben een bankschuld

Wat een enorme zwendel, echt. Zeker als je begrijpt hoe geldcreatie eigenlijk werkt (helemaal gemaakt van niets).

Hoe dat werkt Lees dit: 
de grootste zwendel in de geschiedenis .

Máxima lijkt de perfecte marionet voor de VN en de totale geschiedenis van het koninklijk huis (belastingvrij) onder Willem Alexander, de economische superlobby. Maar in feite zijn veel leden van de koninklijke familie zwaar gepositioneerd in de top van internationaal bankieren, woeker, de vele internationale gehate bedrijven, de VN, FED, enz.

Laten we ze een mooie golf geven … https://indignatie.nl/2019/08/19