Kijk: officiële documenten achter de ‘COVID-plandemie’..!!

Door GuidoJ.

Achter de ‘COVID-plandemie‘..!!

2020 © Irma Scheffers (bronartikel) | deze versie WantToKnow.nl/be

Deze onderstaande video, inclusief alle officiële documentatie die erin wordt besproken, toont aan dat de COVID-19 pandemie een ‘oefening’ is, gepland en georganiseerd vanuit de WHO, de VN en de Bill & Melinda Gates Foundation. Kortom Agenda 21 en Agenda 2030. Gelukkig is de relatie met de WHO nu door Trump beëindigd (HIER); dat zou Europa ook moeten doen! Maar lees even verder en je zult zien dat de EU (en zeker Nederland) onderdeel is van deze lang geleden afgesproken ‘plandemie’.

Een omvangrijke gedocumenteerde bevestiging van datgene wat velen onder ons al langer met zekerheid wisten: de gehele wereldwijde COVID-19 shutdown is onderdeel van een live training en simulatie-oefening die wordt gerund vanuit de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties. Zoals het allemaal keurig gedocumenteerd is in hun ‘Global Preparedness Monitoring Board’ (15 leden!)- jaarverslag van 2019 en hun International Health Regulations Treaty van 2005.

Daar hebben zo’n 195 landen hun handtekening onder gezet en ook Nederland! (zie o.a. ‘boardmember’ Sigrid Kaag van D66). (Zie hiervoor vanaf 16’29” in de video.)  En, niet verbazingwekkend, ook Dr. Anthony Fauci maakt er deel van uit.. Dit heeft gezorgd voor de oprichting van een Global Government (van de WHO en VN en de top van de internationale DMPB) samen met hun sponsors, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en andere niet nader genoemde donors.

De afspraak die vastgelegd is in de documenten, is dat voor september 2020 deze wereldwijde oefening moest zijn uitgevoerd. Wie verbaast dit nog? Helaas heb ik geen tijd om deze video te vertalen en ondertitelen (duur 1 uur en 40 minuten). Maar zeer de moeite waard om de video te bekijken en te delen waar je maar kunt. Blijf wakker en volg je eigen route bij het zoeken naar de waarheid!

PS: is het dan ook nog louter toeval dat dit fragment uit de TV-serie The Dead Zone, aflevering ‘Plague’ uit 2003 ! (HIER) melding maakt van het Corona-virus met als de enige oplossing HCQ ? Think for yourself. Overigens zijn álle officiële documenten te vinden onder de video op YouTube.

https://youtu.be/X7I5LzLgNSI

Deze documentaire bevestigt dus, wat velen van ons de laatste tijd met zekerheid hebben leren kennen: de hele COVID-19 world shutdown/lockdown, maakt deel uit van een live training en simulatie-oefening door de gewetenloze WHO en de Verenigde Naties, zoals gedocumenteerd in hun Global Preparedness Monitoring Board’s (GPBM) Annual 2019 Report.

En hun International Health Regulations Treaty van 2005 – dat zo’n 195 landen hebben ondertekend – die vrijwel een Global Government (van de WHO & de Verenigde Naties, & de high-level internationale GMPB) samen met hun sponsors, de Bill en Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust & andere naamloze donoren opricht.

Hoe lang moet het doorgaan, voordat jij beseft in wat voor wáánzin we terecht gekomen zijn.. Met het verborgen doel van een verborgen agenda. Een agenda die ZO zichtbaar is, dat je werkelijk ziende blind bent, om het allemaal niet waar te nemen.

Deel deze video zo breed mogelijk!
Mensen in hoge gezondheidsfuncties hebben opzettelijk gefaald in hun eed om de mensen te beschermen, en wij dienen als burgers ernstig wakker worden en er iets definitief aan doen. Elke regering is medeplichtig geweest aan de vernietiging van de economie van hun eigen land, het enorme lijden van hun mensen, veroorzaakt door deze massale sluitingen en soms huisarrest-aanvallen. Verloren banen, twijfelend levensonderhoud, doel in het leven, het sociale leven, en mensen werden weerhouden van elke normaliteit in het buitengaan, zelfs naar heiligdommen in de natuur.

Maar tegelijkertijd ook gedwongen, maskers te dragen in het openbaar. En zich vooral te onderwerpen aan de politie en overheidstirannie, die aan alle kanten volstrekt mank gaat aan enige consistentie! Ondertussen zijn kleine en grote bedrijven omgevallen, is het gezinnen onmogelijk gemaakt om hun bejaarde familieleden in een hospice te zien, en zijn velen alleen gestorven.

Ziekenhuizen zijn bezig om de aantallen voor COVID sterfgevallen administratief op te krikken, De main-stream-media spelen het spel geraffineerd uit, onbewust of volledig ingewijd in het grote ‘PLANDEMIE’-verhaal. Het is vooral de ANGST die ons verlamd. Besef dat je nergens ánders bang voor hoeft te zijn, dan JUIST VOOR DIE VERLAMMING..!

bronnen bij de video:

A World at Risk, 2019, Annual Report GPMB: https://apps.who.int/gpmb/assets/annu…

International Health Regulations (2005) https://www.who.int/ihr/publications/…

Some of the links/pages I referenced during this talk:

https://www.who.int/ihr/about/en/

https://www.who.int/gho/ihr/en/

https://www.gatesfoundation.org/How-W…

https://www.aspeninstitute.org/

https://www.gatesfoundation.org/searc… ***