K. Medische bedden

K. Medische bedden – Details van Med Bed-plannen in de VS, Medeea Greere https://t.me/AMGNEWS2022 https://amg-news.com/med-beds-full-healing-with-quantum-healing-technologies -video/

(vervolg)

BEHANDELING VAARDIGHEID.

1. Gezondheidsvoordelen. Med-bedden kunnen de medische problemen van een patiënt corrigeren om het lichaam in optimale staat te herstellen.

2. De organen groeien terug. De bedden kunnen ledematen en organen vervangen of laten groeien.

3. Nieuwe botgenezing. Voor degenen die een prothese hebben, wordt de prothese in bed verwijderd en opgelost, zodat er een heilzame genezing kan plaatsvinden.

4. Chirurgie. Chirurgie in het ziekenhuisbed geeft direct resultaat. Een honkbalwerper die geopereerd moet worden, kan bijvoorbeeld in een medisch bed liggen en klaar zijn om direct na de behandeling het veld op te gaan. Ze zullen echt klaar zijn om te gaan voordat ze wakker worden en uit bed rollen.

5. B4K/a. Bedden kunnen de toegebrachte schade ongedaan maken.

6. Cardiovasculaire patiënten.

Med Bed behandelt alle soorten hartaandoeningen.

7. Verslaving.

Verslaving kan worden genezen. Maar mensen zullen nog steeds moeten uitzoeken waarom ze in de eerste plaats verslaafd zijn.

8. Los chirurgische hulpstukken op.

De bedden zullen alle chirurgisch toegevoegde transplantaten oplossen en de schade herstellen, waardoor het lichaam weer gezond wordt voordat de problemen begonnen.

9. Chemotherapie.

Het medische bed geneest niet alleen de schade veroorzaakt door chemotherapie, maar herstelt ook de algehele gezondheid van het lichaam door alle abnormale tumoren te verwijderen.

10. Allergieën worden geëlimineerd

11. Tandheelkunde.

Eventuele gebitsproblemen worden verholpen. En de tand zal regenereren. Ook zullen de tanden indien nodig uitrekken.

12. Overgewicht.

Ja, je kunt weer op je ideale gewicht komen.

13. Zicht en gehoor.

Ja, uw zicht en gehoor kunnen weer in optimale staat worden gebracht en staar kan ook worden gecorrigeerd.

14. Littekens.

De littekens zullen genezen en verdwijnen.

15. Schizofrenie.

Mentale problemen kunnen worden overwonnen

16. Autisme.

Kinderen met autisme kunnen geholpen worden met een behandeling.

17. Orthopedische instrumenten.

problemen zoals het instellen van botten en het bewerken van botten komen ook aan de orde.

18. Depressie.

De depressie zal geleidelijk afnemen. Uiteindelijk zal een proefpersoon op een positieve manier met trauma moeten omgaan. Er zullen veel mentaal opgeleide counselors zijn, zowel menselijke als niet-menselijke, om iedereen met een depressie te helpen.

19. Verbeteringen.

Med Bed kan iemand empathischer, slimmer etc. maken. Er kunnen ook extra talen worden geleerd/gedownload. Het is echter belangrijk om een ​​reden te hebben om de verbeteringen te gebruiken die u wilt downloaden. Er is bijvoorbeeld geen reden om elke taal ter wereld te downloaden als u niet van plan bent ze te gebruiken. En een belangrijk onderdeel van de ervaring op deze planeet is het proces van het leren van de kennis die je nodig hebt.

20. Perfecte gezondheid.

De bedden brengen uw lichaam weer in optimale gezondheid.

21. Genees de geest.

Wanneer je de geest geneest, genees je het lichaam.

22. Vitaliteit.

Med Beds brengen mensen terug naar hun optimale gezondheidstoestand. Als je bijvoorbeeld 80 jaar oud bent, heb je de beste gezondheid voor een 80-jarige. Dat betekent niet dat je net zo behendig en fit zult zijn als toen je 30 was. Leeftijdsregressie is mogelijk om je leven te verlengen. Niet iedereen zal worden goedgekeurd voor leeftijdsregressie. Het is niet iets om lichtvaardig mee om te gaan. Het zal worden goedgekeurd voor de juiste doeleinden.

23. Problemen vanaf de geboorte.

Bedden kunnen problemen oplossen die zelfs bij de geboorte optreden.

24. DNA.

Med Beds zal gedempte genexpressies zoals MTHFR, oestrogeendominantie en methylatieproblemen omkeren met DNA-ontgifting en -opruiming.