JFK: Naschrift re. het vaccin en onze toekomstige 5D-wereld!

https://static.wixstatic.com/media/cc30e8_6d441ed43a7c4c568c159a08d16741fd~mv2.jpg/v1/fit/w_750,h_382,al_c,q_20/file.jpg
https://static.wixstatic.com/media/cc30e8_6d441ed43a7c4c568c159a08d16741fd~mv2.jpg/v1/fill/w_360,h_183,al_c,q_90/cc30e8_6d441ed43a7c4c568c159a08d16741fd~mv2.webp

29 mei 2021

Bericht van John F. Kennedy

Mijn geliefde patriotten, lichtwerkers en allen die voor het licht werken… welkom, welkom!

Voordat ik aan mijn bericht begin, wil ik graag mijn meest recente bericht via Losha aan de orde stellen, met betrekking tot het Covid-19-vaccin.

Daarin verklaarde ik dat het vaccin het vermogen had om het galactische DNA te “upgraden” dat niet van het Licht is, dat wil zeggen binnenin jullie… er zijn zowel lichte als donkere galactische soorten geweest die hun DNA in jullie fysieke vaten hebben ingebracht gedurende de hele wereld. millennia. Als zodanig is het vaccin onlangs gewijzigd door de welwillende galactics om de upgrade te bieden waarover ik spreek.

Nu, er is één voorbehoud bij wat ik voorstel… je moet “geloven” dat het vaccin je DNA echt kan upgraden, in plaats van je te doden, zoals door velen wordt beweerd. Ja, er zijn doden gevallen in verband met het vaccin… maar, net als bij elke andere door de cabal gecreëerde gebeurtenis, hebben degenen die zijn overgestapt van het vaccin over het algemeen hun “contracten” met God nagekomen en zijn gezegend en beschermd in alle opzichten. manieren. Zoals velen van jullie al weten, heeft elke persoon zijn eigen contract om in dit leven uit te leven, en ieder van jullie draagt ​​enorm bij aan het grotere goed voor iedereen!

De reden dat ik in het begin zo’n controversieel en extreem onderwerp ter sprake bracht, was om de kracht van ‘het creëren van onze eigen realiteit’ te demonstreren. Aan beide kanten van deze kwestie wordt angst opgewekt. Nu de vaccins de afgelopen maanden weldadiger zijn gemaakt, komt het erop neer of iemand bereid is om buiten zijn comfortzone te reiken en te “geloven” dat het vaccin inderdaad heilzaam kan zijn in plaats van destructief.

Mijn Losha nam deze zeer uitdagende “test” voor zichzelf omdat ze leert dat ze echt haar denkwijze kan veranderen met betrekking tot een zeer extreem onderwerp, zoals het vaccin. Voordat ze het vaccin kreeg, was ze erg “anti-vax”, zoals je het zou noemen. Nu heeft ze zichzelf bewezen dat ze inderdaad haar denkwijze kan veranderen en zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden positieve resultaten kan creëren, en ze blijft deze manier van denken nu gebruiken en ervaart gunstige resultaten, ongeacht het onderwerp. Ik vraag je dit… leeft niet het Goddelijke in alles?… inclusief een vaccin? Wat men denkt en voelt, creëert men.

Nogmaals, ik verklaar dat noch ik, noch Losha ervoor pleit dat iemand anders het vaccin krijgt, tenzij ze er echt voor open staan ​​om hun manier van denken erover te veranderen en een positieve, in plaats van een negatieve, uitkomst te zien. Daarin ligt het verschil waar ik het over heb.

Ik begrijp dat er een overvloed aan “bewijs” is dat aangeeft dat het tegenovergestelde van wat ik zeg waar is… al mijn Liefde en Bescherming om op jullie te schijnen.

Dit gezegd hebbende, geloof ik dat deze zaak nu gesloten is. Dank u.

Laten we nu verder gaan met veel meer vreugdevolle onderwerpen… die van onze gloednieuwe wereld… en binnen de Verenigde Staten, onze onlangs herstelde Republiek. Ik ben zo blij dat we steeds dichter bij deze realiteit komen.

Zoals ik al eerder zei over het creëren van onze eigen realiteit, geldt dat ook voor onze nieuwe wereld die we momenteel ‘creëren’. Het wordt gecreëerd met elke gedachte, handeling en gevoel dat ieder van jullie ervaart. Ook al zijn er nog enkele nogal ontmoedigende en uitdagende gebeurtenissen die eerst moeten plaatsvinden (om die mensen die nog “slapen” te helpen wakker worden), degenen onder ons die al wakker zijn, moeten onthouden dat ieder van ons een integraal onderdeel is van ” het creëren van” onze toekomstige wereld.

Je zult veel verdrietige en verontrustende gebeurtenissen horen waardoor je je hulpeloos zult voelen, maar dat ben je niet. Deze momenten zijn de exacte tijden waarop iedereen Liefde moet sturen naar degenen die in gevaar zijn, maar ook om Liefde naar jezelf te sturen, zodat je misschien verder kunt kijken dan wat er in deze 3D-wereld gebeurt, naar je toekomstige 5D-wereld. Dat is waar je gedachten, daden en gebeden het meest nodig zijn, op dit moment… je 5D-wereld!

Jullie 5D-wereld is gebaseerd op de Liefde die voor elkaar wordt gedeeld, en de acties van de “gemeenschap” worden zo erg belangrijk … en het is hier, NU … en het vereist dat ieder van jullie positieve gedachten en emoties bijdraagt naar zijn creatie.

Als je jezelf echter toestaat vast te blijven zitten in de 3D-manier van denken, die voornamelijk ‘negatief’ van aard is, zal het veel, veel langer duren voordat je 5D-wereld zich manifesteert. Persoonlijk geloof ik dat jullie allemaal lang genoeg hebben geleden onder de duistere bedieningen van de cabal, en dat jullie nu het betere leven “verdienen”, dat alle wezens in het Universum echt verdienen. Het is ons onvervreemdbaar recht. Dat heb je eerder gehoord, ja?

Ik zou willen dat jullie allemaal konden zien hoe glorieus jullie toekomst zal zijn… het zou jullie hart laten zingen! Ik zou graag met je meezingen, maar ik was nooit gezegend met een stem die een deuntje goed kon dragen, dus dat laat ik aan jou over (glimlach).

Zoals ik al vele malen eerder heb gezegd, ik hou van ieder van jullie met heel mijn hart, en ik waak altijd over jullie. Tot we elkaar weer spreken.

Je bent altijd toegewijd, Jack.

Gechanneld door Losha.

http://www.LiveWithLosha.com

Van: marcus vestris [mailto:vestrismarcus@gmail.com]
Verzonden: 16 June 2021 05:30
Aan: Rinus Verhagen
Onderwerp: Re: Propositions aides humanitaires

-postscript-re-the-vaccine-and-our-future-5d-world/Good evening dear Rinus

I send you this link with news different from those heard on TV

best regards

marc

Le sam. 10 avr. 2021 à 16:44, marcus vestris <vestrismarcus@gmail.com> a écrit :

Dear Rinus 

Thanks for this 

Best regards 

Marc 

Le ven. 9 avr. 2021 à 05:30, Rinus Verhagen <rinus.verhagen@gmail.com> a écrit :

Dear Marc

Her my script for the next podcast,

Translate it en set it to all the people you can.

Kind Regards

Rinus

Van: marcus vetroiso [mailto:vestrismarcus@gmail.com]
Verzonden: 10 September 2020 23:18
Aan: Free Life World
Onderwerp: Re: Propositions aides humanitaires

Hallo; bedankt voor je reactie, dus ik zal wachten om van je te horen wanneer de tijd daar is

Groet Marc

Le mar. 8 sept. 2020 à 10:15, Free Life World <projects-nl@freelife.world> a écrit :

Salut, Marc,

Il semble que ce soit le bon moment pour le faire plus tard.

Je suis très occupé en ce moment, et j’aurai besoin de quelqu’un qui parle bien le français pour vous parler.

Nous ferons un rapport plus tard, lorsque le moment sera venu et que l’organisation sera prête.

Salutations Rinus.

Hoi Marc,

Lijkt me een mooi moment om dit straks ook te gaan doen.

Heb het nu erg druk, en zal iemand moeten hebben die goed Frans spreekt om met jou een gesprek aan te gaan.

We melden ons later weer als de tijd rijp is en de organisatie er klaar voor is.

Groet Rinus.

Hallo

mijn naam is marc, Geboren in 1968, Frankrijk

Ik geloof dat als je altijd hebt gedroomd van een wereld als die welke je voorstelt…

Ik zou graag in staat zijn om deel te nemen aan de grote verandering door haarverzorging te bieden die mij in staat zou stellen om mensen te informeren over dit nieuwe humanitaire concept.

Een klusjesman en uitvinder die graag moestuinen en diverse met de producten van herstel wil maken, want iedereen wordt meer autonoom en meer verbonden.

De energieën van Tesla en de Keshe-stichting zijn in perfecte harmonie met de natuur.

Vriendelijke groeten

Met vriendelijke groet

Marc Vestris

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Van: marcus vetroiso [mailto:vestrismarcus@gmail.com]
Verzonden: 07 September 2020 20:30
Aan: Projects-NL@freelife.world
Onderwerp: Propositions aides humanitaires

Bonjour 

je me prénomme marc, Né en 1968, France

je crois que avoir toujours rêvé d’un monde comme celui que vous proposez 

j’aimerais pouvoir participer au grand changement en offrant des soins de coiffure qui me permettrait de renseigner les gens sur ce nouveau concept humanitaire 

Une main bricoleuse et inventrice qui aimerait fabriquer des potagers et diverses avec les produits de récupération  , pour chacun devienne plus autonome et plus connecté 

Adepte des énergies de Tesla et la Keshe foundation et friand de redevenir en parfait accord avec la nature 

Bien a vous 

Cordialement

Marc Vestris