Je gaat het pas zien als je het door hebt.

Je gaat het pas zien als je het door hebt.
Voor wie het “nog” niet ziet:

God’s regenboog heeft 7 kleuren, deze woke-symbolen maar 6.
Het getal van een mens. (666)

De 3 hoekjes, (vrij-metselaars-symbool) neerwaards staan voor dominantie van boven door de deze club.
En verwijzen ook nog naar hun lendelapjes 🙈.

Dan de combinatie laat nog meer zien wat er achter deze beweging schuil gaat , die toont HEMA schaamteloos en openlijk.

Op de bovenstaande foto zie je duidelijke de NAZI Swastika in de zwarte lijnen!!

Het WEF / globalisme heeft NAZI wortels en het gedachtegoed is nooit weggeweest, maar wordt nu meer dan ooit tevoren over de wereld gepusht!

LIVE PRESENTATIE: SEKSUELE INDOCTRINATIE VAN KINDEREN- 15 juni 2023

Donderdag a.s. geef ik mijn gloednieuwe zoom presentatie over de SEKSUELE INDOCTRINATIE van kinderen en de transgender agenda.

Juni is wereldwijd uitgeroepen tot PRIDE maand en er is geen beter moment om de agenda achter deze PRIDE beweging te exposen!

Veel mensen onderschatten de impact die de huidige agenda 2030 heeft op onze kinderen. Want wie ziet nu het hele plaatje?

Deze presentatie geeft je een totaalbeeld over hoe de hele maatschappij aangevallen wordt van binnenuit om de agenda van de elite uit te voeren.

Bescherm je kinderen tegen wat er nu plaats vindt op scholen, sportclubs, tv, bibliotheken, letterlijk OVERAL! Nog nooit zijn kinderen zo blootgesteld aan verwarrende en ontkrachtende boodschappen als nu!

ZORG DAT JE GOED GEINFORMEERD BENT!

Het is de hoogste tijd dit allemaal op een rijtje te zetten, het te zien voor wat het is en er gezamelijk tegen in opstand te komen. DIT MOET STOPPEN!

Dus, wees erbij aanstaande donderdag! Zorg dat je goed geinformeerd bent. Niet alleen als ouder, maar ook als grootouder, oom/tante, buur of gewoon betrokkene in de gemeenschap!

DIT IS DE BELANGRIJKSTE SERIE ZOOMS DIE IK OOIT HEB GEMAAKT. WAT IS ER IMMERS BELANGRIJKER DAN DE VEILIGHEID VAN KINDEREN?

Met het kopen van een kaartje steun je ons werk en we vragen dan ook om voor iedere kijker een kaartje te kopen, zodat we onze documentaires gratis aan de wereld kunnen blijven aanbieden.

Mocht je de 10 euro niet kunnen missen, stuur dan een kort berichtje naar info@valcabal.nl dan krijg je de link gratis toegestuurd.

We beginnen donderavond om 20.00 uur. Je ontvangt de link voor deelname rond 19.30 uur. Check je spambox als je de link niet ontvangt! Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn tijdens de presentatie, of ben je niet in staat de presentatie in zijn geheel bij te wonen, geen nood! We sturen je altijd na afloop de link naar de opname toe.

Meld je aan via deze link: https://www.fallcabal.com/product/live-presentatie-alles-over-kinderen-deel-1-seksualisering-van-kinderen-15-juni-2023/