ISRAEL IS VRESELIJK DE PIER, DE LAATSTE PIER….!!!!

Nov. 15, 2023
GTB 1045

Zowel Gaza , de Westbank alsmede de rest van heel Palestina / Israel, wemelt van de tunnels. En dat is de truuk met de (white)hoed.
Overal zij nu de speciale commandotroepen van de USA, Canada en Engeland de Khazarian Mafia aan het uitroeien, onder de grond.
Ook Netanyahu, de echte zijn zij aan het zoeken. De strijd woedt volop. Maar de K.M maken geen kans.daarom zijn zij al grote delen van israel aan het verhuizen naar Khazarian, het huidige Ukraine en hun vroegere home land. Met andere woorden, met Het land Israel is het gedaan. Alle contracten zijn afgelopen op 31/10/23. Het land heeft officieel opgehouden te bestaan. China heeft het al van de landkaart gehaald
Zolang de arabische Moslim landen hun woede over de laatste genocide kunnen inhouden, ontstaat er geen derde wereld oorlog en hoeft de algehele vernietiging van Israel niet plaats te vinden.
Ook Polen ziet zijn kansen nu. En bezet momenteel grote noordelijke delen van de Ukraine. De cabal heeft Avatar Zelenskyy losgelaten, dus die heeft zijn tijd gehad. Ook de Rotschilds hebben de white Hats benaderd voor een peace deal, doch zij hebben geen kracht meer, omdat zij praktischal hun kruit hebben verschoten.
Het wordt tijd dat de kopstukken van de cabal en de Octogan Groep opgepakt worden, waarbij in de wandelgangen genoemd worden ; de victor Emanual, van de Ceasar groep in Italie, Claus Schwab, Fauci in de Usa en de dutch Royals. De white hats weten exact wie het zijn.
Geen deal , maar gevangenis tot aan hun veroordeling.
Het spel moet uitgespeelt worden, totdat de gesara en nesara geimplementeerd kunnen worden en wij kunnen beginnen aan de opbouw van een echte fijne wereld. Daarbij ook de grote Pharma industrie, die ziekmakende meesters van de wereld , hebben verwijderd en vastgezet….
GTB.