Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

Is Bill Gates een levensgevaarlijke psychopaat?

Robert F. Kennedy jr., een neefje van de vermoorde president John F. Kennedy, schrijft dat Bill Gates een dictator is met een mondiaal vaccinatie-plan.

De strategische vaccinatie programma’s van Bill Gates genereren geld voor zijn vaccin-gerelateerde bedrijven, inclusief Microsoft’s ambitie om een globaal ID systeem te creëren.

Zodat Gates de totale controle krijgt over de gezondheid van de hele wereldbevolking, een speerpunt van zakelijk neo-libarisme.

“Bill Gates’s obsessie lijkt gevoed te worden door een Messias-complex. Hij denkt de uitverkoren persoon te zijn om de wereld te redden met technologie en als God Zelve te experimenteren op ‘untermenschen”, aldus Kennedy.

Met 1,2 miljard dollar beloofde Gates aan Indiase kinderen hen te vrijwaren van Polio.

Via India’s National Advisary Board (NAB) regelde Gates mandaat voor 50 poliovaccinatie verspreid over vijf jaar voor elk kind in India tot aan hun vijfde levensjaar.

Hierdoor raakten tussen het jaar 2000 tot en met 2017 volgens Indiase artsen 467.000 kinderen permanent verlamd.

De polio-epidemie was veroorzaakt door de Bill Gates campagne en daarom draaide de Indiase regering het Bill Gates programma terug en gooide hem en zijn kameraden uit de NAB (National Advisary Board).

Pardoes daalde het aantal polio gevallen drastisch.

In 2017 gaf de WHO schoorvoetend toe dat de mondiale explosie toe te schrijven was aan het vaccin-regime van Bill Gates.

Dit was af te lezen aan de polio-streng die voornamelijk uit vaccin-strengen bestond afkomstig van Gates’s vaccinaties.

De meest beangstigende polio epidemieën ontstonden in Congo, op de Filippijnen en in Afghanistan, deze worden allemaal, via de polio-streng, gelinkt aan de polioprikken van Bill Gates.

In 2014 wilde Gates de baarmoederhalskanker markt veroveren.

Hij drong zijn HPV-vaccins op aan jonge meisjes wereldwijd. De Humanpapillomavirus-vaccins waren ontwikkeld door GSK en Merck en bij wijze van experiment injecteerde Gates 23.000 plattelands meisjes in India.

Ongeveer 1200 jonge meisjes ondervonden zeer ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziektes en onvruchtbaarheid. Zeven meisjes stierven.

De Indiase overheid schreef deze schrijnende ethische overschrijding toe aan Bill Gates:

Kwetsbare dorpsmeisjes dwingen als proefkonijn mee te werken, ouders onder druk zetten, frauderen met papierwerk en het onthouden van medische nazorg voor de geblesseerd geraakte meisjes. De zaak dient nu in het Hooggerechtshof van India.

Ook malaria werd door Gates gebruikt als een paard van Troje om zijn vaccins te pushen. GSK’s experimentele malaria-middel werd in 2010 geïnjecteerd bij Afrikaanse baby’s.

151 baby’s stierven en van de 5049 kinderen kregen 1048 zuigelingen een beroerte of koortsstuipen en/of raakten verlamd.

De MenAfriVac campagne vond plaats in 2002 in Afrika’s Sub-Sahara. Gates diende Afrikaanse kinderen een verplichte Meningitis-injectie toe. Ongeveer 500 kinderen raakten verlamd na de prik.

Zuid-Afrikaanse kranten schreven dat Afrikanen worden gebruikt als proefdieren voor medische experimenten.

De Zuid-Afrikaanse professor in de economie Patrick Bond noemt Bill Gates: “meedogenloos en immoreel.”

In 2010 kreeg Bill Gates 10 miljard dollar in commissies van de WHO om zijn belofte om de overbevolking aan te pakken waar te kunnen maken door middel van nieuwe vaccins.

Bij TedTalks vertelde Gates een maand later zijn nieuwe vaccinaties de ‘bevolking zouden uitdunnen’.

In 2014 klaagden artsen van Kenya’s Catholic Doctors Association de WHO aan voor het onvrijwillig chemisch steriliseren van vrouwen tijdens een, naderhand gebleken, nep-tetanus vaccinatie programma.

Onafhankelijke laboratoria vonden het sterilisatie middel terug in alle vaccins.

Na aanvankelijk alle beschuldigingen van de hand te hebben gewezen kwam de WHO uiteindelijk naar buiten met de mededeling dat de World Health Organisation al meer dan een decennium lang bezig is met het ontwikkelen van een sterilisatie vaccin.

Ook vrouwen in Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen zijn behandeld met het steriel makende vaccin.

Een studie uit 2017 (Morgensen et.AL.2017) toont aan dat de populaire DTP-prik van de WHO meer Afrikanen ombrengt dan de ziekte die het claimt te bestrijden. Gevaccineerde meisjes stierven vaker dan niet-gevaccineerde meisjes.

De WHO weigerde Gates terug te fluiten en Gates vertikte het om de ‘difterie-tetanus-polio’-vaccinaties in te trekken en zodoende zorgden zij jaarlijks voor miljoenen onnodige doden in Afrika.

Bewezen methodes om infectieziektes aan pakken: schoon water, hygiëne, voeding en economosche ontwikkeling is waar de WHO zich oorspronkelijk mee bezighield totdat rond 2000-2001 Gates de agenda gijzelde en fondsen misbruikte om zijn persoonlijke fetisjisme te kunnen uitleven: Goede gezondheid is slechts mogelijk via een SPUITJE.

Door misleidende propaganda via zijn gigantische netwerk en vaccins van eigen fabricaat gedistribueerd door zijn eigen farmaceutische bedrijven, domineert Gates als ‘filantroop’ de WHO, Unicef, GAVI en PATH.

Via frauduleuze studies en zichzelf als toezichthouder opereert Bill Gates met psychologische spelletjes om vaccinatie-twijfelaars over de streep te trekken.

Met zijn geld en macht snoert hij dissidenten de mond en dwingt hij medewerking af.

Gates lijkt in zijn non-stop Pharmedie-optredens verheugd en vol triomfantelijk leedvermaak over het feit dat de huidige Covid19 pandemie hem de kans biedt zijn Derdewereld-praktijken nu ook op o.a. Amerikaanse kinderen te kunnen toepassen, dus Robert F. Kennedy jr.

Aanzienlijk opzienbarend en aantoonbaar eng is het interview van Gates dat hij gaf bij Ted Talk waarbij hij zich ‘per ongeluk’ versprak.

Een paar belangrijke zinsneden werden vlug door Ted Talk verwijderd (!)

“So eventually there will be this digital immunity proof that will help faccilitate the global reopening up.” (bron)
“Uiteindelijk zal er een digitaal bewijs van immuniteit beschikbaar komen om de heropening van de wereld mee te kunnen faciliteren.”

Maar ook banken lijken erg enthousiast over het verplicht testen van mensen op het coronavirus:

James Bullard bijvoorbeeld, president en CEO van de Federal Reserve Bank in Louisiana zou graag zien dat alle Amerikanen dagelijks getest gaan worden en een polsbandje omkrijgen als bewijs, zoals bij een pop-concert of een stempel zoals nadat je gestemd hebt bij de verkiezingen.

Bron:
Kennedy op Instagram
https://www.fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-cites-gates-twisted-messiah-complex/

Bronnen:
https://www.huffingtonpost.ca/lawrence-solomon/death-by-influenza_b_4661442.html?guccounter=1
https://www.fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-cites-gates-twisted-messiah-complex/ https://cpi.probeinternational.org/2004/10/24/vaccine-fevers/
https://www.youtube.com/watch?v=XMkZ5_BZ7rM
https://grady.uga.edu/grady-college-professor-to-serve-as-communication-consultant-for-polio-eradication-initiative/

BRON VERSPREKING: Ted Talk Bill Gates

BRON AMAZING POLLY