info van Charlie Ward

LATEN WE BEGINNEN TE BEGRIJPEN WAT DE GCR WERELDWIJDE FINANCIËLE RESET IS.
In februari, na de wereldwijde monetaire reset van 209 landen, zullen de nieuwe valutawaarden één gram goud zijn ten opzichte van de valuta van een land, bijvoorbeeld één gram goud is gelijk aan één Amerikaans schatkistbiljet, een Vietnamese dong of een Iraakse dinar Dus 1:1 gelijke waarde.
Er is veel gaande op dit moment en voor de mensen die me gevolgd hebben met alle dingen die ik twee of drie jaar geleden zei, nu gebeurt het in het volle zicht.

Er is veel gekte, veel afleiding, of het nu een ballon is die over Amerika vliegt… sommige van deze dingen kunnen niet verzonnen worden en mensen geloven het.

…als ze denken dat je een ballon vanuit China kunt lanceren, over Canada en dan naar Amerika kunt laten vliegen… en dan schieten ze hem neer als hij de kust van Amerika verlaat. Als je dit gelooft, moet je echt gaan kijken of je 1 goede hersencel hebt. Ik stel voor, waarschijnlijk niet.

De laatste keer dat die ballonnen werden gebruikt voor surveillance was 35 jaar geleden… het kan onmogelijk China of Rusland zijn. Mijn gevoel zegt dat het de cabal is, want bij alles wat ze in Amerika doen geven ze China of Rusland de schuld… en dat is het niet… het is de democratische onzin.
Er zijn genoeg mensen wakker om dat te beseffen.

Een vraag die ik vaak krijg is, “Wanneer gaat het gebeuren? Wanneer gaat het gebeuren?” Ik weet wat er gaat gebeuren, maar ik weet niet wanneer. Je zorgen maken over wanneer maakt je alleen maar bang. Accepteer het feit dat God wint. Als je dat accepteert, geniet dan van de rit en ja, het is een hobbelige weg en je zult dingen zien die je niet wilt zien en sommige zijn behoorlijk walgelijk.

Zelfs de Grammy’s…walgelijk…en je moet het zien want als je het niet ziet, geloof je het niet.

De medische bedden zijn niet beschikbaar en dat is om een simpele reden: het cabal moet gearresteerd worden. Er zijn dingen die EERST moeten gebeuren, zoals omgaan met Big Pharma. Er zijn correcte procedures voor. Eén ding dat gebeurt, is dat ze geen risico’s nemen. Er is maar één kans voor de mensheid om het goed te maken.

Voor de mensen die zeggen: “Ik heb het nu nodig omdat zo iemand anders zal sterven.” Als God je naar huis brengt, betekent dat dat je werk gedaan is. Er zijn mensen die een nieuw lichaam van vlees nodig hebben en jij moet aan je ziel werken want de volgende keer dat je hier komt heb je waarschijnlijk het lichaam dat je wilt zonder de rimpels.

De medische bedden zullen een prachtig ding zijn omdat ze zo eenvoudig zijn, ze werken op twee dingen: frequentie technologie en stamcellen. Dit is 150 jaar oud, uitgevonden door Nikola Tesla en het was verborgen. Big Pharma en Big Tech zorgden ervoor dat ze niet naar buiten kwamen en daarom zullen ze niet beschikbaar zijn totdat ze deze twee ontmantelen. Maar geen paniek. Als God besluit dat je een nieuw lichaam van vlees nodig hebt, werkt hij aan je ziel zodat je bij terugkeer een beter leven hebt.
Mensen die bang zijn voor de dood, zijn bang omdat ze geen verbinding hebben met hun ziel. Als je je verbindt met God, is er niets te vrezen. Als je je niet verbindt met God heb je alles te vrezen en kom je in je hel terecht.

CHARLIE: Ik krijg veel vragen van mijn Nederlandse publiek dat ze Dinar, Dong… ze wachten allemaal op de dag dat ze naar de aflossingscentra moeten gaan en het is interessant omdat ik Dave gisteren in mijn show uitgebreid over XRP heb laten praten en morgen weer.

De aflossingscentra zijn opgezet en klaar voor gebruik, maar ze zijn niet wat je denkt dat ze zijn. Het heeft te maken met de verlossing van je ziel en niet zozeer met de verlossing van geld. Iedereen zal bericht ontvangen en een tijd afspreken waarop je moet verschijnen en als je 10 minuten te vroeg komt, zullen ze je niet ontvangen.

Je moet op tijd zijn, punctueel. Er zijn veel mensen die vragen: “Nou, wat gebeurt er als ik te laat ben? Wat als dit en dat…” Dat is karma. Als ze op de juiste frequentie zitten, zijn ze op tijd. Als je niet op de juiste frequentie zit, krijg je een ongeluk of gebeurt er iets waardoor je er niet op de afgesproken tijd kunt zijn. Het heeft allemaal met frequenties te maken.

Daarom is het zo belangrijk om met je innerlijk te werken in plaats van je zorgen te maken over wat er aan de buitenkant gebeurt.

IEDEREEN WORDT GEINFORMEERD of je je nu ergens hebt aangemeld of niet.
Ik ben verantwoordelijk voor het adverteren bij mijn publiek en alle informanten zullen verantwoordelijk zijn voor het informeren van hun volgelingen. Ieder van ons zal verantwoordelijk zijn voor het delen van de informatie over wanneer de aflossingscentra beschikbaar zullen zijn en mensen moeten contact opnemen om een afspraak te maken en je moet op de afgesproken tijd verschijnen. Het is niet zo moeilijk.

CHARLIE: Ik doe morgen een show over NESARA-Gesara in een ronde tafel met 7 mensen en ik heb een presentatie gemaakt om uit te leggen waarom er twee NESARA’s zijn: een goede en een slechte. Het is heel belangrijk dat de mensen dat weten. (Noot van Gabi: Charlie liet enkele punten zien die ik hieronder deel. De blauwe letters zijn van goede NESARA en de rode zijn van DS) Ook op 29 oktober 2022 deelde ik deze zelfde info uit een video van Charlie en Juan O Savin. Je kunt kijken in het vergrootglas rechtsboven en je zou NESARA moeten schrijven. Er worden meer dan 200 informatie-opties getoond. Het interview van Charlie en Juan is optie nummer 40)

Er zijn veel dingen die je kunt doen om mensen te helpen. Ik heb mensen op straat te eten gegeven en er gebeurde iets heel grappigs met ons omdat we ze niet alleen eten geven, maar we leren ze om hun eigen voedsel te maken en groenten en fruit te verbouwen. We hielden er geen rekening mee dat de dieren de gewassen zouden komen opeten voordat we ze zelf konden oogsten. Dus moesten we veel geld uitgeven om de plek te omheinen.

CHARLIE: Er zijn veel mensen die zich losgemaakt hebben van de matrix, maar hun leven niet verbeterd hebben. Ze geven zich over aan alcohol en drugs. De matrix heeft hun leven beheerst en ze hebben hun waarde verloren. Hen helpen om hun waarde en hun integriteit terug te krijgen door te doen wat ze leuk en lekker vinden, dat is wat wij doen.

Ik geniet echt van wat ik nu doe. Ik heb me losgemaakt van wat ik 23 jaar geleden deed. Ik vond het leuk maar niet leuk. Nu word ik wakker zonder mijn wekker te zetten, dat kan mijn vrouw je vertellen.

NESARA-Gesara is al begonnen. We zien de ineenstorting van de IRS in Amerika (belastingdienst). We zien de ineenstorting van de centrale banken in Engeland en Europa en we zien de ineenstorting van de Federal Reserve in Amerika. We zien het, maar het wordt niet publiekelijk gezegd op TV. De televisiemedia vertellen het niet.

NESARA-Gesara wordt uitgevoerd. Ze gaan niet zeggen: “ok, hier is het”. Dat gaan ze niet doen. Er waren meer dan 1 miljoen mensen die hun studieschulden kwijtgescholden kregen in vele landen. Hun schulden zijn verdwenen en mensen willen het niet zeggen omdat ze niet willen dat de schuld bij hen terugkomt door er commentaar op te geven… en dat begrijp ik.
CHARLIE: Ik heb zeer belangrijke en privé informatie en het gaat over bepaalde kerkgroepen. Sommigen van hen gaan de “wereld van overvloed” binnen (dat wil zeggen, verzamelen hun verlossingen) en anderen op de tegenovergestelde manier. Ik ga gewoon zeggen dat ze kinderhandel en pedofilie niet hebben aangepakt toen het tijd was en ze gaan niet de goede kant op, laten we het zo zeggen. En voor degenen die het niet goed doen, zal het pijnlijk zijn.

Mensen moeten werken aan hun frequenties. Zijn man en vrouw moeten samen aan hun frequenties werken, want als ze dat niet doen, gaan ze uit elkaar. De persoon in het stel met de lage frequentie zal meer vallen en verdrietig zijn. De persoon met de hoge frequentie kan je aanmoedigen om je frequentie te verhogen, maar het is geen werk dat we voor anderen moeten doen. Ieder moet aan zijn eigen frequentie werken.

Iedereen moet verantwoordelijk zijn voor zichzelf en niet voor anderen. Er zijn veel mensen die afhankelijk zijn geworden van iets: big pharma, big tech, de overheid, etc… er zijn mensen die afhankelijk zijn van Facebook, ze zijn afhankelijk van Instagram, ze zijn afhankelijk van Twitter, ze zijn afhankelijk van youtube…