In zaak tegen Youri Plate


T: +31 70 515 3000
E: info@pelsrijcken.nl

BEZOEKADRES

New Babylon
Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC  Den Haag

PERS EN MEDIA

Koen van Tankeren
T: +31 6 41 84 39 39
E: koen.vantankeren@pelsrijcken.nl

SPOED (BUITEN KANTOORTIJDEN)

T: +31 6 20 01 08 16
E: kortgeding@pelsrijcken.nl

Geachte Amis Koen van Tanken.

Beste Consigliere (raadgever) en juridisch adviseur van Georganiseerde misdaad kartel WEF  Bilderberg Hitler Kabinet van het bedrijf Nederland BV.

Ik begrijp dat jullie onze grote vriend Youri Plate willen intimideren en dreigen met Juridische stappen.

Dit uit naam van bovengenoemde Haagse Maffia, want legaal zit het spul er niet.

NEDERLAND bestaat niet als staat, PUNT.

We zijn een bezette provincie van Duitsland vanaf 18 mei 1940, PUNT.

De Grondwet is reeds vervallen vanaf 13 mei 1940, PUNT.

Er is nooit Vrede gesloten met Duitsland, PUNT.

Het Nederlandse Leger staat onder Duits commando, PUNT.

Duitse politie komt met spuit wagens als in bezet Nederland  (provincie van Duitsland) protesten zijn, PUNT.

Jullie Koning is geen koning maar Stadhouder van het Hitler Kabinet en provincie die ons verkocht is als Nederland.

De Fake koningin was in 2007 zoekende naar de Nederlander , heeft ze helaas niet kunnen vinden. https://www.youtube.com/watch?v=zt0pHmZuDz0&t=58s

In de bijlage leg ik het duidelijker uit, zelf echte Ezels met een geestelijke achterstand moeten het dan door gaan krijgen.

Als jullie iets willen beginnen tegen Youri Plate, onder welke wetgeving denken jullie dit dan te doen als Nederland niet bestaat?  https://lettertomaxima.blogspot.com/

Als toetje de MH370/MH17 info: https://mh370-jit-lie.blogspot.com/,

Bestuurlijke lijkengeur overal nu ook de belastingdienst van Heerlen uit de KvK is uitgeschreven.

Hebben jullie enig benul welke claim er jullie kant op komt, zijn jullie wel kapitaal krachtig genoeg, en hoe denken jullie te betalen?

Want zonder Geld kunnen ook jullie niks.

Was wel redelijk Dom om Youri te gaan bedreigen en te eisen dat hij moet stoppen, het tegendeel zal gebeuren, het aantal mensen dat deel gaat nemen in het feestgewoel wordt enkel groter dan de motivatie die het Genocide WEF Kabinet  op zijn geweten heeft.

Alle Documenten uitgegeven van Fake Staat der Nederlanden zijn valsheid in geschrifte.

Als de gevaccineerde door krijgen wat hun is aangedaan, wie gaat de massa dan stoppen?

Hoe toepasselijk om een bedevaart te houden richting New Babylon om een massa volks arrest te gaan uitvoeren.

Gaan jullie dan ook het Duitse Leger en Politie inhuren om de opstandige provincie van bezet Nederland rustig te krijgen?

Als jullie dikke Fake niet bevoegde ambtelijke stukken kunnen sturen, moet het ook mogelijk zijn dat jullie mijn document op inhoud te toetsen.

Gezien de datum dat ik deze aan alle presidenten van Rechtbanken had gestuurd, waardoor ze kennisdrager zijn geworden, hebben ze nagelaten om te acteren als Kennisdrager artikel 162Sv.

Men had de Genocide op de bevolking kunnen stoppen, maar heeft dit niet gedaan, mogelijk door artikel 120.

Constitutionele toetsing door de rechter houdt in dat de rechter toetst (of mag toetsen) of wetten al dan niet in overeenstemming zijn met de Grondwet. Het huidige artikel 120 van de Grondwet bepaalt dat de rechter niet mag beoordelen of wetten en verdragen in strijd zijn met de Grondwet.

De Rechtsspraak heeft zichzelf afgeschaft.

De grondwet was allang DOOD vanaf 13 mei 1940.

Alles wat later is gekomen was list en bedrog door de Bilderberg Ratten uit Den Haag en verrot Koningshuis.

Ik zou er niet van opkijken als ze gaan komen, de miljoenen gevaccineerde die verhaal willen halen op hun moordenaars

Een oude traditie zal weer waarheid worden Willy en Max op de vlucht voor de eigen ondankbare onderdanen die het spel door hebben.

Er staan nieuwe nazi-jagers op als Simon Wiesenthal.

Alle presidenten zijn medeplichtig geworden van de GENOCIDE die ze oogluikend hebben toegestaan.

En dan Youri Plate willen intimideren om te stoppen, dit kunnen jullie wel vergeten.

De Claim die jullie kant op komt zal erg hoog zijn, ga eerst maar een tellen voor welk bedrag je in deze kunt spenderen.

Wat ingang gezet is door het misdaad kartel van Rutte en medeplegers zal een heel andere wending krijgen.

Het verdient de aandacht om eerst eens goede te gaan inventariseren hoe groot jullie schade zal zijn eer je domme zetten gaat doen in een reeds verloren strijd.

Hartelijke groet Rob Brekel

Pen vriend van Ilse van Garrel  van Inkassier en incasso te Arnhem.

Als de rook is opgetrokken is het tijd voor een feestje: https://www.youtube.com/watch?v=sJUsGo_v4_c

“Het geluid van vrijheid”

“Kun je meer van kinderen houden dan dat je bang bent voor het kwaad? Het kwaad is machteloos als het goede niet bang is.”

Jim Caviezel: God ontmoeten in “Sound of Freedom” | Lof op TBN – YouTube

Tim Ballard: De Schrift die mijn leven redde van mensenhandelaars – YouTube

‘The Miracles Are Insane’: Tim Ballard vertelt verhalen uit het echte leven die ‘Sound of Freedom’ inspireerden – YouTube

Judy Opmerking: op wo. Op 9 augustus executeerde de CIA presidentskandidaat Fernando Villavicencio van Ecuador, terwijl rond dezelfde tijd in Utah de FBI de 75-jarige Craig Robertson bij hem thuis vermoordde omdat hij zich op Facebook tegen Joe Biden had uitgesproken.

Wereldwijde valuta reset:

Judy Opmerking: op dinsdag. 1 aug. de eerste liquiditeitsgolf begon. op do. 3 aug. avond FedNow werd geactiveerd toen de EBS fuseerde met het Global Financial System. Op zon. 6 aug. Banken synchroniseerden met de Centrale Bank van Irak. Rond het middaguur op zon. 6 aug (Iraakse tijd) Irak sloot Telegram en andere nieuwsuitzendingen af. Door ma. 7 aug. het Iraakse parlement had hun begroting ontvangen en goedgekeurd met daarin de nieuwe Iraakse dinarkoers. op di. 8 aug . er werd gezegd dat de Iraakse begroting in de Iraqi Gazette was gepubliceerd. op wo. Op 9 augustus werd de nieuwe Iraakse Dinar-koers waarschijnlijk geherwaardeerd op een 1:1 met de USD en begon toen te stijgen op de Forex.

 • donderdag 10 aug. Bruce: Obligatiehouders wilden op vr. 11 aug. en krijg toegang tot hun fondsen op za. 12 aug. Tier 4b moet op de hoogte worden gebracht om afspraken te ontvangen voor het wisselen van vreemde valuta en het terugbetalen van Zim-obligaties binnen 48 uur na de Obligatiehouders. De door goud/activa gedekte USN zou tussen 18 en 21 augustus moeten worden aangekondigd. Vanmorgen om 4 uur do. 10 aug. het directe betalingssysteem werd geactiveerd om geld internationaal van persoon tot persoon te verzenden. De medewerkers van het Redemption Center zijn sinds afgelopen dinsdag in dienst. 8 aug. Het EWS (Emergency Wireless System) wordt op vrijdag om 14:20 uur EST getest. 11 aug. Op dit momentInternationale staat van beleg was van kracht over de hele wereld en in 7 staten en 70 Amerikaanse steden die als hotspots werden beschouwd.
 • De BRICS-landen hebben een achterwand voor de RV ingesteld voor Sat. 12 aug.
 • vr. 10 aug. MarkZ: “Het gerucht ging dat de “10 Days of Darkness” verwees naar sociale media. Ik kreeg te horen dat er in bepaalde gebieden en afhankelijk van schoonmaakacties slechts een paar uur stroomonderbreking zou zijn, maar het zou niet wijdverspreid of langdurig zijn. Misschien een tijdelijke overname van de media om onthulling naar buiten te krijgen.”
 • MarkZ Banking-verhaal van een lid:“Vandaag hielp ik mijn moeder via de telefoon met haar internetbankieren. Ze vertelt me ​​dat een particuliere klantendienst van haar grote bank heeft geprobeerd contact met haar op te nemen over de dong die ze heeft gekocht. Ik adviseerde haar om een ​​afspraak met hem te maken. Ze ging naar de bank om haar afspraak te maken. Ze belde me later op en zei dat ze de afspraak had gemaakt met de filiaalmanager. Deze manager wist alles van de QFS, en dinar, dong en Zim. Ze vertelde mama dat ze minstens $ 100.000 in contanten moet hebben om een ​​afspraak te maken met particuliere klantendiensten. Mijn moeder heeft 800 dollar op haar rekening. De afspraak is dus gemaakt op basis van de toekomstige waarde van de dong die ze via die bank heeft gekocht. De afspraak met de VP Investments Private Client Services is aanstaande maandagochtend.

donderdag 10 aug. 2023 Bruce, The Big Call The Big Call Universe (ibize.com)   667-770-1866 , pin123456#

 • Obligatiehouders wilden op vrijdag op de hoogte worden gebracht. 11 aug. en krijg toegang tot hun fondsen op za. 12 aug.
 • Tier 4b moet op de hoogte worden gebracht om afspraken te ontvangen voor het wisselen van vreemde valuta en het terugbetalen van Zim-obligaties binnen 48 uur na de Obligatiehouders.
 • De BRICS-top was van 22-24 augustus
 • De door goud/activa gedekte USN zou tussen 18 en 21 augustus moeten worden aangekondigd
 • Vanmorgen om 4 uur do. 10 aug. het directe betalingssysteem werd geactiveerd om geld internationaal van persoon tot persoon te verzenden.
 • Het personeel van het Redemption Center is sinds afgelopen dinsdag aan het werk. 8 aug.
 • Het EWS (Emergency Wireless System) wordt op vrijdag om 14:20 uur EST getest. 11 aug.
 • Op dit moment was de internationale staat van beleg van kracht over de hele wereld en in 7 staten en 70 Amerikaanse steden die als hotspots werden beschouwd.
 • De branden in Hawaï werden vermoedelijk opzettelijk aangestoken door de Deep State.

Wereldwijde financiële crisis: