Ik heb vernomen dat de RV/GCR rond de 11e Januari zal starten

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, close-up, mogelijk herkende tekst: Europe's Pedophile Satanists Globalist Scum

Rinus Verhagen

Ik heb vernomen dat de RV/GCR rond de 11e Januari zal starten, waarbij ik geen bronvermelding wil geven daar ik niemand wil compromitteren.

We weten dat de Cabal er alles aan doet om de RV/GCR te stoppen om de bevolking gevangen te houden in deze Matrix van bedrog, om hun macht te behouden.

Ik de bijlage is een geluidopname waar gewaarschuwd wordt voor de aanstaande Burgeroorlog in Europa.

In Duitsland zijn alle reservisten opgeroepen, politie alle verloven ingetrokken om te kunnen reageren als deze aanval van Moslims zou beginnen op de 11e Januari.

Dit heeft te maken met het verdrag van Versailles omdat Duitsland dan weer soeverein zou zijn rond de 11e Januari.

Daar Nederland bezet Duits gebied is en onze politieke structuur door Hitler is ingevoerd, zal Nederland dan ook weer soeverein zijn.

De aanval op de Europese bevolking met miljoenen Moslims, die nu al zouden feesten om hun Barbaarse Sallafisten Party te kunnen starten maakt dat mensen zich erg bezorgd maken voor de aanstaande periode van oorlog, door het verraad van de Globalisten Elite en Soros Satanisten uit de politiek.

De geschiedenis heeft geleerd, dat de Bankiers FED eigenaren alles in het verleden en heden deze misdaden hebben beraamd, om volkeren tegen elkaar op te zetten.

Zelf kan ik niet verifiëren of de boodschap in de geluidsopname klopt, maar vind het wel serieus genoeg om deze info te delen.

Want hoe meer mensen hiervan weten, zal de valse vlag door de Elite al ontkracht zijn voor men begint.

Het Leger roepen de terreur alarm over Europa af, waar Merkel, Macron en Rutte de bevolking willen aandoen.

Men wil GESARA tot iedere prijs verhinderen, deze Satanisten moeten preventief geruimd worden.

Daar de US politiek uit het verleden (Clinton, Bush, Barry Obama) samen met de FED eigenaren en Satanist Soros hier verantwoordelijk voor zijn, legers en bevolking misleid zijn heeft met wel een verantwoording om dit te stoppen, want wij hebben geen wapens om ons te verdedigen.