iets over Gesara/Nesara

Nog een keer iets over Gesara/Nesara….. Wanneer GESARA in werking treedt, zal dat betekenen dat de Diepe Staatsoorlog voorgoed voorbij is. Het zal betekenen dat iedereen op Aarde voldoende rijk zal zijn met een verbeterde levensstandaard. Het zal betekenen dat goud en zilver, d.w.z. goud gerelateerde valuta, niet langer gemanipuleerd zullen worden en dat er overal banen zullen worden gecreëerd. !

GESARA is bedoeld om iedereen in de wereld meer dan genoeg geld te geven om elk gebrek eraan voor altijd te voorkomen. Het betekent nieuwe technologieën, gratis energie, milieu zuivering, vliegende auto’s en tijdreizen naar andere planeten en sterren.
Het betekent perfecte gezondheid voor iedereen, inclusief ontbrekende ledematen die terug groeien. Het betekent het begin van een nieuw tijdperk en het belangrijkste, het is niet te stoppen. Niet alleen je eigen lot zal voor altijd veranderen, maar ook dat van elke andere levensvorm op de planeet Aarde.
De hele wereld en alle andere sterrennaties zullen beïnvloed worden en een verandering ondergaan als GESARA eindelijk in werking treedt.

GESARA is ontworpen om armoede en alle daaruit voortvloeiende kwalen op Aarde tijdens de overgangsfase op te lossen. De veranderingen zullen niet lichtvaardig worden opgelegd, maar maken deel uit van het plan om comfort en bescherming te brengen die de menselijke moraal en ervaringen naar een nieuw niveau van vreugde en geluk zullen brengen. Gelukkig zijn met je leven zal de algemene ervaring zijn.
Sommigen zeggen misschien dat je met geld geluk kunt kopen, maar met geld kun je alleen goederen en diensten kopen!
De planeet Aarde zal een nieuwe metriek krijgen voor Milieu, Voedsel, Geluk, meer banen zullen worden betrokken bij het redden van de planeet Aarde.
De BBP – inkomsten – metriek zal overbodig worden, want geld uitgeven is slechts een illusie, net als aandelen en waarde cijfers van onroerend goed, enz. Mensen beginnen zich hun ware levensdoel te realiseren, wat de meerderheid op Aarde vergeten is.
De mensheid zal flink profiteren van GESARA. De Aarde is de meest overvloedige planeet. Er is momenteel meer dan genoeg goudgeld op Aarde voor ieder mens om miljonair te zijn zonder schuld.
Mensen moeten leren voor zichzelf te denken en op innovatieve manieren te handelen, omdat de meeste, zo niet alle bestaande parameters overbodig zullen worden. De betekenis en waarde van geld zal totaal anders zijn dan vandaag. Iedereen zal genoeg geld hebben om van te leven. Er zal geen noodzaak of voordeel zijn om te corrumperen, te stelen of om te kopen. Iedereen zal vrij zijn om elke hobby als broodwinning te ondernemen, of om alleen dan te werken als ze dat willen. https://t.me/ItsALWAYSBeenAboutTheChildr
GESARA is veel meer dan een financiële gebeurtenis, het betekent een nieuw tijdperk, en snel. Het gaat eigenlijk binnenkort beginnen, zodra de massa’s ontwaken, het zal het einde betekenen van de Deep State Cabal, en het begin van al het goede op deze Wereld. Daarom heeft de Cabal alles gedaan om dit proces te voorkomen. Zij weten dat zodra deze schakelaar wordt omgezet, de energiesignatuur en het lot van de Wereld en elke levensvorm onmiddellijk zullen veranderen. Dit zal niet alleen enorme veranderingen veroorzaken in het menselijk lot, maar ook zichtbare en onmiskenbare gevoelens van geluk en tevredenheid uitstralen. Mensen zullen zich beter gaan voelen en degenen die niet ontwaakt zijn, zullen niet weten waarom. Ontwaakten weten intussen wel waarom, en daarom zal deze gebeurtenis voor hen nog intenser zijn. GESARA is het Nieuwe Begin, het is de belangrijkste gebeurtenis in het Universum, de wereldgeschiedenis en ons leven!