“Huis van Oranje” is een notoire oplichtersbende

“Huis van Oranje” is een notoire oplichtersbende

9 september 2019 1 Door Indignatie redactie

De rijksoverheid betaalt al ruim 30 jaar vergoedingen aan het koningshuis voor het onderhoud van de paleisinventarissen, terwijl deze al die tijd al op kosten van de staat worden onderhouden. Dat meldt NRC op basis van eigen onderzoek.

Hé, hé, eindelijk weer eens wat onderzoeksjournalistiek!

Wat gaat er bij die lui nou eigenlijk niet dubbel?

Het bevestigt alleen maar de bittere noodzaak om van deze oplichtersbende af te komen en wel zo snel mogelijk. Publiceerden we eerder al eens wat over het kabinet van Jan de Quay die zijn geliefde “koningshuis” ook belastinggeld toeschoof, omdat ze maar bleven zeiken en zaniken, zeuren en bedelen, dat ze het zo moeilijk hadden.

Voor honderden miljoenen worden hun kraakpanden opgeknapt, inclusief atoombunkers en andere leuke dingen. Gratis wonen, gratis eten, gratis reizen, gratis inboedel en dan ook nog eens alles declareren. En gelooft u nou maar niet dat het rampenkabinet-69 onder leiding van NSB-ertje Rutte daar niets van af weet. Het zal allemaal in de Commissie-stiekem (ook weer zoiets) zijn geritseld en bekonkeld. René Zwaap is nog veel te bescheiden geweest met zijn rapport over de werkelijke kosten van dit misdaadsyndicaat.

Straks is er een prinsesje aan de beurt, die 1,5 miljoen incasseert om haar kosten te dekken. Wat zijn dan die kosten precies, behalve studiekosten? Bovendien krijgen de ouders gegarandeerd kinderbijslag, want daar hebben ze ook recht op, nietwaar! Ze hebben namelijk alleen maar rechten, geen plichten. Zelf vinden ze dat ze veel te weinig rechten hebben ten opzichte van hun belangwekkende werkzaamheden voor hun volk en daarom claimen ze van alles dubbel of driedubbel en sluizen het weg naar stichtingen om belasting te ontduiken.

Frauderen met belastinggeld. Het wordt tijd om de FIOD al hun kraakpanden langs te sturen en er conservatoir beslag op te leggen. Net zoals je dat bij andere criminele organisaties doet als je bewijzen hebt dat de samenleving gevaar loopt en wordt besodemieterd. Alle leden van de organisatie moeten worden gegijzeld, inclusief de loopjochies van kabinet-69, het is handig dat je van tevoren al weet wie er medeplichtig zijn.

En dames, heren van de FIOD: vergeet uw drugshonden niet mee te nemen!