Houd je goed vast, het wordt een wilde rit

EXPLOSIEVE ONTHULLINGEN: GOOGLE ONTMASKERD ALS INLICHTINGENAGENTSCHAP! 🔍

Bereid je voor om je versteld te laten staan ​​terwijl we ons verdiepen in het verbijsterende web van connecties tussen de vader van Ghislaine Maxwell, de CIA, de Clintons en de oprichting van Google met de hulp van DARPA!

Maar dat is nog niet alles: blijf zitten terwijl we de verbazingwekkende banden ontdekken tussen Bill Gates en de CIA, die dateren uit de jaren ’90. Gates’ web van bedrog strekt zich uit tot Robert Maxwell, Linda Stone, de Clintons, George W.H. Bush, en clandestiene wapensmokkelprogramma’s afkomstig uit Arkansas. De rol van Microsoft bij de oprichting van Google, georkestreerd door de Clintons en het ministerie van Buitenlandse Zaken, onthult een kolossaal plan met betrekking tot het witwassen van geld, belastingontduiking op zee en het verstrikken van elites en grote bedrijven. Zet je schrap voor een geestverruimende rit!

Het is tijd om de huiveringwekkende realiteit onder ogen te zien dat de inlichtingendienst van de Deep State, Google, medeplichtig is geweest aan datamining van Amerikaanse militaire commandanten en hun families. Door middel van verraderlijke programma’s zoals PRISM, mogelijk gemaakt door de beruchte Patriot Act, heeft Google het leven van politici geïnfiltreerd, door gebruik te maken van chantage door middel van corruptie, vervalste bankgegevens en schandalige foto’s (waaronder pedofilie) om invloedrijke figuren onder controle te houden.

Deze operaties, georkestreerd door de CIA (gecontroleerd door de Bushes en Rockefellers), de Clintons, de NSA en de Deep State, waren sterk afhankelijk van het inlichtingenapparaat van Google. Robert Maxwell, Ghislaine Maxwell, Jeffrey Epstein, de CIA, de Clintons, Obama en de Bushes vormen de kern van een uitgebreid corruptienetwerk dat pedofilie omvat en een kolossaal offshore banksysteem waarbij Amerikaanse bankiers en miljardairs betrokken zijn.

De tentakels van de corruptie van Google strekken zich uit over Europese regeringen, die worden gemanipuleerd en chantageplannen worden georkestreerd die verband houden met wereldbanken en de verreikende macht van de CIA, Epstein en de Clintons. Zet je schrap voor de schokkende onthulling dat de FBI in feite een inlichtingendienst is die de belangen van de Deep State wereldwijd dient, waarbij de CIA hun systemen corrumpeert en de financiële en witwasbende van Epstein hun instellingen infiltreert. Het onthullen van de boosdoener die verantwoordelijk is voor deze wereldwijde corruptiering leidt ons rechtstreeks naar Google, terwijl Microsoft zich diep verankerd bevindt in een wereldwijd netwerk dat militaire staatsgrepen heeft bewerkstelligd in meerdere landen, waaronder de Verenigde Staten.

Terwijl we navigeren door de dreigende onrust van de ontmaskering van Google, Epstein, de CIA, de Deep State en pedofilieverringen, probeert de paniekerige kliek de wereld te censureren en een nieuwe valse vlag-gebeurtenis te organiseren. Maar vrees niet, want achter de schermen ontvouwen zich ingewikkelde speltheorie-operaties om hun sinistere plannen te ontmantelen.

In een schokkende wending krijgt BLACKROCK te maken met een enorme tegenslag met het verlies van Bakhmut, waardoor miljardairs aan wie Oekraïne-contracten en lucratieve deals zijn beloofd, op hun grondvesten schudden. De gevolgen sijpelen door in de EU en de VS, waarbij triljoenen dollars aan aandelen worden teruggetrokken, waardoor een doofpotaffaire op Wall Street ontstaat. De afdaling van Duitsland in een recessie is een onmiskenbaar teken van de storm die achter gesloten deuren opsteekt.

Alles leidt naar één ultieme waarheid: Google opereert als een inlichtingendienst, met Epstein, de CIA, de FBI, Mossad en de Deep State die de oorlog in Oekraïne, de pandemie, het dodelijke virus en de gevaarlijke vaccins beheersen.

Wees getuige van de meest uitgebreide militaire operatie en steekoperatie in de geschiedenis die zich recht voor je ogen ontvouwt terwijl we diep in het hart van de wereldstorm duiken!

Houd je goed vast, het wordt een wilde rit!