HOE KUNNEN ZIJ TOCH ALLES WETEN……?????

April 19, 2021
BNR 157.

Dat is een voudig en minder eenvoudig….
Eerst eenvoudig.
Alle TV’s zijn, zonder dat U dat weet, uitgerust met afluisterapparatuur.
Het maakt niet uit of U hem heeft aanstaan of niet. Dat geldt hetzelfde voor Uw telefoon. Ook daar maakt het niet uit, of hij aanstaat of niet.
Ook uw auto wordt voorzien van registratie apparatuur, dat is makkelijk gezien de telefoon torens.( dat is al meer dan 15 jaar of langer zo.)
Alle electronische apparatuur is voorzien van een miniscule nano transmitter. Satelites zorgen voor transport en opslag van uw gegevens.
Ook de smart meter in uw huis voor electriciteit etcetera zend gegevens door waar zij geen bal mee te maken hebben, luisteren ook af etc.
In veel staten van de USA hebben zij al vanwege de spy functie die moderne meters alweer verwijderd.

Nu Oneenvoudig.
Men produceerd chips, nano chips , niet met het blote oog te zien.
Steve Pieczenik, een ex cia operatieve en spion, gestationeerd geweest in
Vietnam werd na zijn genomen ontslag, producent van nano chips.
Hij vertelde dat nano chips in staat waren om als transmitter optetreden, via satelieten. Dat was al mogelijk in 1995 vanaf een hoogte van 150 mijl.
25 jaar geleden. De Stationaire baan van een zo’n afluister sateliet begint al vanaf 250 mijl. En hoger.
Die afstand wordt makkelijk electronisch overbrucht. Op dit moment zo’n 6000 satelieten, maar je kunt er donderop zeggen dat het er minstens 25.000 zijn. Alle veiligheids diensten hebben afluistersatelieten over de hele wereld.
Het wordt centraal opgeslagen in 6 verschillende server-parken.( deze zijn allemaal overgenomen door de Q forces inclusief alle spy satelieten. Bij de laatste EVERGREEN OPERATIE, hebben zij nog 6 israelische spysatelieten uit de lucht geschoten….)Eerdere afluister satelieten van de Deepstate werden overgenomen of vernietigd.

Wat mij mateloos irriteerd, dat zijn de poppenkast spelletjes, die de landen partijen spelen. Neem de MH 17, de USA weet precies wie het gedaan heeft en hoe het gebeurd is. Hun satelieten hebben alles geregistreerd. Toch maken zij het niet bekend, omdat zij de anderen niet willen laten weten wat hun capaciteiten op militair gebied zijn. Dat geldt ook voor die plane uit Maleisia, die verdwenen is. Hier kan dus de burgerij naar zijn moer lopen….
Ik herriner mij de KLM, die motorstoring kreeg door as van een vulkaan boven Alaska. De vulkaan was uitgebarsten met een grote aswolk. Doch De NORAD ( Noord American Air Defense Command) heeft de policy om pas na 24 uur de uitbarstingen van vulcanen bekend te maken.
Ook hier de belachelijke maatregelen om secret te blijven, daarbij 280 levens gewoon riskerend. Maar lieve mensen, dat interresseerd die mensen geen moer. Dat is een mentaliteit waar wij vanaf moeten…..
Het leven van iedere burger is belangrijker dan een zogenaamd geheim, die alle secret services van de wereld echt wel weten. !!!!, maar zogenaamd het niet kunnen weten….
Padvinders…..! Onecht, stupide en onakzeptabel gedrag…..

GTB