Hij spreekt wat wij denken

Hallo Lieve mensen,

 

Ik wil deze PRACHTIGE SPEECH van Geert Wilders, Hij spreekt wat heel veel mensen hier in Nederland denken, jammer dat de spech verdraaid wordt en op Marokanen weer opspeelt . Het is niet waar het om gaat.

Luisteren die niet wat hij zegt ??!!

Ieder heeft recht op …. zie het UNIVERSELE RECHTEN VAN DE MENS MAAR EENS OP NA.

veel plezier met LUISTEREN MET HET HART. en lees de SPEECH ZELF.

http://www.pvv.nl/index.php/36-fj-related/geert-wilders/7878-spreektekst-geert-wilders-apb-2014.html

Deze Bron =

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/hup_greet.html

Dat er veel onrust is na die Prinsjes dag mag echt wel gezegt worden hoor en niet onder stoelen of banken steken. en trouwens daar pas je toch niet onder??!!!

Zelf ben ik een alleenstaande moeder, 1 kind thuis wonend zit in de WIA en eigenlijk voor 100% afgekeurd. werk krijgen is een moeilijke opgave. Niet geheel onmogelijk en houd je allert. Maar hoe kan een kind zich nu ontwikkelen en ZICH NIET LATEN ONTMOEDIGEN in deze face van de vele veranderingen. Als hij een baantje heeft dan zal dat van mijn uitkering af getrokken worden,punt. Zo kan hij zich totaal niet ontplooien en sparen voor zijn brommertje of weet ik wat. “dat is zooooo 2014.”

Dan de zorg ja dat is helaaal een lachertje, ik krijg veel mee wat daar speelt omdat ik indirect betrokken ben en weet wat er bij de verpleging speelt die gek worden van het vele werk dat ze amper met hun HART nog kunnen uitdragen. Vele van hun denkt testoppen vanwege de druk die ze niet meer aankunnnen ??? DUHHHÉ Ja, de plannen van het KABINET werpen zijn vruchten nu echt af ?? Kijkent naar mijn eigen situatie, ja zal heel moeilijk worden, maar ben creatief zal ik dan maar zeggen. Veel natuur hulp stoffen tot me nemen dat maakt sterk, maar is NIET erkent ook dat nog hahhaah  helpt wel dus…………..

Ik zou zeggen een fijne dag allemaal in ons KIKKERLANDJE.en laat je horen wat er speelt ;basketball , volleyball, voetbal, hockey, of een zwemsport !??

White Love for YOU ALL