Hij gaat komen

Beste mensen,

Hij gaat komen,

Ik zou best een opname met Peter DG hebben willen maken, helaas is dit nu niet mogelijk daar ik geen stem meer heb door de griep en het hoesten.

Het wachten is op de vorst in Oekraïne, dan breekt de hel los.

Als Oekraïne is ingenomen door Rusland, is de NATO verslagen.

Het is Rusland niet te doen om meer land te hebben, ze hebben reeds het grootste land ter wereld.

Als de NATO is verslagen, betekend dit dat alle westerse globalisten geen weerstand kunnen bieden aan de steun die Rusland zal geven aan de lokale bevolking van Landen.

De vrijgaven van goud gedekte QFS – GESARA fondsen, is de genade plak voor de Dollar en zeker voor de verfoeide Euro, die als Wapen tegen de Europese bevolking was ingezet. 

Goud (XRP) en Zilver (XLM) gaat het nieuwe geldsysteem in waarde dekken via de QFS, waar XRP, en XLM om gerekend worden via de QFS naar de valuta van ieder land ter wereld.

Wie denk dat Musk Twitter heeft gekocht met eigen vermogen vergist zich.

Dank de Executive Orders van Donald Trump zijn de rijken der aarde reeds onteigend en wordt dit vermogen ingezet om de waarheid naar buiten te brengen.

MSM kan niet blijven liegen, en heeft geen verhaal meer als de politici die de GENOCIDE hebben georganiseerd en meer uitgevoerd worden verwijderd.

Begin van het Corona bedrog heeft Rusland in Italy de macht achter de macht opgeruimd en de VS het GOUD uit het Vaticaan laten halen.

Men heeft 10 tallen jaren gepland om de Nazi Wereld Orde in te voeren, wat met Nederland ook is gelukt vanaf 18 mei 1940 toen het Hitler Kabinet is geïnstalleerd tot heden.

Het indienen van het voorstel om het Nazisme uit te roeien via een VN voorstel is dan ook verworpen door de Landen die door Nazi’s worden gerund, onder andere Bezet Nederland onder bestuur van Nazi Stadhouder Willy de overbodige en zijn zetbaas Mark Rutte de gladde teflon satanist.

De geheime dienst van Rusland moet alles redelijk goed in kaart gebracht hebben, anders zou Poetin Mark Rutte nooit publiekelijk hebben kunnen verwijten dat Pedofilie in Rusland ondenkbaar is, zeker als de PEDO vereniging Marijn en de foute politici hieraan zouden meewerken.

We kunnen dit zien met de toeslagen affaire, de ontvoering van veel kinderen bij hun ouders, waar tot heden geen verklaring is afgegeven waar deze kinderen gebleven zijn, meer als 1600.

We zijn nu van donker naar licht aan het gaan, vanaf 25 dec worden de dagen weer langer, en meer zon uren, dit gaat ook op voor de waarheid, alle leugens worden zichtbaar gemaakt, dit is een proces dat niet meer te stoppen is als je aan de waarheid hebt geroken.

Als de leugenaars weg genomen worden, want er zijn meer als 1 miljoen Nationale garde van de VS over de wereld verdeeld, die plaatselijke leger bijstaan in het arresteren van de Genocide plegers.

Hier in bezet Nederland bevinden we ons reeds in een oorlogssituatie, dank het verbreken van de wapenstilstand tegen Rusland, door het leveren van Wapens aan Oekraïne.

De Fake Koning met zijn hofnar Psychopaat Mark Rutte en de Fake Queen Maxima die ons aan de Centrale banken wil verkopen met de invoering van het CBDC https://www.dnb.nl/innovatie-in-betalen-en-bankieren/digitale-euro-wat-waarom-en-hoe/ , een voortbestaan van Fiat Geld Digitaal zonder tegenwaarde.

Het is de planning om dit per 1 Januari 2023 in te voeren, zo probeert met GESARA tegen te houden, echter door het uitschakelen van het SWIFT betaalsysteem zal de QFS alle rekening nummers ter wereld onder toezicht hebben, en verdachte rekeningen blokkeren.

Dit maakt ook deel uit van de Executive orders van Donald J Trump, daar komt bij dat SCOTUS van het hoge gerechtshof de hele politiek in de VS ongeldig verklaart, daar politici hebben nagelaten de kiezersfraude te onderzoeken, dit staat gelijk aan verraad.

Alle politici zijn op kerst reces, zijn niet in staat hun ontslag aan te vechten en hebben hun politieke immuniteit verloren en zullen 100% verantwoordelijk gehouden worden.

De Mensen moeten nu toch de ogen opengaan, dat de FBI, CIA, FEMA, DOJ, nooit de belangen van de bevolking hebben behartigd, maar van de FED eigenaren die alles en iedereen konden betalen met vals geld uit het niets geproduceerd.