HEY, SLAAPKOP, WORDT EENS WAKKER

Jul. 18, 2023
GTB 968.

HEY, SLAAPKOP, WORDT EENS WAKKER, MAN…!!!!!!

Ja, Dat meen ik serieus. Kijk nou eens echt om je heen , wat er aan het gebeuren is. Al dat gepraat over conspiratie is echt. HET IS GEEN CONSPIRATIE, HET GEBEURD ECHT.!!!!
Dat bedoel ik MET ….”wordt wakker”.
Kijk nu eens naar de film “Sound of Freedom”. Moet je echt doen, tenminste als je nog kan, want wereldwijd wordt die film geblockt.
En probeer eens de aflevering van nr 27, de Val van de Cabal te zien. Het lukt je niet. Men heeft de snelheid van het geluid verdubbeld tot verdrievoudigd.
WIE DOET DAT NOU,,,!!! WIE GEEFT DAAR OPDRACHT VOOR.
WIE BEPAALD, WAT JIJ WEL OF NIET MAG ZIEN….!!!!
Het is bij de wilde knorhanen af. Dat is toch het zuiverste bewijs dat er een groep bezig is te bepalen wat jij wel en niet mag zien, horen, en kijken.
Of zeg je; ja, dat zullen ze wel bekeken hebben en daar zit zeker wat vuiligheid in en daarom doen “ ZE” dat.
Nee, Nee, en nog eens Nee…!!! het komt omdat er die “ zogenaamde Conspiratie Groep” werkelijk bestaat en alle berichten censureerd.
DAARDOOR KOMT DAT….Het bestaat echt,,,!!! HET IS GEEN ONZIN. Er is een grote censuur op de berichten, wereldwijd.
DAT ZIJN NU DE GROTE VIEZERIKKEN , WAAR WIJ HET STEEDS OVER HEBBEN.
Dat moet je niet negeren.! Elke keer als ik een video tegen kom, die werkelijk interressant is qua waarheid, en die wat uit de doeken doet, dan is het geluid van die video , bewerkt, zodat je het niet kunt volgen. En overal, op welk kanaal je ook komt is hij weggehaald of geblockerd of “Zij” hebben er mee gerotsooid. De censuur bestaat alleen in dictaturen of dictaturen in wording. DUS, BESTE VRIEND, IK ZOU MIJ MAAR EENS ECHT ZORGEN MAKEN EN DE OGEN LOS DOEN….Het is erg belangrijk dat je wakker wordt en mee gaat doen, mee praat, mee werkt en anderen wakker maakt.
Want die censuur gebeurd niet voor niets en is onderdeel van een groter plan. Doe eens wat research naar het WEF of naar de
Ukraine, wat er werkelijk aan het gebeuren is en vergelijk dat eens wat men je verteld op de NOS.
Ga maar eens opletten wat voor een kinderlijke boelshit men steeds uitstraald op tv, en je volstopt met quissen, kinderfilms, vreet programma’s, kook programma’s,en onzinnige stomme berichten over de kat van de buurman…..
Probeer het kinderlijke niveau te herkennen van wat men uitstraald. Kijk hoe men je tracht van het nadenken af te houden, door sport en spel, ongelukken en dat soort onnodige info.
Daarom is ook Netflix ontworpen, om je constant aan de buis te koppelen, zodat jezelf niet meer denkt.
DAT IS, DAT JE NIET KRITISCH MEER WORDT, DAT JE DAT AFLEERD, EN DAT JE NOG MAAR GEWOON DOM ZIT TE KIJKEN, DAG NA DAG, WEEK NA WEEK, MAAND IN MAAND UIT.
En ondertussen bouwen zij aan de dictatuur.
Kijk naar DE 15 minuten steden, die zij proberen in te voeren in Engeland. Hoe zij protesten daartegen kapot slaan met knuppels, Kijk naar de boeren, die zij willen verjagen en het land willen afnemen. Kijk naar de chemtrails waarmee men bewust de atmosfeer aan het verzieken is, onder het motto van het tegengaan van opwarming der aarde……En kijk naar de belastingschroef en ontdek wat zij met jou aan het doen zijn. Met jouw vrijheid, die nu op het spel staat.
Heb je niet in de gaten, dat de zon inmiddels wit is geworden door de verziekte atmosfeer en niet meer rood…want dat was vroeger zijn kleur.!!!!!die kleur heb ik nog gezien….!!!
Laat je niet in slaap houden door het zoete gelul, dat zij het allemaal voor jou doen, voor het welzijn van de mens….
Tjonge, jonge, WORDT WAKKER, MAN…!!!!! En sluit je bij ons aan….!!!!!
GTB.