HET WORDT IJZIG STIL ROND HET KABINET, GEEN WOORD OVER DE GEVOLGEN VAN DE DRIE INJECTIES,

Apr.18, 2022

GTB 526.

HET WORDT IJZIG STIL ROND HET KABINET, GEEN WOORD OVER DE GEVOLGEN VAN DE DRIE INJECTIES, DIE ZIJ ZO GODSGRUWELIJK

GRAAG HEBBEN GEPROMOOT.

GEEN WOORD VALT ER MEER. 40.000 doden in Europa alleen al en 20.700 doden in de USA. Dit direct na C19 de inspuitingen. In Europa meer dan 3,9 miljoen minder en meer ernstige reacties na de inentingen. En dat is wat er officieel is geregistreerd., tenminste als zij met deze cijfers ook niet gerotsooid hebben. Maar je kunt er gif op innemen dat het echte aantal doden en afwijkingen vele malen hoger ligt.

Het blijft doodstil. Zij, de regering schreeuwt nu niet moord en brand…!!!!

Wij gaan onderzoeken, hoe dat kan !!! Wij willen weten wat er gebeurd is ..!

Niets van dat alles. Niemand roert zich.

MAAR 40.000 doden door injecties kun je maar zo niet weg denken….

Daar kun je maar zo niet over zwijgen. Afgezien nog van het feit, dat het er veel meer moeten zijn alleen legd men bewust die verbanden niet. En dan blijft staan ; “ het zou wel kunnen, dat er een verband is “

Meer dan 700 sporters die tijden het sporten in elkaar zakken met een hartverlamming. Of met een hersen infarct.!!

Ooit vroeger wel eens van gehoord. Heeft U ooit wel eens een nieuws lezer zien doodvallen tijdens de uitzending. Welnu ik heb er de laatste maanden al tientallen gezien. Zomaar…!!! In een keer, bammmm. Doodddd.

Er wordt niet gezegd ; “ Wat vreemd , he “

Niemand praat erover, men kijkt de andere kant op. Welnu dat is voor mij een teken dat men verdomd goed weet wat er aan het gebeuren is.

Uit een soort medeverantwoordelijkheid houd men de mond.

Ik herinner mij vroeger in de gymzaal een gymleraar, een sadist, die de leerlingen (soldaten) over een stok liet springen en steeds probeerde de

jongens tegen hun scheenbenen te knuppelen. Bij de derde keer stopte ik en begon tegen hem te schreeuwen ( hij was een majoor) dat hij een een vuile sadist was. Hij stuurde mij de gymzaal uit en beloofde dat te rapporteren. Maar ik schreeuwde de naar mijn maten, dat zij ook moesten stoppen en de gymzaal uit moesten. Een rebellie…. met een schok begreep het peleton ( 30 soldaten), dat het een sadist was en volgden mij met z’n allen naar buiten en weigerden nog aan de gymles mee te doen.

Uiteindelijk werd de gymleraar van alle gymlessen verwijderd…

EN DAT GAAT OOK GEBEUREN MET DE REGERINGEN. ZIJ ZIJN SADISTEN , MOORDENAARS, PEDOFIELEN EN ZIJ GAAN OOK MASSAAL VERWIJDERD WORDEN. ZIJ WORDEN NIET WEGGEPROMOVEERD MAAR AFGESERVEERD, WATEVER DAT OOK IN HOUDT.

ZIJ HEBBEN GEFAALD, BEWUST… Dat is het ergste, wij zijn massaal aangevallen, zoals gewoonlijk, zalvend en vriendelijk lachend:

“ja, Wij moeten U helaas nog een keer opsluiten. DAT IS NIET LEUK, MAAR WIJ KUNNEN DAAR NIET OMHEEN…!!!

De smeerlappen, omgekocht, dat is al bewezen. Dat was waarom er een paar bestuurders dit weigerden te accepteren en deze misdaad naar buiten brachten….zij werden wel daarna vermoord…. ook daar hoorde je nieumand over. Geen daders, want iedereen wist wie daar achter zaten, dus werd het niet onderzocht, want het waren de geldschieters. Bedragen van 900.miljoen werden genoemd…..

Kun je nagaan waarmee zij de westerse regeringen hebben omgekocht.

Ik hoor Rutte het nog zeggen. Er is geld genoeg…!!!!!

Jaja, Voor sommige dingen wel, maar als het de burger betreft niet….!

EN DAAR KOMT NU EINDELIJK EEN EINDE AAN…..OOGJES DICHT EN SNAVELTJES TOE. NOG EVENTJES, DAN SLAPEN WIJ LEKKER…!!!!!

GTB