Het Wiel.

Hallo en Goedemorgen trouwe bezoekers en vrienden,

Ik reed gister naar huis terug van mijn middag werk, waar ik opeens de zonnestralen als een Prachtige Parel door de wolken kwam . De kleuren waar ook zacht het was een mooi schilderij. Ik kon geen foto maken helaas,maar dit gaf mij de inspiratie om er toch iets over te vertellen en jullie mee te nemen op deze Reis. Ik wilde al een tijdje erover vertellen maar kwam niet tot schrijven toe, iedere keer was ik verwonderd dat het me zo opviel een stuk afbeelding of wiel-vorm in de lucht. Vanmorgen de 15-8 kreeg ik dit toegestuurd via FB van mijn wijze collega en toen viel bij mij het kwartje Pongk. Nu was het compleet en kon ik gaan beginnen. Dus bij deze dan , de informatie die erbij hoort stroomt nu ook rijkelijk en gaat iets sneller dan dat ik type hahhah (de sneltrein).

Deze had ik al rond April gemaakt wil hem toch even laten kijken want dit kennen we allemaal en Herkennen het ,maar of we erbij stilstaan is een 2 de.

2013-03-31 16.59.50

Daarom heb ik op het internet gekeken en deze erbij geplaatst . Het is geheel herkenbaar NU.

nl.123rf.com  10658285-afbeelding-van-zon-door-regen-wolk-en-kerst-boom-silhouet

DSC_8735 onderwater zonnestralen.dirkjan.saaltink.net

Deze is onderwater in Zoetwater gemaakt ook een bijzondere kleuren en schilderachtig weer gegeven ,ja onze Moeder Natuur is mooi. En het blijft fascinerend of niet soms.Ook dit spel !!  De bloemen geven het weer wat de Lucht geeft. Maar goed we gaan verder.

schilderijen nieuwe 24-9-2012 006

Een tijdje terug heb ik jullie mee genomen en verteld over Het Medicijnwiel en het vervolg daarvan in 3 delen meende ik mij te herinneren deze kun je terug kijken bij Inzichten  als je dat  graag wil. Daar hoort deze eigenlijk vooraf te gaan.

HET WIEL.

Het wiel is al eeuwenoud, volgens de geschriften als we die geloven, deze vond ik mooi ook voor de jonge lezers van ons wat hun weer triggert op zoek te gaan naar…………….

  http://wiel.wikispaces.com/

Zoals we zien heeft HET WIEL ons veel gebracht en nu nog ,maar waar we eigenlijk geen aandacht meer aan geven het is GEWOON geworden. Helaas, als we eens kijken hoe vaak we een glas vast hebben de ronding ervan ?? dat is ook een deel van het Wiel. !? Bordjes,kommetjes, vazen, potten ,autoband, radartjes van klokjes en machines?? wauw jeee veel he, ach het is gewoon.!!

Toen in die tijd dat er mensen leefde en allen zagen wat de Moeder Natuur haar kinderen gaf was ook dit mooie schauwspel in de lucht .Er is toen een heel slim iemand die gedacht heeft hé dat wat in de lucht is kan ook gemaakt worden. De bloemen en vruchten geven het ook weer en het rolt en nu zie ik het in de lucht .En ging geïnspireerd aan de slag hij/zij Creëerde het zelf de ideeën werden door grond en bekeken en gaven mensen werk en samenwerk hier in . Samen kwamen ze op een rond uitgesneden hout stuk dat rolde ,als je er een gat in maakte kon ook de 2 er aan zo was de VERBINDING om nog iets groter te maken en waar je niet meer hoefde de tillen enz enz. Mooi is dat hoe het gegaan is.

DIT ZIJN LEUKE LESSEN VOOR DE KINDEREN MET VEEL VEEL INHOUD.

Ik voeg dit filmpje

 

erbij dat bij draagt dat  ook deze kant belicht wordt, hoe deze wetenschapper en onderzoeker het ziet en leuke wetenswaardigheden nieuwe ja nieuwe inzichten geeft over het leven waar JIJ NU momenteel deel uit mag maken wauw geweldig toch.

Dus het geeft aan kijk vooral BEWUST om je heen lief mensen kind, ;;

Kun je het dragen wat je NU Eigenlijk echt aan het toen bent ? Neem je daar je Verantwoording wel voor ? of TOL JE IN HET ROND !!!!!!

Vraag dat je eens af. gewoon simpel Tol ik rond en zo ja hoe tol ik ? in een vloeiende beweging of met hakkels en onderbrekingen ??!!  en als je Tolt welke kant dan op LINKS OF RECHTSOM ??!!

Ik wens je een fijne onderzoekreis toe, en je weet als je vragen hebt , stel ze dan.

Warme Hart Groet