HET WERKT NIET MEER, DE TRUUKS VAN DE CABAL ZIJN UITGEWERKT.

Nov. 29, 2022 17. Q
GTB 773. B. 17. Q. Vervolg.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD 28/11/22.

VERVOLG
De inval van het westen in Zwitserland is goed voorbereid en is het gevolg van het feit, dat de Zwitserse Politie niet het gebied van de BIS mag betreden ivm de immuniteit van de BIS en het feit, dat het geen wettelijk grondgebied is van Zwitserland zelf. Dus kunnen zij daar ook geen mensen arresteren indien nodig.
De grote inval van het Westen ( voorheen heb ik gemeld dar de westerse landen gedraaid zijn samen met Duitsland) gaat tegelijkertijd met een inval van Russische troepen , 700.000 man sterk in de Ukraine om de gehele zaak daar schoon te vegen en te cleanen.
Tevens wordt tegelijkertijd New York, Silicoon Valley en de gebieden van Microsoft en Amazon in Seattle binnen gevallen door militaire forces en worden de laatste cabal haarden aldaar opgeruimd.
Dat Rusland met zevenhonderd duizend man de Ukraine binnen zal gaan tegelijkertijd met de inval in Zwitserland. Dat is bekend gemaakt door de ex-commander van het amerikaanse leger in Europa , Douglas MacGregor.
Verder heeft Benjamin Fulford een lijst ontvangen van de wereldorganisatie van artsen met een vijftiental zware giffen, die men in de injecties heeft gevonden. De lijst zal ik later publiceren, maar het heeft nu geen zin om U angst aan te jagen. Het is echter zaak, dat u zich gaat orienteren op schoonmakers van het lichaam. Het gebruik van Ivermectine wordt zeer geadviseerd, maar doe dat in overleg met uw arts ook met het medicijn Suramine….wat zeer goed de cleaning bevorderd.
De Aardbeving in Indonesie is een door de cabal met klimaatwapens gecreeerde waarschuwing aan de regering dat zij hun goudvoorraad aan de cabal moeten afstaan anders komen er veel zwaardere aardbevingen.
De Indonesische regering heeft daar niet op gereageerd, maar wordt nu bijgestaan en gedekt door tal van landen…..
Overal kijkt de Cabal nu op zijn neus. In Canada heeft een onderzoek uitgewezen dat nu 88% procent van de bevolking geen injecties meer accepteren, ondanks een oproep van Trudeau toch vooral de injecties te nemen om het land veilig te stellen van covid. In Frankrijk is de avatar Macron is door een paar omstanders aangevallen en tegen de grond geslagen…. In Brazil heeft het leger medegedeeld dat zij vast gesteld hebben dat de avatar Lula de verkiezingen heeft gestolen. Zij zullen deze ongerechtigheid herstellen en Bolsonaro weer terug in het zadel te helpen. Bolsonaro heeft verklaard dat de gerechtigheid weer hersteld zal worden….
HET WERKT NIET MEER, DE TRUUKS VAN DE CABAL ZIJN UITGEWERKT.
GTB.