Het was weer genieten vandaag, Afdeling Satire.

Demonstratie van Politieke indoctrinatie van het Hitler Kabinet werpt zijn vruchten af, hoe zullen ze reageren als ze de waarheid te horen krijgen?

Ik kreeg een life demonstratie van stupiditeit geboden, het fijnste van het fijnste, men is in de veronderstelling dat met ook nog over intelligentie beschikt, na de verkapte zelf moord.

Deel onderstaande info gerust met anderen domme mensen die denken dat ze slim zijn.

Heeft u al meegedaan aan de Genocide Actie voor domme mensen?

Uw ontvangt een mooie krans voor bij Uw uitvaart, model: opgeruimd staat netjes.

Krans rond ajour creme, wit - Uitvaart en Bloemen .nl

U denk dat hij gratis is, maar de regering bespaart wel op het uitbetalen van Uw Pensioen.

Er kan ook gekozen worden voor de Angsthazen trofee, wij leveren maatwerk.

Het Spike Proteïne zit in jullie, er is geen ontkomen meer aan.

Lever, Nieren Hart en Hersenen worden aangetast, hoewel de hersenen velen van jullie niet zullen merken, daar ze nog nooit gebruikt zijn, de Kanker gaat jullie langzaam opvreten, Jammer, want dat had ik jullie niet gegund.

Gaan jullie je werkgever en regering ook gepast bedanken met hooivorken, want jullie hebben het meeste verloren, en steken je familie aan, daarom wordt ook de leugen van groepsimmuniteit zo hoog gespeelt, en het willen vaccineren van Kinderen doet helemaal de deur dicht.

En maar blij zijn dat je aan je eigen executie hebt meegewerkt, LOL.

Thierry Baudet heeft het in de Kamer heel duidelijk gemaakt, de plannen van 2010 door de Rockefeller foundation.

Lock step, waar het Nazi Kabinet van Bilderberg misdadigers de bevolking aan het uitmoorden is met Gen-veranderende Vaccin.

Denk maar, het is een samenzwering theorie, daar zijn velen nu wel achter dat het een samenzweringspraktijk is.

11, SM 102 (spike Proteïne)

‼️IMPORTANT‼️Ga dit voor jullie zelf bekijken 🤬😓 en DELEN‼️ dit is mijn EIGEN scherm opname…. Neem dit NIET en verspreid het bewustzijn ⚠️ er staat zelfs dat het ALLEEN voor onderzoek is niet voor MENSELIJKE of VETERINAIRE consumptie 😓💔

Moderna Vaccin  – 94% doeltreffend

– Aantal injecties: 2 injecties, 28 dagen na elkaar

– Goedgekeurd voor gebruik bij mensen van 18 jaar en ouder

– Ingrediënten: boodschapper ribonucleïnezuur (mRNA),  lipiden (SM-102, polyethyleenglycol [PEG] 2000 dimyristoylglycerol [DMG], cholesterol, en 1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine [DSPC]), tromethamine, tromethamine hydrochloride, azijnzuur, natriumacetaat, en sacharose

– Verklaring van de bestanddelen:

– mRNA: Net als het Pfzer BioNTech vaccin, maakt ook Moderna gebruik van

mRNA technologie om antilichamen tegen COVID-19 te maken.

– Lipiden: Nanolipiden helpen het mRNA af te leveren in de cellen

de cellen van de ontvanger. Nanolipide componenten van het Moderna

vaccin omvatten: (SM-102, 1,2-dimyristoyl-rac-glycero3-

methoxypolyethyleenglycol-2000 [PEG2000-DMG], cholesterol,

en 1,2-distearoyl-snglycero-3-fosfocholine [DSPC])

– De overige bestanddelen, waaronder zuren (azijnzuur), zuur stabilisatoren (tromethamine en tromethaminehydrochloride) zout (natriumacetaat), en suiker (sacharose) werken allemaal samen om de stabiliteit van het vaccin te behouden nadat het is geproduceerd.

– Bevat NIET: Eieren, conserveermiddelen, latex Lees voor meer informatie de volledige Moderna-factsheet van de FDA:

https://www.caymanchem.com/product/33474/sm-102

https://www.caymanchem.com/pdfs/33474.pdf

https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf

Meer dan honderd jaar geleden schreef Rudolf Steiner het volgende:

https://www.volkwordwakker.nl/l/waky-waky2/

“In de toekomst zullen we de ziel elimineren met medicijnen. Onder het voorwendsel van een ‘gezond standpunt’ komt er een vaccin waarmee het menselijk lichaam zo snel mogelijk direct bij de geboorte wordt behandeld, zodat de ziel en geest niet verder kan ontwikkelen.

Aan materialistische doctoren zal de taak worden toevertrouwd om de ziel van de mensheid te verwijderen.

Zoals vandaag de dag worden mensen ingeënt tegen deze ziekte of weer een andere ziekte, dus in de toekomst zullen kinderen worden gevaccineerd met een stof die precies zo kan worden geproduceerd, dat mensen dankzij deze immuun zullen zijn om te worden blootgesteld aan de “waanzin” van het spirituele leven.

Hij zou ‘slim’ zijn, maar hij zou geen geweten en emoties ontwikkelen, en dat is het ware doel van sommige materialistische kringen.

Met zo’n vaccin kun je het etherische lichaam gemakkelijk losmaken in het fysieke lichaam. Als het etherische lichaam eenmaal is losgekoppeld, zou de relatie tussen het universum en het etherische lichaam buitengewoon instabiel worden en zou de mens een automaat worden, want het fysieke lichaam van de mens moet door spirituele wil op deze aarde worden gepolijst.

Het wordt dus een soort Ahirmaanse kracht; de mens kan een bepaald materialistisch gevoel niet meer kwijtraken.

Hij wordt materialistisch van constitutie en kan niet langer opstijgen tot het spirituele.”

Rudolf Steiner (1861-1925)

Daar ik als kennisdrager artikel 162 Sv van strafbare feiten de plicht heb om dit te melden, heb ik dit bij deze gedaan, anders kan ik voor artikel 140 Sr en Artikel 140 Sr beticht worden van het steunen van een criminelen organisatie.

Daar ik de stukken heb ingediend van een rechtszitting die door de deurwaarder tegen mij aangespannen geeft met een Exploot die door het VGZ ziekenkosten verzekering wordt geclaimd.

Ik had eerst gebeld dat ik zou komen om de stukken in te leveren, wat ook aan de Bali op Sint Annadal 1 te Maastricht is gebeurd vandaan.

Een heel aardig vriendelijke Damen had me zeer correct te woord gestaan, tijdens het gesprek gaf ik aan dat ik nooit iets kan en zal accepteren als ik zelf geen verplichting ben aangegaan met het VGZ ziekenkosten verzekering.

Toen het gesprek ten einde ging had ik nog gevraagd of deze aardige klinkende vrouw een Vaccin genomen had, waarom ze dit aan mijn bevestigde.

Zo aardig als ik ben, heb ik verteld dat ze dan binnen 2 jaar een vreselijke Dood tegemoet kan zien, waarop ze geen laconiek antwoorde, dat zien we dan wel.

Aan de hoofdingang van het gerechtsgebouw stonden twee agenten alles in de gaten te houden, waarop ik zijn dat C19 een fraude is.

Ik mocht denken wat ik wilde volgens hem.

Hij straalde zelfvertrouwen en autoriteit uit, want ik zij wat en wie is dan normaal, 90% van de bevolking volgt orders op, en denkt niet zelf meer, dat is ook het succes van het Hitler Kabinet, in combinatie met de MSM.

Meneer Agent zijn dat ze juist veel werk hadden met de 10%, waarmee hij denk dat deze mensen die zelfstandig kunnen denken dwarsliggers van het ziek systeem zijn.

Zowel de aardige Dame van de Rechtspraak Maastricht en Domme Agent Bromsnor aan de hoofdingang gebruiken duidelijk niet hun potentie wat ze tussen de oren hebben waarvan de Aardige Dame mee heeft gewerkt aan haar eigen moordaanslag gepleegd door de smerige Nazi politiek.

Rutte en Hugo de Jonge zijn niets ontziende psychopaten die ook hun eigen Ambtenaren de Dood in jagen.

Of  Domme Bromsnor aan de hoofdingang de Kill Shot genomen heeft, ik weet het niet, maar daar hij niet erg snugger was vermoed ik het wel, als je met z’n Sufferd in discussie gaat wil hij zijn autoriteit die hij echt niet heeft laten gelden, ik had niet de indruk of hij het recept van ijsblokjes uit zijn hoofd kon.

Het feit dat Bromsnor denkt dat hij bevoegd is om zijn beperkte mening en enkel het opvolgen van bevelen zal doen, in de veronderstelling dat hij goed bezig is tegen het simpel gepeupel, plaatst deze domoor zich boven veel slimmere en wakkere mensen.

De 10% dwarsliggers zijn dan als ik hem heb begrepen de criminelen, en de 90% zijn verdachten, want hij is superieur boven de bevolking.

Dat hebben we al eens gehad in 1933, waarbij een man met een bloksnor bevelen uitvaardigde, hoe gestoord deze man ook was, hij vond genoeg achterlijken die hen volgden.

Met onderstaande info hebben ze zeker niet gerekend, want het gaat Feest worden, omdat alle corrupte overheden in de wereld nu verwijderd gaan worden.

Ook Deurwaarders als Poortwachters van deze corruptie inclusief de hele rechtspraak, en mensen die mee geholpen hebben aan de Genocide gaan dit niet overleven, en daar wordt ik erg blij van.

Het gekochte OMTen pedofielen krijgen de Doodstraf, ook Jaap van Dissel die verdacht is van kleutermoord, maar zeker zijn aandeel in de Genocide heeft in deze bananenrepubliek.

Enkele updates over het nieuws

Militaire missies wereldwijd gingen door met het vernietigen van de Cabal-infrastructuur in DC, Brussel (NAVO-hoofdkwartier), Genève Zwitserland (Octogon Group Deep State globale hoofdkwartier) en Israël (Jeruzalem vrijmetselaars-Pedo-Satanistische psychopaten). Het Pentagon heeft 900 miljoen dollar toegewezen om 60.000 troepen over de hele wereld in te zetten die stilletjes meer dan 120.000 arrestaties van de Cabal hebben verricht wereldwijd.

Geen angst dat met in dit land de ratten vergeet, want ze gaan heust wel komen.

(kijk niet naar dit nieuws op

in mainstream nepnieuws media)

– Er is nu een enorme militaire operatie gaande in Europa!

– Er wordt op dit moment een enorm aantal Deep State gearresteerd in Europa!

– Alle regeringen van de Deep State worden verwijderd!

– De Israëlische mossad is verwijderd!

– Er is een kloonfabriek gevonden tijdens Disney World in Florida!

– Tientallen Disney-arbeiders aangehouden voor kinderhandel!

– Worldwide banking wordt nu getest op de Quantum FinancialRender!

– Hollywood is nu een spookstad, mijn adrenochrome is ′′ droog!”

– Hollywood is nu een spookstad, de adrenochrome is droog!

– Trump-bijeenkomst op zaterdag 5 juni in de grote staat North Carolina!

– Het Amerikaanse leger staat nog steeds onder het bevel van president Trump!

– President Trump is weer op Facebook en YouTube gezet!

– Juni is een enorme maand voor Trump-samenkomsten en bootmars!

– De media werd ter dood veroordeeld bij het Hof van Neurenberg!

– John Brennan (voormalig CIA-directeur) is veroordeeld voor verraad!

– Clinton & Gates Foundation werd neergehaald, het was kinderhandel!

– Federale teams in China elimineren de rest van de Chinese Communistische Partij!

– Dominion stemsysteem verloor zijn rechtszaak tegen Rudy Guiliani en Sidney Powell!

– BLM & Antifa waren soldaten van Deep State maar nu niet meer, de meesten werden gearresteerd!

– In Rusland is de Deep State verslagen.

– De VN was het hoofdkwartier van Deep State.

– Zwitserland was nooit neutraal, Deep State was een bolwerk.

Zowel de FBI als de CIA zijn weg.

– Alle fake news media activa zijn in beslag genomen!

– Het Buckingham Palace, het Vaticaan en het Witte Huis zijn gesloten!

– Bill Gates Microsoft is nu in handen van de White Hats!

– Google en Facebook gestart door de CIA!

– President Trump is nu verantwoordelijk voor het banksysteem van de wereld!

– De Europese Unie is failliet gegaan!

💖🙏💖🙏💖🙏💖

op 14 juni zal ieder mens een rekening hebben bij QFS, Quantum Financial System, en met geld op die rekening.  Het maakt niet uit in welk land je woont. Het is NESARA / Gesara in actie !!!

VOOR ONMIDDELLIJKE MEDIA RELEASE

   Steve Marshall

   Nodig leden van inheemse royalty’s, klokkenluiders, uit om de wereldwijde media, ambassades, regeringen, financiële organisaties en ministers van Financiën te helpen om de lancering aan te kondigen van $ 1 triljoen in goud (activa) voor 7,6 miljard mensen in gelijke mate ($ 6 miljoen in 1-11 betalingen voor elk  man, vrouw en kind, van geboorte tot overlijden), op 14 juni 2021, met behulp van oude burger-servicenummers (ID-nummer, burger-servicenummer, Pan-kaartnummer, enz. ) om bankrekeningen te openen voor mensen die zeer arm zijn en  nooit een account gehad, omwille van snelheid, efficiëntie, effectiviteit en continuïteit…

   MC-NEO HET VERENIGD KONINKRIJK VAN GOD SKY EARTH

   PUBLIEKE AANKONDIGING

   ONMIDDELLIJKE ACTIE MANDAAT: Tweede bod in Swissindo’s schaderegeling van $ 7,6 miljard op 14 juni 2021 voor een bedrag van $ 1 triljoen

   Aan alle ambassadeurs van alle landen in de VS, Londen, Jakarta en de wereld.

   Naar aanleiding van onze e-mail hierboven, zijn we verheugd u te kunnen meedelen dat:

   HM  Mr. Sino is zo vriendelijk geweest

   heeft een tweede aanbod ondertekend om de mensheid uit de armoede te halen, vrede en welvaart zullen op 14 juni 2021 van kracht worden.

   Alle nationale banken moeten in totaal $ 15 biljoen aan transactiekosten ontvangen (1,5% van $ 1 triljoen)

   Na de afwikkeling van 7,6 miljard vorderingen door alle nationale banken via de ministers van Financiën van betalingen 1 tot 11 volgens de internationale wet van Swissindo (van 14 juni 2010) op 14 juni 2021 voor alle burgers van geboorte tot overlijden;  zie bijgevoegde pagina 2;

   De ambassadeurs van alle ambassades moeten ervoor zorgen:

   1. alle banken en nationale overheden werken samen om nieuwe databases op te zetten die nieuwe velden bevatten om identiteit in te voeren: –

   A) Nationale verzekeringsnummers of

   B) Burgerservicenummers of

   C) Identificatienummers of

   D) Pan (India) Kaartnummers Y

   E) Geboortedatum;  zie pagina 2 bijgevoegd

   Van alle rekeninghouders, waaronder: –

   I) volwassenen (ouder dan 17 jaar op 14 juni 2021) en

   II) kinderen (jonger dan 17 op 14 juni 2021)

   direct

   2. Nieuwe bankrekeningen worden automatisch geopend uiterlijk 14 juni 2021, wanneer er geen bankrekeningen zijn toegewezen aan de ID’s in 1. Top, inclusief kinderen

   3. Banken geven voor 14 juni 2021 debet-kaarten uit aan alle rekeninghouders ouder dan 17 jaar voor degenen die deze nog niet hebben.

   4. De ministers van Financiën kondigen de onmiddellijke vrijgave van Payments 1-11 Swissindo publiekelijk aan.

   5. Bij het ontbreken van het bovenstaande, bepalingen voor automatische online invoer van 1) hierboven voor alle volwassenen en kinderen vóór 14 juni 2021

   MC-NEO HET VERENIGD KONINKRIJK VAN GOD SKY EARTH

   Vrijwilligers namens 7,6 miljard mensen

   Namens H. E.  Hadison manonorang

   Namens H. M.  Lord Sino M1 K. 681

   🌍🌍🌍🌍 LAAT ONZE ZEGENINGEN KOMEN