Het verloop van de transitie,

Rinus Verhagen

Het verloop van de transitie, als bevrijding van de wereldbevolking is de schoonmaak nodig om de Cabal, Bilderberg en Pedofielen te verwijderen met behulp van Corona PsyOp.

De strijd verloopt op meerdere fronten, zowel het laten instorten van de aandelenmarkt, door de Corona list de wereldeconomie laten terug lopen.

Het bewijs wordt nu geleverd, door Trump die een onvoorwaardelijk basis inkomen aan alle Amerikanen gaat geven, onder de dekmantel van Corona Virus.

Dit voorkomt dat de interne markt van de VS geheel instort, en direct na de transitie als de Cabal, Deep State is uitgeschakeld de mensen ook gelijk hun levensstandaard zien groeien.

Daar de FED geen geld meer uit het niets kan produceren, want de geldmassa neemt toe, en de waarde van de Dollar neemt af door deze stillen onteigening van inflatie.

De ECB koop zijn Euro in bij de FED, als de FED valt is de ECB ook buiten werking.

Om de failliete Euro te redden wil de ECB voor 750 Miljard aan slechte staatsschulden opkopen, die door de Netto betalers van de fascistische EU betaald moet worden middels belastingdruk voor de noordelijke EU Landen.

Met de Hype van het Corona Virus list, wordt echter ook de economie in de noordelijke EU landen afgebroken op het altaar van het Globalisme.

Wat opvalt is dat we nu geen Guy Verhofstadt Hitler horen die zegt wat we zouden moeten doen.

De rede hiervoor is dat de EU een papieren tijger is zonder tanden of besluitvorming.

De EU bied geen oplossingen enkel problemen en onderdrukking voor de bevolking van Europa en geeft zich nu bewezen totaal overcompleet te zijn.

Ieder land sluit zijn grenzen om een Corona Virus tegen te gaan, maar in tussen wil de corrupte satanische politiek het 5G zo snel mogelijk uitrollen, want dat was de ware oorzaak van de Genocide in China.

Op dit moment is een massa slachting van MKB gaande die we nog nooit hebben gezien in onze moderne tijd.

De globalisten hebben hier geen antwoord op, en kunnen oom geen GESARA onder hun bestuur invoeren, want Europa is bezet gebied van de geallieerde, die nu een einde aan het maken zijn van de tweede wereld oorlog.

Alle politici van Europa zijn tot nu toe een aangestelde zetbaas die vanuit de Cabal en Bankiers is aangestuurd.

Het transformeren van een schulden economie naar een menselijke economie is in volle gang, waarbij de veroorzakers nooit aan de macht mogen of kunnen blijven.

Opgebouwde staatsschulden kunnen nooit terug betaald worden, want als ik de US bekijk met 23 triljoen dollar schulden, en het onvoorwaardelijk basis inkomen dat ca 6 triljoen dollar per jaar kost, terwijl de inkomsten belasting gaat vervallen is onder het oude systeem niet betaalbaar.

Spaceforce is opgericht om het Deep Space programma te legaliseren dat reeds meer als 50 jaar actief blijkt te zijn.

Dit met behulp van verborgen techniek die tot nu toe voor de wereldbevolking verborgen is gehouden.

Trump laat ca 6000 patenten vrijgeven waardoor iedereen onafhankelijk wordt van ingekochte energie.

Bedenk wat de prijs van een vat ruwe olie is geweest, ruim 150 Dollar hoger als het nu is.

Dit is mee de oorzaak en de afname van vraag naar Olie dat deze prijzen oorlog de rest van het zieke systeem mee trekt naar zijn on ontwijkbare einde.

Als je iets wil vervangen zal je het ouden eerst moeten afbreken, en dit zien we nu gebeuren.

Door echter een waarde gedekt geldsysteem in te voeren, kan een centrale bank geen leidende rol meer spelen, omdat ze geen rijkdom hebben, als enkel de gestolen rijkdom door de eeuwen heen, die ze nu ontnomen gaan krijgen.

Ik ben overtuigd dat de Brics landen samenwerken om het nieuwe systeem in te voeren, maar afhankelijk waren van de US omdat de FED alle controle over het globale geldsysteem had.

Nu de FED geen rol van betekenis meer heeft over de rest van de wereld kan de transitie verder uitgerold worden.

Een leuke bijkomstigheid is, dat Q exact 2 jaar geleden info plaatsten die nu op de dag twee jaar later uitkomen, het verleden bewijst de toekomst.

Volgende week vanaf 23 Maart 2020 tot 10 April kunnen we veel zaken gaan zien en waarnemen.

In feite hebben we nu net als in de US een uitgangbeperking, dit maakt het mogelijk om de benodigde arrestaties uit te kunnen voeren zonder dat de bevolking gevaar loopt.

Het leger en politie kunnen zo vrijer hun werk doen waarbij het gevaar voor de bevolking tot een minimum beperkt zal blijven.

In de US zijn 157.694 verzegelde en 18.555 niet verzegelde aanklachten, terwijl voor de rest van de wereld er 378.296 aanklachten zijn, waarbij per aanklacht meerdere personen verantwoordelijk zijn voor misdaden tegen de mensheid.

De totale schoonmaak actie kan meer als 2 of 3 miljoen arrestaties opleveren.

Eurodefender is een Corona militaire operatie die de wereld nog nooit in zulk een omvang heeft meegemaakt.

We moeten als wereldbevolking lering trekken uit deze geschiedenis en alles decentraliseren om misbruik in de toekomst uit te sluiten van valse machthebbers uit eigenbelang en satanische overtuiging.

Het zijn de gewone eerlijke man of vrouw die de samenleving weer vorm gaan geven met de hun toevertrouwen fondsen, waardoor corrupte politici en bankiers nooit meer de macht kunnen grijpen, want de QFS zal corruptie gelijk afstraffen met buitensluiten van het nieuwe goud gedekte systeem.

Windmolen parken, 5G, vaccinaties, Chemtrails gaan net zo verdwijnen als schulden aan de bankiers.

Heb het besef dat we nu eigen regie hebben over ons bestaansrecht zonder dat we misbruik nog zullen tolereren in de toekomst.

Door het invoeren van een onvoorwaardelijk Basis inkomen, zal de concurrentie positie van bedrijven en landen veranderen.

Het zal een geweldige verandering bieden aan landen die door de Cabal en oorlog zijn verscheurd.

De opzettelijke omvolking zal stoppen en terug gedraaid worden, als iedereen een basis inkomen in zijn eigen oorsprong land van zijn eigen cultuur ontvangt.

Europa zal geen EU Kalifaat worden waar de Cabal schurken uit Brussel en de Bilderberg maffia zich hadden geplant.

Iedereen die wereldvrede in de weg staat zal buitengesloten worden van de samenleving, en verbannen naar een plek waar hij weg mag rotten.

Wie niet wil bijdragen aan een beter bestaan, ondergraaft zijn eigen bestaansrecht, er gaan nooit religies als Islam geduld worden om over ander gelovige te heersen, wat gekke Erdogan ook probeert, hij zal niet slagen, zijn eigen bevolking zal hem gaan berechten voor de ellende die hij over Turkije en de regio geeft gebracht.

Een onmenselijk complot tegen de mensheid gaat nu bekend worden inclusief de daders en hun rol hier in.