Het Transformatie proces

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, wat is dat Nu precies een TRANSFORMATIE ?!

Ik zal mijn beleving beschrijven,zoals vele onder ons ook de eigen aanvulling en toevoeging aan ervaringen en belevingen zullen hebben. Het is dan leuk om  te lezen hoe dat voor ieder weer anders verloopt. Daar aan kun je zien DAT IEDER ZIJN EIGEN PAD BEWANDELT.

Hoe belangrijk is dat.

Om uit de meningen / energie van anderen te blijven hun goed bedoelde adviezen en hulp, om niet mee te gaan in hun wijze maar stevig in je eigen schoenen ( daarom draag ik nooit 2e handse ??! ) Ja, luisteren naar hun is heel goed en kan je een richting op zetten om een kant uit te gaan waar je nog niet aan gedacht had, een ware onderzoekers tocht is het eigenlijk.

Dat beschrijf ik ook in mijn boek “Open je eigen deur ” Deel 1 en Deel 2.

Deel 3 is in de maak en gaat over Transformatie en de overgave hierin dus werk genoeg hahaha.

Maar even terug komend op dit moment.

Ik beleef momenteel een transformatie dat mag ik wel zeggen. En op vele niveaus, zowel Lichamelijk als Geestelijk. Het is heftig, een shake vorm om het zo maar eens te noemen je wordt letterlijk en figuurlijk door elkaar gehutseld net een shake- beker met een smoothie erin hihihi zie je het al voor je ?! Maar goed.

Wat wil een transformatie nu eigenlijk zeggen;

Het wil zeggen dat de verandering in verwerking plaats vind zowel energetisch als lichamelijk als in je omgeving, ieder zit in een proces dat betekent er komen personen bij en er vallen af Familie, Vrienden, Gezin,Werk, School, Vereniging enz, Denk hierbij aan een scheiding! dat is ook een proces die verandering brengt. En in alle gevallen wat ik al aanhaalde is dat EEN SCHEIDINGSPROCES.

Een transformatie in verandering in je Lifestyle, en in Jezelf.

We begeven ons Nu in een veranderings-fase Wereldwijd, Moeder Aarde met haar Aardbevingen, Natuur rampen /zuivering, Universum met haar Zonnevloed en sterren / planeet standen, die wij ook voelen en er op reageren ook al wordt dat nog niet zo gezien door de wetenschap maar langzaam komen ze tot de conclusie dat het wel degelijk met elkaar in verband staat. Zoals Nelson Mandela zegt.

Ja, en als je daar probeert in te rommelen/ experimenten dan zal Moeder Aarde en Vader Hemel er alles aan doen om het te zuiveren.

Je kunt op het Webnet er veel over terug vinden maar ook veel tegenstrijdigheden dat is nu net ieder zijn eigen Beleving en Waarneming. Wat doe je ermee en hoe hendel je het, wat laat je binnen komen en heeft het controle op jouw / beheerst het je / beïnvloed het je ?! En zo JA, hoe ga je daar mee om en blijf je bij jezelf.

Daarom vind ik dat liedje van Michel Jackson Men in the Mirror zo goed vooral de tekst ;

 

 

En mijn motto ” Er is geen Berg te Hoog voor jouw Moed “

Wat er ook gebeurt om je heen, in jezelf, blijf jezelf daar ligt de kracht en power die je altijd bezit en er altijd zal zijn, zie je het? Dat is een ander verhaal en handeling toch, waar of waar ?!

Terug naar JEZELF je eigenwijsheid en die onderbouwen en verder uit bouwen. samen voegen met je eigenwijsheid en ontwikkeling die momenteel in je/ om je heen gebeurt. Alle obstakels doorzien, en ZIEN, wat er ook gebeurt en wat ze ook zeggen. Zo is de leerschool je eigen leerschool net Harrie Potter.

Spreekwoord; ” JE KRIJGT WAT JE VERDIENT ”  en deze dan ;  ” JE KRIJGT HOEVEEL JE DRAGEN KAN ”

Alleen wij zijn de PAK EZEL ZELF  en laden hem overvol. Zie de afbeelding maar het weerspiegeld de mensheid o zo duidelijk; de foto is van ;

www.columbusmagazine.nl

index

Wie helpt wie, en ik weet het dier heeft zich aangediend om de mensheid te helpen maar op deze wijze ?? Ja, lieve schat zo gaan we ook met ons zelf om !

En hoe wakkerder je wordt hoe dieper je mag gaan onderzoeken in je proces. Het geeft een hele ander Interpretatie  aan de alledaagse dingen, zegswijze en zienswijze. Met gevolg dat anderen je niet meer volgen kunnen, in / als ware is het zo dat  jij groeit door en de ander blijft hangen niet erg, weet ieder heeft zijn eigen proces. En als je die aanvaardt hebt in overgave bent aan gegaan, ja dan is nodig wat nodig is. Je krijgt de rust, wel al niet verplicht want je kunt niks. En dat is nu net de bedoeling om zo dicht bij jezelf te komen en met  je innerlijk aan de slag te gaan. Dat kan op vele manieren hoor, ik heb nu deze manier in een ontgifting van fysieke en het mentale. Ego, denkwijze en handelingen,je woord keuze. Ja, Bewust wording in alles. Dit is het leven ontdekken en in het geheel beleven.

Een combinatie van ALTERNATIEVE EN REGELUREN METHODES die 2 kunnen heel goed samen als je maar je eigen weg neemt. De ondersteuning hierin is heel belangrijk. Om een parasiet te doden heb je chemisch nodig omdat het ook chemisch is aangebracht. De Weerstand en het Immuunsysteem om die weer sterk te maken heb je de alternatieve wijze nodig om de aanvulling weer optimaal te laten zijn, we zijn tenslotte levende wezens? en geen robots of machines (die hebben olie nodig en wij vitamines en mineralen, vezels ) ofschoon hier ook al experimenten in gedaan worden dat is al bij dieren zo dus… maar dat is een ander verhaal.

Ieder heeft hier zijn zoektocht in,wat past bij je aan kruiden, zalven en voeding, hoe ver wil je hier in gaan ?? Dat zijn allemaal dingen die om de hoek komen kijken en je een waar avontuur geven als je het wilt beleven.

Mijn ontgifting is nu op deze fase aan land gegaan ;

De foto’s zijn vandaag genomen,

foto 2 foto 1

Mijn gezicht is behoorlijk op gezet en mijn handen zijn nu fijn in aan het drogen het ergste is alweer voorbij. Ik was gister wel bij het ziekenhuis voor een bezoek aan de arts,ik had ook een Prednison schot gekregen,en een basis zalf om het gezicht en de hals,oren,voeten en armen in te wrijven,ie al zo ingedroogd waren voor herstel van de huid. Het Herpesvirus en de Candida zijn hier uiteraard niet blij mee HAHAHA maar ik WEL.

Ik ben momenteel aan het wachten op de Paardenmelk / zalf en capsules die ik bij mijn ganoderma capsules neem ga ter opbouw van mijn Immuunsysteem en Weerstand / Darmflora dat is nu waar ik aan gekomen ben. Vandaar dat rust nu ook de hoofdmotto is en die ik me dan ook schenk.Dat is ook een zoektocht naar de middelen die je weer herstellen en verder brengen. Ja de kinderen vinden het verschrikkelijk en hebben er pijn van dat zie je dat ze daar onder gebukt gaan, maar ze zien ook dat de KRACHT EN DE ENERGIE ER WEL IS EN DAT DIE ALLEEN MAAR STERKER WORDT  zo is dat voor hun ook een proces waar ze in zitten . Ook een Transformatie die zij geheel zelf beleven en waarnemen.

Zo ik ga nu Rusten en heerlijk van de vogels genieten van hun lied zingen voor mij en ook voor jouw.

White Love for You All,

Leuke weet bronnen;

http://www.ditrianum.org/nl/artikelen/numerologie/0007.htm

https://www.takecare4.eu/leer-modules/wanji-energie/

http://www.vitaforce.nl/