Het startschot van arrestaties is gegeven.

Mei 9, 2023
GTB 928. 1/2.

UIT DE ANNALEN VAN BENJAMIN FULFORD WEKENLIJKSE BERICHTEN. (08-05-‘23)

Het startschot van arrestaties is gegeven. Dit gebeujrde door de kroning van koning Charles de derde in de UK.
Als Koning is hij ook het hoofd geworden van alle strijdkrachten van het United Kingdom. Daardoor zal van hem de opdracht aan het leger gegeven worden om met de massale arresstaties beginnen. Zoals U weet is Charles zelf al ter dood gebracht, maar de Avatar zit nu in zijn plaats. Indien mocht blijken dat hij toch niet aan dekant van de White hats heeft gekozen, dan zal hij door zijn eigen lijfwachten gaan hemelen.”…
Over hele wereld worden nu de regerings bastaards nerveus.
Dit, aangezien de militaire tribunalen volledig functioneren in het buitenland.
In de USA , Washington is afgelopen Woesdag een ingreep gebeurd. Niemand mag over dit gebeuren ook maar iets zeggen. Maar afgelopen woensdag zijn er aan aantal Black Hawks helicopters geland op de grasvelden van het Echte Witte Huis.
En er zijn hoge pieten gearresteerd. Vooralsnog is geheimhouding opgelegd. Echter vast is komen te staan, dat Generaal Mark Milley is afgetreden als hoofd van de Joint Chiefs of Staf van het leger. Daarmee is een hoofdfiguur van de Cabal geduikeld. Deze mededeling werd gedaan door Generaal Majoor
Douglas McGregor, die officieel gezegd heeft dat Milley vervangen is geworden door General Charles Q. Brown jr.
Hiermede is het splitsings gevaar in het leger voorkomen.
Ook een enorme toename in de lucht van militaire vliegtuigen wereldwijd, betekend dat er iets aan het gebeuren is.
De Stilstand in Washington is doorbroken.
Ook afgelopen week veel zichtmeldingen van UFO’s wereldwijd.
Ook daar neemt de activiteit toe. Het betekend dat de inmenging van buitenaardse rassen een factor is waar rekening mee gehouden moet worden. Het blijft vaag, omdat in principe nog steeds iedereen, die wel wat weet, de mond dicht houdt.
Jammer het wordt tijd dat wij wat meer informatie krijgen, WIJ HEBBEN DAAR RECHT OP. Maar men vindt waarschijnlijk het te gevaarlijk i.v.m. eventuele paniek, die zou kunnen ontstaan. Maar deze brain guys hebben ook niet altijd gelijk. Men heeft al veel vaker de gemiddelde mens onderschat.
In ieder geval is de zaak groots in beweging. Zorg, dat U wat cash achter de hand houdt, alleen al voor het geval dat het een beetje uit de hand loopt, ook wat extra blik eten/bonen en rijst. Je weet maar nooit.en houdt de tank vol. Een stroom uitval is maar zo gecreeerd. Noem het voorzorg. Hopenlijk baat het niet, maar schaden doet het ook niet…..en weesblij, dal wij nu zover zijn….!!!!!!! Wordt Vervolgd.
Het kan allemaal reuze meevallen……
GTB.