Het Oranje rattennest

22 augustus 2019 / Administrator  

Om als “royalty-verslaggever” of “misdaadverslaggever” aan de bak te blijven moet je met hetzelfde sop zijn overgoten. Een enkele uitzondering daargelaten. U moet het zien als een afvalcontainer, waar zo nu en dan bewust wat restjes naast worden geflikkerd. En u weet wat daar dan op afkomt: ratten.

Misdaadratten en royaltyratten.

Om als misdaadrat in de buurt van je bronnen te komen moet je weten hoe het in de onderwereld werkt en moet je van je positie in de bovenwereld gebruik maken om de onderwereld te faciliteren. De meest succesvolle komen met meer dan normale regelmaat op de landelijke televisiezenders en hebben soms zelfs een eigen gesubsidieerd propagandavehikel. Het zijn de klusjesmannen van de onderwereld, vretend van alle mogelijke walletjes en hoogstwaarschijnlijk zo chantabel als de pest. Meeblèren met de massa, iedereen in de databank, en zichzelf als de Grootinquisiteur der Nederlanden profileren, het zou wat! Een verachtelijk, ziekteverspreidend en vergiftig ondersoort, en zoals gezegd een enkele uitzondering daargelaten. U mag zelf kiezen. Wat ons betreft is “misdaadjournalistiek” een term uit het verleden. Nu noemen we dat de “Mainstream media of the ruling elite”.

Royaltyratten zijn zo mogelijk nog erger. Die moeten zich aanpassen aan de “hoge adel” terwijl ze zelf niets zijn. Links en rechts critici van Twitter of Facebook af gooien en zelf vrolijk doorgaan met perversiteiten. U kent allemaal de gebeurtenissen rond de “gesneuvelde” Eppstein, een top-pedofiel, geholpen door een zo mogelijk nog ernstiger verschijnsel: de pedo-madam. Vrouwen als Ghislaine Maxwell die zich lenen kinderen te verleiden zich te laten misbruiken door de “hoge adel” en misdaadsyndicaten. Onbestaanbaar, maar waar. Bewonderd door royaltyratten. Je wordt alleen maar royaltyrat als je van de restjes snoept, die de “hoge adel” naast de kliko heeft gemikt. Je moet dan wel ongeveer dezelfde hobby’s of gemankeerde sociale instelling hebben en doen alsof je er bij hoort. Dan kan het niet anders of dan weet men meer van je en kun je geen andere kant meer op dan de perverse. Want de “hoge adel” houdt zichzelf uiteindelijk in stand met kennis en wetenschap. Om allerlei blaadjes vol te kunnen kliederen met non-issues over de “royalty” dien je dan te vreten wat je wordt toegeworpen. De misbaksels van Gods schepping zijn hun eigen leven gaan leiden, wie gaat hier wat aan doen, de “politie(k)”? Humor!

Schoon schip maken

In de republiek worden bewezen pedofielen veroordeeld tot de langzame, martelende burgerdood. In de republiek doen we dat ook met de overgebleven “hoge adel”. In de republiek is er geen “royalty” meer, volledig uitgeroeid tot in het 4e geslacht en tot en met de 8e zijlijn, dus dan is dat probleem ook definitief opgelost. Misbaksels met perverse neigingen kun je “behandelen” door middel van de toediening van een allergie pil, een “anti-eppie“. Het kijken alleen al naar een kind is voor deze lieden na inname welhaast dodelijk, zo beroerd worden ze ten gevolge van de fenomenale pijnlijke werking ervan. Kenmerkend is een felle chronische pijn in een bepaalde streek. Aan de loop herkennen we dan de pedo die overigens reeds lang geleden al de langzame burgerdood is gestorven, dat is logisch.

Dat uitschot schopt het tot “president” van de verenigde staten van Amerika, die om erger te voorkomen ruzie maakt met een dwergstaatje in Europa dat zijn rijke bron van mineralen en olie niet wil verkopen.

En in het klein in de polder behoort uitschot dat tot een bonte verzameling ratten rond de cocaïne regie van Oranje.

Loslopende ratten…. er is wat tegen te doen. Het Oranje rattennest kan met gemak worden uitgeroeid als bekend is wat er in dat nest aan de hand is. Dat mogen wij niet weten: “Kop dicht en betalen!”