Het grote ontwaken is in volle gang.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon
Rinus Verhagen

Het grote ontwaken is in volle gang.

Binnen een paar weken zal er veel info naar buiten komen.

De videoverhoren van Cabal actueren die bekentenissen af leggen.

Het is inderdaad een oorlog op spiritueel vlak, waarbij de overheid mensen de stuipen op het lijf jaagt het hun voornemen om de Massa Genocide te willen uitvoeren.

Het is juist deze angst die de Satanisten voed van energie om je volgzaam te maken en in een lage frequentie te houden of terug te plaatsen.

Alles is energie, was een uitspraak van Nikola Tesla,
waarmee hij de frequenties uit de kosmos en ruimte en van de zon bedoelde.

Wij als mens resoneren mee op die frequentie, het verhogen van de Schumann Resonantie zorgt ervoor dat ook wij die voor 66% uit water bestaan mee gaat resoneren met de frequenties waar we aan blootgesteld zijn.

Er zijn veel invloeden die deze verhoging van de Schumann resonantie bewerkstelligen, het zijn de natuurinvloeden die door met Militair industrieel complex met HAARP hier aan bijdragen, maar ook vanuit de ruimte, zoals de Zon, maar ook andere oorzaken die door een hogere intelligentie als ons hiervoor zorgen.

Het schrijven over buitenaardse intelligentie wordt nog vaak afgedaan als een fantasie, terwijl reeds op de kleitabletten alles uitvoerig is beschreven 3600 jaar geleden.

Hier hebben veel wetenschappers aan gewerkt, en is te lezen in het boek de 12e planeet Zecharia Sitchin een Russische schrijver.

Een mooie samenvatting is gemaakt door Bram Vermeulen in den beginnen, laat je meeslepen in zijn verhaal, waardoor je gaat beseffen dat we niet alleen in dit universum zijn.

We kunnen niet langer negeren dat er meer is als we zelf weten, door het weghouden van informatie over ons verleden.

Ik heb een gesprek gehad met Anton Teuben, en daar ca 1 uur samen over de gaande transitie besproken.

https://schumanninstituut.nl/schumann-resonantie/

Zijn ervaring met waarnemingen en zoektocht naar een hogere beschaving, de Schumann Resonantie die als Hartslag van de aarde wordt gezien, die nu kunstmatig verhoogd wordt.

Onze hersenen werken in onze slaap met ca 4 Hz, en als we wakker en actief zijn met ca 16 Hz.

De Schumann Resonantie is van naturen 7,83 Hz, hier zijn we op gebouwd en hebben we eeuwen lang mee gefunctioneerd, door de verhoging van de Schumann resonantie resoneert ook het water in ons lichaam mee, waardoor ook de hersenfrequentie verhoogd.

Hierdoor verwerken we meer informatie en staan ook open om meer de invloeden die niet kloppen om ons heen te gaan zien.

Heel nuchter samen gevat we zijn wezens, die kunnen creëren als we vrij zijn en niet aan onzinnige wet en regelgeving onderdrukt worden.

Het is juist de poging om de massa te manipuleren, waardoor mensen die de valse autoriteit van overheden niet meer accepteren.

Het kwaad der satanisten van 1% gaan het verliezen van de 99% als deze verder ontwaakt van alle onrecht en valse manipulatie om de 1% aan de macht te houden.

Nu GESARA aan het uitrollen is, waarbij het Swift betaal protocol reeds is afgesloten, maakt dat de Cabal bankiers hun omgekochte Politici niet meer van geld en macht kunnen voorzien.

Dus de voorgenomen genocide middels vaccinaties van Bill Gates, met zijn Cabal vrienden zal niet doorgaan.

De valse vlag van Covid19 is nu voor de hele wereld zichtbaar, waardoor wetten die door kwaadaardige overheden aan de bevolking opgelegd worden, ervoor heeft gezorgd dat de Cabal dienaren zichzelf heeft blootgelegd van hun kwade opzet.

Mensen die alle verraad doorzien zitten niet meer in een slavenmodus van 3D, maar zijn door het zelfstandig denken tot de conclusie gekomen dat ze een leugen geleefd hebben en nu de wens hebben om te gaan leven in plaats van overleven.

Dit is nu ook de opzet van GESARA om de mensheid te bevrijden.

De Cabal kan enkel kwaad doen als we daar vrijwillig aan meewerken.

Praat met mensen en haal ze uit het Angstdenkbeeld die de Satanische Cabal overheden aan de macht houdt.

Draai de denkbeeldige schakelaar om en zorg dat je de duisternis door licht vervangt, waar licht is kan geen duisternis zijn.

Door de Cabal in het licht te trekken verliezen ze hun grip die ze op een achterbakse manier ons in het onwetende duisternis hebben gehouden.

De eenvoudige nuchterheid en inzicht die hier van toepassing is, kost enkel logisch na te denken, en geen overheid meer te volgen of gehoorzamen, want niemand heeft autoriteit over een soeverein mens.

Overheden liegen, moorden en bedriegen om aan de macht te blijven, ze produceren veel ruis die ons weg moet houden van de waarheid.

Volg je eigen Hart om de waarheid te zien en vinden.