Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld.

Deel een.

“Degenen die de situatie niet volledig kennen, voelden het of weten dat er een kwaadaardig deel van de mensheid was dat ons in het ongewisse hield. Ze gebruiken al eeuwenlang alle mogelijke middelen, het is echt al duizenden jaren zo. Deze vijand, een geheim satanisch genootschap, de Illuminati genaamd, bestaat al sinds de 17e eeuw. En daarvoor was het het Romeinse rijk, een uitbreiding waarvan vandaag de katholieke kerk is. Tegenwoordig noemen velen het de Deep State of Cabal omdat ze hebben omgekocht, mensen, kerken en regeringen bedreigd, gedood of toegeëigend om de controle over iedereen op de planeet te behouden.Natuurlijk begrijpen alle mensen dat dit werd gedaan omwille van macht, geld en controle over alles en iedereen op de planeet.

In veel gepubliceerde artikelen over de onevenwichtige financiële statistieken van de wereld zeggen openbare artikelen dat de 1% 60% van de rijkdom van de wereld controleert. Ik moet iedereen duidelijk maken dat 0,1% van de superrijken 99,9% van de rijkdom controleert, en het meeste ervan is verborgen in tunnels en diepe ondergrondse militaire bases (DUMB) onder de grond, ongeveer drie, vijf en tien kilometer onder onze voeten over de hele wereld . Deze voor de wereld verborgen plaatsen werden gebruikt om hun belangrijkste “misdaden tegen de menselijkheid” voor het publieke oog te verbergen, zodat ze hun kwaad konden doen, bijna zonder het te zien. Dit werd gedaan om de gewone bevolking in onwetendheid en onwetendheid te houden.
Begrijp alsjeblieft dat deze “Grootste Oorlog in de Geschiedenis” een oorlog is die totaal anders is dan de bestorming van het land van het land en de terugkeer ervan. Dit is een oorlog van informatie en penetratie. Deze oorlog wordt geheim gehouden voor de algemene bevolking. Ze gebruikten deals achter de schermen, geld, chantage, bedreigingen en moorden om de kwade wil te ondersteunen. Maar goede mensen over de hele wereld namen een resoluut standpunt in, en Gods Wil om deze planeet te bevrijden van alle kwaad was gepland voor miljoenen jaren. Duisternis zal in Licht veranderen, aangezien Gods Wil voor altijd voor de mensheid zal gelden. Want een van de grootste wetten van God is om keuzevrijheid te hebben. Voor het grootste deel van de mensheid werden ons leugens uit alle bronnen verteld om ons in slavernij te houden, en ze lieten ons zelfs denken dat we in veel landen vrijheid hebben, maar die hadden we niet, zelfs niet in Amerika. Want zelfs onze grote grondwet werd in 1871 overgenomen en omgezet in een bedrijf dat eigendom was van het Vaticaan, zoals alle landen op de planeet.

Twee grote documenten zijn echt kostbaar geworden: de Onafhankelijkheidsverklaring en de Grondwet van de Verenigde Staten. Natuurlijk, God of de Schepper – de Eerste Schepper stuurde zijn zoon, Jezus of Yeshua (echte naam), om TE VOORKOMEN dat de aarde te donker of slecht zou worden en om haar te helpen redden vóór de tijd van de “Grote Ontwaking”. Deze tijd is nu en in de nabije toekomst. Het begin van de “Grote Overgang in de geschiedenis van de mensheid”.

Begrijp dat het echte verhaal is dat het Romeinse Rijk werd omgevormd tot de Katholieke Kerk omdat de leiders van het verdwijnende Romeinse Rijk een manier nodig hadden om de controle te behouden en het Concilie van Nicea, de echte Zoon van God, gebruikten om de naam van Jezus te gebruiken en de geschiedenis van de duistere kant om de controle over de planeet te behouden.

Begrijp dat mensen die GEEN bewustzijn hebben en toch een tweedimensionale geest hebben, niet onafhankelijk kunnen denken en begeleiding nodig hebben.

De bewuste geest denkt voor zichzelf, onderzoekt, leidt zichzelf.

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel twee.

“De katholieke kerk regeerde echt tijdens de “donkere middeleeuwen” en pleegde vele “misdaden tegen de menselijkheid”, waaronder het leiden van een 199-jarige oorlog met kruistochten voor haar waarheid over wie gelijk heeft – moslims of katholieken, over hoe ze dezelfde God zouden moeten aanbidden. “Het is hetzelfde in onze tijd: schande over de pedofiele priester die nog steeds dezelfde misdaden pleegt, en de meeste worden niet vervolgd. Veel priesters kregen kinderen van nonnen die bij de geboorte werden vermoord, en er zijn veel graven rond sommige kerken. Dit maakt deel uit van de onheilige, ware agenda van de katholieke kerken. In de hoogste lagen van de hiërarchie van de katholieke kerk aanbaden ze Satan. De Romeinen leerden dit van een kleine groep die ze vele jaren geleden veroverden. Het was om macht en geld. Ze aanbidden echt Satan. Simpel en duidelijk, als je je eigen onderzoek doet.

Laten we teruggaan in de tijd naar de Amerikaanse Revolutie. De oorlog werd in 1776 gewonnen door boeren tegen de Engelse Kroon. Toen creëerden de grote Founding Fathers of America twee van de grootste regeringsdocumenten in de geschiedenis, en iedereen weet wat ze zijn. Maar de Kroon van Engeland zou geen groot geldinkomen of land vrijgeven zonder verdere vijandelijkheden, vandaar de “oorlog van 1812”, toen ze het Witte Huis en een van de grootste documenten in de geschiedenis in brand staken. Mensen zouden moeten “wakker worden” van het feit dat de Europese elite en de monarchie Amerika NIET zouden laten gaan, de volgende stap was penetratie. Daarom draagt president Grant in 1871 de macht over aan de Illuminati en wordt de Republiek van de Verenigde Staten een corporatie die eigendom is van het Vaticaan en wordt bestuurd door de koningin van Engeland. Zie wat B.A.R. is. Het betekent “Brits accreditatieregister”. Hij zou je alles moeten vertellen over de “Maritime Law” in het Amerikaanse rechtssysteem, onafhankelijk van de Kroon van Engeland.

Vervolgens komt het “Federal Reserve System”, dat toebehoort aan de Rothschilds en helemaal geen deel uitmaakt van de Amerikaanse regering. De federale regering werd in 1913 omgekocht en toegeëigend om controle te krijgen over het geld van Amerika door de Illuminati.
De Titanic werd tot zinken gebracht om de oppositie tegen de Fed te vernietigen. Bijgevolg controleerden de Rothschilds en de Illuminati het drukken van de Amerikaanse valuta, evenals hoe deze werd gemaakt en gebruikt.
Alle oorlogen, inclusief de Burgeroorlog, zijn gecreëerd door de Illuminati. Er wordt gezegd dat een lid van de Illuminati drie wereldoorlogen voorspelde. Albert Pike toonde in 1871 aan dat een wereld onder leiding van de Illuminati in de toekomst drie wereldoorlogen zou hebben. We hadden er echt twee. Ze maakten grote winst omdat hun banksysteem beide partijen geld opleverde. Ze kregen de gewenste resultaten: ze veroorzaakten veel verdriet en schade om de controle over de wereldbevolking te behouden. We kunnen de tragedie van 9/11 een valse vlag noemen, gecreëerd door zowel president Bush, de CIA, de Mossad van Israël als de eigenaren van de Twin Towers zelf. Meer dan zes biljoen dollar is uitgegeven aan nepterroristen die werden ingehuurd om taken uit te voeren door de CIA en de Illuminati om de wereld rond te gaan en een paar mensen te vinden met bommen of wapens die een paar mensen konden schaden. Deze oorlog zou voor altijd doorgaan; dat was hun plan. Dus de Derde Wereldoorlog waar Albert Pike het over had, zou een nep-buitenaardse invasie zijn met echte anti-zwaartekrachtschepen met robotachtige grijze buitenaardse wezens in de schepen, en Special Forces opereerden echt op de schepen die de schepen bestuurden. De machtige Alliantie heeft dit plan volledig stopgezet.”
Q-17

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel drie.

“Nu zullen we het hebben over dingen die voor veel mensen moeilijk waar te nemen zijn – mensenhandel, pedofilie en de productie van adrenochroom, en ook waar het allemaal vandaan kwam. Er was een groot kwaad op deze planeet; het offeren van kinderen door de katholieke kerk en satanische sektes, evenals de moord op kinderen omwille van een chemische stof die hun leven verlengt, adrenochroom genaamd. Denk je nog steeds dat dit verhalen van internet zijn, helemaal opnieuw geboren? In dat geval heb je het mis “Het is hier dat ze de maximale winst behalen, en de verkoop van drugs op planeet Aarde en daarbuiten is een adrenochroom. Adrenochroom wordt geproduceerd uit het bloed van een kind, en hoe jonger het kind, hoe beter. Om adrenochroom te krijgen, zijn kinderen geëlektrocuteerd om de kwaliteit van adrenaline te verhogen, en dan doden ze peuters om bloed met meer stamcellen te extraheren.Bloed met een hoog gehalte aan adrenaline en menselijke stamcellen zullen de jeugd van de bloeddrinker behouden.

Wat is adrenochroom? Vanuit wetenschappelijk oogpunt is het een chemische stof die in het menselijk lichaam wordt geproduceerd tijdens de oxidatie van adrenaline. Hoe wordt de chemische stof geëxtraheerd? Het potentiële slachtoffer wordt geterroriseerd, waardoor de hoeveelheid adrenaline die door zijn lichaam stroomt toeneemt. Daarna wordt ze gedood en wordt de adrenochroom verzameld met een naald en een injectiespuit aan de achterkant van de nek en de ruggengraat. Na verzameling kan de chemische stof tegen exorbitante prijzen op de zwarte markt worden verkocht. Breng het naar je bewustzijn; dit zijn verborgen ECHTE gebeurtenissen op deze planeet. Dit is puur kwaad. Ze bestonden echt al die tijd uit het zicht op de planeet. De machtige Alliantie heeft dit allemaal tegen september 2021 gestopt.

De redding van kinderen uit Deep Underground Military Bases (DUMBS) gedurende de afgelopen vijf jaar, die werden gebruikt om adrenochroom te maken, kinderoffers aan de satanische sekte van de Illuminati en voor seks, werd geleid door Special Forces of the Alliance. Pedofilie is de norm voor veel criminelen van de Deep State – Hollywood-beroemdheden, politici over de hele wereld en zelfs veel koninklijke families. Epstein’s Island is hiervan het bewijs, hoewel er nog steeds veel plaatsen en eilanden zijn waar dit gebeurde.

Laten we teruggaan naar de chronologie van de geschiedenis, in de jaren zestig werd president Kennedy vermoord toen hij probeerde het Federal Reserve System te ontbinden, en de Deep State vermoordde hem daarvoor, controle over geld en de media is hun belangrijkste wapen. Er zijn dikke notitieboekjes, de Alliantie heeft een exact scenario voor de vernietiging van de Cabal. Maar het is in volle gang sinds de nep-terroristische aanslag van 9/11. In deze periode is een plan ontwikkeld. De alliantie gaat terug tot Howard Hughes en Nikola Tesla in de jaren 1920. Het Q-team werd gevormd door John F. Kennedy in de jaren zestig en na zijn moord sloten 200 Amerikaanse generaals en admiraals zich aan bij de Alliantie en begonnen ze een plan uit te voeren om de Cabal van de Deep State te vernietigen. Het is al zes decennia in ontwikkeling en het huidige plan is gemaakt en aangepast met behulp van het leger en met behulp van kwantumcomputers voor toekomstige tijdlijnscenario’s.

De QAnon-groep van 200 loyale generaals was bezorgd dat de Amerikanen zouden worden meegesleurd in het socialisme.

Na 11 september is Groep Q van plan om te winnen, ongeacht wat de Deep State doet om dit tegen te gaan. Begrijp dat met Operatie Mockingbird in de jaren vijftig, gecreëerd door de CIA, de Deep State 90% van de reguliere media en grote internetbedrijven in handen had. Weet dat ze langzaam het imago, de reputatie en het hart van conservatieve Republikeinen in de nepnieuwsmedia hebben vernietigd.

De maffiamedia van de Deep State deden hetzelfde met de QAnon-groep, die volgde op de drops (berichten) van “Q”, gepubliceerd op 4 Chan of 8 Chan van oktober 2017 tot december 2020. Mensen moeten begrijpen dat dit een manier was om om nepnieuws te omzeilen en waarheidsgetrouwe informatie over te brengen aan het leger en het publiek. President Trump was de eerste die “FAKE NEWS” aan het publiek aankondigde, wat slechts een van zijn belangrijkste prestaties is.” Q-17

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel vier.

“De verkiezing van Trump in 2016 was een grote overwinning voor de goede kant. Trumps loyaliteit aan de echte mensen van de Verenigde Staten heeft de Deep State een zware slag toegebracht. Hillary had moeten winnen. Toen de Dominion-computer werd gelanceerd, geloofde de Deep State dat als 20% van de stemmen naar Hillary overschakelde, ze de verkiezingen zou winnen. Ze begrepen gewoon niet hoe ze het Amerikaanse volk wakker moesten schudden met dezelfde oude rotzooi die Hillary aanbood. Ik heb nog nooit zoveel vuil in een verkiezing, en Hillary betaalde ervoor, kon het Amerikaanse volk er eindelijk doorheen kijken.

Er was militaire actie nodig om de kop van de slang zo snel mogelijk af te hakken, wat al gebeurde vóór de inauguratie van Trump, toen 13 geselecteerde Illuminati-families werden vernietigd.

Laat me je vertellen over de eerste grote maatregelen die door het Bondgenootschap werden genomen, en dit waren meerdere invallen die gelijktijdig werden uitgevoerd op 24 december 2016. Begrijp dat president Trump voor het eerst werd gekozen op 8 november 2016. Trump ontmoette militaire generaals en admiraals op 9 november , 2016 om de liquidatie te bespreken van de dertien grootste families van ‘s werelds machtigste maffia, de Illuminati. Weet dat president Trump is gekozen door ons grote leger en dat admiraal Rogers hem in 2014 heeft ontmoet om hem te overtuigen om te vluchten. Aangezien admiraal Rogers het hoofd was van de NSA (National Security Agency), wist hij dat Trump zuiver en zonder corruptie was.

Laten we teruggaan naar de eerste inval, die de richting van de planeet bepaalde – naar licht (goed) of duisternis (kwaad). Alle leden van deze families woonden in Venetië, Italië. Waarom het de perfecte tijd was om de beste families te vernietigen. Het was de laatste dag van het driedaagse satanische festival en de Alliantie wist dat ze allemaal thuis zouden zijn. Het leger wist dat het hoogtepunt van het ritueel het offeren van een kind was; toen waren de criminelen kwetsbaar.

De Alliantie heeft de beste Special Operations-teams, Delta Forces en Navy Seals, samengesteld.
Alle leidende criminele clans zouden die nacht worden geliquideerd en geen enkele operatie kon mislukken. Het lot van de hele wereld hing die nacht af van deze operaties. Alle operaties waren op wonderbaarlijke wijze succesvol. Veel dank aan het leger dat heeft deelgenomen aan deze prachtige operatie. Ik hoop dat ze geëerd zullen worden en dat de wereld uiteindelijk een film zal zien over dit belangrijkste deel van de menselijke geschiedenis.

Je moet ook leren over de slechte ondergrondse schuilplaatsen voor Illuminati-operaties. Wereldwijd zijn er meer dan 3.500 Deep Underground Military Bases (DUMBS) met 10.000 mijl aan Mag-LEV-treinen in tunnels gebouwd door de Illuminati die de meeste grote DUMB’s met elkaar verbinden voor de handel in kinderen, mensen, drugs en de productie van adrenochroom. De machtige Alliantie heeft sinds de jaren tachtig tunnels en DUMB’s vernietigd, maar het echte duwtje in de rug is gegeven sinds president Trump voor het eerst aantrad.

Gene Decode (blogger-decoder van gecodeerde intelligentie – ca. trans.) heeft ons jarenlang geïnformeerd over de voortgang van de vernietiging van tunnels en DUMB’s over de hele wereld, door de aard van aardbevingen die plaatsvonden op een diepte van ongeveer 3, 5 en 10 kilometer rond de wereld. Zijn “transcripties” waren perfect om de geheime oorlog met de Illuminati bij te houden. Wat is het bewijs?
Welnu, een gewone aardbeving heeft P&S-golven in het signaal; een tactische atoombom die wordt gebruikt om tunnels op te blazen zou dat niet doen. De bomexplosie heeft maar één golf, dus je kunt het verschil merken. Als ze precies op deze diepte zijn, is het duidelijk geen nep. Bovendien zouden we aardbevingen op negatieve diepte krijgen, wat betekent dat de explosies plaatsvonden in de atmosfeer van de aarde, dit waren vermomde anti-zwaartekracht Illuminati-schepen die werden vernietigd door wapens van de Alliantie zodra ze probeerden te ontsnappen. Onlangs begonnen geisers met zout water te werken in het centrum van Griekenland, omdat daar vroeger een Mag-Lev-spoortunnel was verwoest door de strijdkrachten van de Alliantie.” Q-17


Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel vijf.

“Op een gegeven moment, tijdens het ontmantelen van tunnels en DUMB’s, verloor de Alliantie ongeveer 200 commando’s in een ondergrondse tunnel nabij IJsland. Ze dachten dat de agenten van de Deep State zich zouden overgeven, maar zodra de Alliantie-troepen daar aankwamen, ze brachten bommen tot ontploffing en iedereen die daar was, inclusief zijzelf. We moeten hulde brengen aan hun grote offer.

De echte reden voor de brand in de Notre Dame was om een einde te maken aan de kinderoffers die tijdens het paasweekend zouden plaatsvinden. De Alliantie waarschuwde de mensen binnen om er waardevolle spullen uit te halen, en vijf dagen voor Paaszondag sloeg de Alliantie het met DEW (Directed Energy Weapons – Laser Weapons) van een ruimtesatelliet of een USAF TR3B anti-zwaartekrachtschip. Dit gebeurde op 15 april 2019 en was een grote overwinning in de geheime oorlog met de Illuminati. Het was een waarschuwing aan het Vaticaan om te stoppen met alle kinderoffers. Later kwam ik erachter dat er dat weekend ongeveer 600 kinderen zouden worden geofferd om te proberen Lucifer zelf weer tot leven te wekken in het lichaam. Denk je niet dat dit in werkelijkheid zou kunnen gebeuren? Stel jezelf opnieuw de vraag en verken de vraag.”
Q-17

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel zes.

“Biden heeft de verkiezingen in 2020 niet gewonnen, het was een grote fraude die Trump en de Alliantie hebben laten gebeuren, niet alleen om mensen te arresteren die dit al tientallen jaren deden, maar ook om het nooit meer te laten gebeuren. Dit zou zo moeten zijn.” geopenbaard aan het Amerikaanse volk en de wereld, omdat het al honderden jaren aan de gang is in elk land.

President Trump won zelfs met 80,4% van de echte stemmen, ook bijgehouden door QVS (Quantum Voting System). Binnenkort zal dit in de nabije toekomst bekend worden en zal president Trump weer aantreden, en wel in een plechtige sfeer. Zodra het EBS (Emergency Broadcast System) is geactiveerd.

We weten dat Biden inderdaad zojuist de oude Amerikaanse bedrijven heeft beëdigd die Ulysses S. Grant de Illuminati in 1871 heeft laten creëren.

De oorspronkelijke grondwet werd door deze verraders gewijzigd. Momenteel is het nepbedrijf failliet gegaan en heeft het opgehouden te bestaan, veel patriotten weten dit niet.

De nep Biden is president van absoluut niets anders dan 10 vierkante mijl van het District of Columbia, dat niet echt bij Amerika hoort.

Ongeveer 80% van de leden van het Congres werd gearresteerd en aangeklaagd, evenals alle leden van het Hooggerechtshof. Het leger stelde vast dat de twee organisaties (het Congres en het Hooggerechtshof) die Biden toestonden aan te treden zonder een behoorlijke rechtsgang, “gekaapte organisaties” waren.

De Deep State dreigt met tactische kernwapens in de vorm van 6 koffers als Biden niet mag aantreden. De Alliantie stond Biden niet toe om een Nuclear Football (een koffer voor het beheersen van kernwapens) en enige toegang tot het Pentagon of de inlichtingengegevens van de NSA (National Security Agency) of het ministerie van Defensie te hebben.”

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel zeven.

“Begin september 2021 meldt Gene Decode dat de Alliantie de tactische kernwapens van de Cabal controleert. Op 21 september meldt het Ministerie van Defensie dat het “11 kernkoppen van de Cabal heeft ontdekt en geneutraliseerd, die ze gebruikten als hefboom om hun arrestaties te voorkomen. .”

Het is voorbij voor de ratten van de Deep State, doe recht en arresteer ze, laat de speciale troepen neerdalen op deze klootzakken!

Begrijp dat er in onze grondwet een manier is om ervoor te zorgen dat de verandering van de zogenaamde nieuw gekozen president legaal en wettig is, het leger de macht in het land moest grijpen en tegen 6 maart 2021 werd vastgesteld dat er was massale kiezersfraude, en het ministerie van Defensie herstelde president Trump op 11 maart 2021 als opperbevelhebber.

De Illuminati zitten achter de Amerikaanse machtsovername en de CCP infiltreert onze regering en grijpt de macht. Dit zit al tientallen jaren in hun plannen, omdat het Amerikaanse leger “zich ervan bewust is” dat de Illuminati beide kanten van de oorlog financieren om te profiteren en de bevolking enorm te laten lijden. Het Amerikaanse leger speelt deze spelletjes niet meer.

In de periode van januari tot februari 2021 zou de CPC troepen aan de Canadese en Mexicaanse grens hebben gehad die na het aantreden van Biden naar Amerika zouden verhuizen, variërend van 250.000 tot 300.000 troepen. De CCP kocht onroerend goed in Oklahoma om daar troepen in te zetten. De Alliantie vervulde haar dreigement aan de Deep State om “ze te vernietigen” toen de CCP-troepen door ondergrondse tunnels de staat New York binnentrokken, en zoals we denken ook Pennsylvania, op basis van de ontvangen inlichtingen. De eerste 25.000 Chinese soldaten werden vernietigd in een ondergrondse DUMB (Deep Underground Military Base) door een F-16 bommenwerper die een bom liet vallen om bunkers te vernietigen.
De F-16 werd geraakt door tegenaanvallen en vloog na de release over Michigan, waar de piloot ergens in upper Michigan in veiligheid werd gebracht.

DUMB, waarin 50.000 soldaten waren gehuisvest, was een diepere tunnel, en het leger van de Alliantie gebruikte “God Rods” gelanceerd vanaf een satelliet, die “granaten in de vorm van wolfraamstalen telefoonpalen” voorstellen die tot een diepte van tien kilometer kunnen doordringen zonder met behulp van explosieven is de impact voldoende om op grote diepte te vernietigen.

Volgens bronnen zorgden de Alliantie-troepen vele maanden geleden voor de Chinese troepen op de grens van Mexico en Canada.

De vernietiging van deze ondergrondse DUMB’s is bevestigd door verschillende militaire bronnen.” Q-17

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel acht.

“Het exacte tijdstip van de strijd van de Taiwanese en Amerikaanse troepen met de CPC op het vasteland van China is niet bekend, maar volgens informatie ontvangen van een bron van de regering van Taiwan was het begin februari 2021.

We weten dat een Amerikaanse vliegdekschipgroep opereerde in de Zuid-Chinese Zee, en er vond echt een lucht-luchtgevecht plaats, en op die dag leden de Rode Luchtmacht van China veel verliezen. We weten dat drie vliegdekschepen van de Amerikaanse marine (ongeveer 100 schepen) op een gegeven moment voor de westelijke Pacifische kust lagen en twee vliegdekschepen van de Amerikaanse marine voor de oostelijke Atlantische kust om onze grenzen te beschermen.

De strijdkrachten van de Alliantie hadden maanden daarvoor duidelijk tunnels en DUMB’s onder het vasteland van China vernietigd; de informatie is afkomstig uit rapporten en updates over zogenaamde aardbevingen die plaatsvonden op een diepte van tien kilometer, en Jin Decode weet dat de vernietiging van ondergrondse kwaadaardige schuilplaatsen plaatsvond tijdens decennia van grote criminele activiteiten door Deep State-agenten. De leider van de Alliantie van Canada (Romana Didulo – ca. trans.) bevestigde dat de CPC kaput is, zoals ze zegt. Dat was twee maanden geleden. Ze heeft op 22-09-2021 ook verklaard dat als je meldt dat er nu Chinese troepen in Canada zijn, je wordt gearresteerd zodat je daarheen gaat, wat ze een kuuroord noemt. (SPA = militair vuurpeloton/hangend)”. Q-17

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel negen.

“Het containerschip Evergiven, dat in maart 2021 vastzat in het Suezkanaal, was een grote overwinning voor de Alliantie.

De machtige Alliantie stopte veel dingen op weg naar hun bestemming, waaronder: massavernietigingswapens (nucleaire en biologische wapens), adrenochroom, geaborteerd foetaal weefsel van baby’s voor gebruik in vaccins, en levende baby’s in scheepscontainers. Alle containers op het schip werden doorzocht door de speciale troepen van de Alliantie. Het Evergreen-schip dat vastzit in het Suezkanaal zit daar vast om veel dingen aan het licht te brengen, waaronder kinderhandel. Op dit schip zijn meer dan 1.245 kinderen in containers gered. Ook werden ongeveer 1.200 kinderen dood aangetroffen in de containers. Dit is het wereldwijde mensenhandelsysteem van de Illuminati.

De navigator van het schip was lid van de Alliantie en door de “gaten” in de Microsoft-software konden de Space Forces de scheepssoftware hacken, de controle overnemen en aan de grond laten lopen. Hij vervoerde ook WMD (Weapons of Mass Destruction). Veel andere schepen die werden geblokkeerd, droegen wapens om een oorlog in het Midden-Oosten te beginnen, de wapens moesten door de Israëlische Mossad aan moslims worden overgedragen.

Het plan is om alles in het nieuws te onthullen. De Deep State verliest 400 miljoen per uur door vastgelopen schepen, heb je het gehoord? Met dit en 10 dagen waarheid op tv, zal iedereen, zodra EBS wordt geactiveerd, op de hoogte zijn van kinderhandel en misdaden tegen de menselijkheid, slecht en echt.

De speciale troepen van de Alliantie werden gebruikt om Deep State-vracht te zoeken en te voorkomen, aangezien de Clintons mede-eigenaar waren van de Evergreen-rederijen.

Van ongeveer april tot september 2021 staan Myanmar en Afghanistan nu onder controle van de Alliantie, ze hebben daar het hele “Poppy Field” platgebrand, dat niet alleen de belangrijkste bron was van de illegale drugshandel. Gene Decode onthulde ook een gehalte van 50% van alle Big Pharma-medicijnen die opium- en oliederivaten in hun tabletten gebruiken. Hoe ziek zijn deze ratten van de Deep State.

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel tien.

“De laatste grote stap voor de Illuminati was om een nep-Covid-19-crisis te creëren en iedereen te vaccineren met als doel de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen wereldwijd voor hun laatste controlestoot. Het zal ze aan stukken scheuren. EBS zal je alles vertellen. over Covid-19 hebben veel artsen, verpleegkundigen en echte onderzoekers veel informatie op internet in de vorm van artikelen of video’s. Simpel gezegd, Covid-19 is een bacterie en kan gemakkelijk worden genezen met ivermectine of hydroxychloroquine.

Bovendien zijn vaccins een gif met veel schadelijke chemicaliën erin, ze doden je langzaam, hoe meer injecties je krijgt, hoe dichter je bij de dood bent!

Houd er rekening mee dat medische professionals die dit “experimentele chemische mengsel” promoten, dat GEEN vaccin is, in de toekomst zullen worden vervolgd in het internationale rechtssysteem “Neurenberg 2.0”.

Begrijp dat de patiënt MOET worden geïnformeerd dat elke medicatie of injectie EXPERIMENTEEL is, anders kan de verzorger worden beschuldigd van deze misdaad en zal hij ter verantwoording worden geroepen.

Begrijp dat arrestaties de afgelopen vijf jaar aan de gang zijn en dat militaire tribunalen over de hele wereld doorgaan. In september 2021 waren 2,7 miljoen cabal-leden geëxecuteerd.

Met betrekking tot de veiligheid van geld en de financiën van elke persoon, zal er een volledige overname van de financiën van de planeet plaatsvinden – dit is QFS (een kwantum financieel systeem dat niet kan worden gehackt. Iedereen ter wereld zal een account in dit systeem hebben. Om te resetten , GCR (Global Currency Reset) en RV (Currency Revaluation) worden gereset, landen die volledig onterecht zijn gedevalueerd, zoals Irak, Vietnam en Zimbabwe Er zullen meer landen bij betrokken zijn, maar dit zijn slechts voorbeelden

Het grootste oorlogsverhaal ooit verteld. Deel elf. De laatste.

“Wat staat ons de komende tijd te wachten?

EBS zal in de komende maanden worden opgenomen, niemand van ons weet de exacte datum.
Vanaf dit moment zal de definitieve vernietiging van de Deep State-ratten over de hele wereld beginnen.

Daarom kondigde Lin Wood aan dat iedereen voor drie tot vier weken voedsel moet inslaan voor zijn gezin. De Alliantie zal de wapens van de Space Forces gebruiken om elektriciteit, mobiele telefoons en internet volledig af te sluiten. In grote steden zullen de Alliantie-troepen een volledige sluiting gebruiken, misschien zelfs voor twee weken, om ze kwijt te raken en gevangen te nemen, of om in de schaduw te blijven en ze binnen de militaire quarantainezone naar hun schuilplaatsen te volgen. De Alliantie weet al wie ze zijn. Begrijp dat er in de meeste gebieden met een zeer klein aantal Cabal-leden, bijvoorbeeld op het platteland of in kleine steden, waarschijnlijk geen onderbrekingen in de dienstverlening zullen zijn.

Gene Decode gebruikte Melbourne, Australië, als een stad met een sterke macht van de Deep State. Verwacht hardere manieren om deze ratten op deze sterke punten in het nauw te drijven. In Amerika kennen we Chicago, Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Portland en New York als mogelijke bolwerken. De alliantie zal er zijn om de staat van beleg over de hele wereld op te leggen en de ratten van de Deep State te omsingelen, zoals Roman Didulo zegt: “Ongemarkeerde vliegtuigen (zonder de vlag van het land) zijn onze/geallieerde strijdkrachten.”

Voor de Nieuwe Aarde zullen humanitaire hulpverleners de weg vrijmaken om de planeet te herstellen met behulp van verborgen technologieën, en een einde te maken aan honger en armoede, zodat niemand dakloos wordt en zodat kinderen nooit meer zullen lijden.

We zullen het doen met nulpuntsenergie; een manier om gratis energie, waterstof of elektriciteit, voedselreplicators, anti-zwaartekrachttechnologie en medische bedden of luchtcapsules te krijgen om alle menselijke ziekten te genezen. Niemand zal buitengesloten worden op de planeet en iedereen zal delen in de rijkdom en overvloed van deze geweldige planeet.

De eerste grote overgang van de planeet zal in de komende drie tot zes weken plaatsvinden (verkregen uit verschillende bronnen), maar de exacte tijd is onbekend. We weten dat dit een belangrijke overgangsperiode is voor de mensheid.

In de verklaring van de eerste maker van “Misdaden tegen de menselijkheid en kinderen” staat de uitdrukking “Genoeg is genoeg”. Want God zal altijd zegevieren over de Duisternis, want de “Grootste Oorlog in de Geschiedenis” op planeet Aarde is de overwinning van het Licht op de Duisternis. EBS zal de misdaden van de Deep State tegen de mensheid onthullen, de mensheid zal huilen.

Dit is het “Grote Ontwaken”.

Maar met deze informatie zullen we begrijpen dat de mensheid de volgende fase van evolutie heeft bereikt om dichter bij God te komen, en om de waarheid te leren over wat er is gebeurd, om meer te leren over verborgen technologieën en de waarheid over de Melkweg en andere werelden. Want de mensheid is het begin, een grote stap naar wat echt echt en waar is. Want op deze manier zal God de mensheid verlichten met Licht en de waarheid laten vertellen. De oorlog tegen de duisternis is gewonnen! Moge Vrijheid heersen in de kosmos, en moge het licht van God voor iedereen schijnen!
God zegene u!”. Q-17