Het fenomeen van Autonomen is een gevolg van het bewust worden van alle shit waar we inzitten

Het fenomeen van Autonomen is een gevolg van het bewust worden van alle shit waar we inzitten.

Ik ben er voorstander van om de Deurwaarders te laten uitsterven in hun criminele functie als illegale incasso instrument.

Met dit tuig heb je geen contract, als ze blijven aandringen dan wel op jou voorwaarden van claim van €2000 per dag oplopend met €100 tot hun valse claim bewezen is.

In mijn geval heeft het schaap Ilse van Garrel  Inkassier & Incasso te Arnhem zelfs toegegeven dat ik geen bindend contract heb met het VGZ.

Als je vol bij verstand bent, ga je toch geen wurgcontract aan met iemand, waarvan de claim vals is, en ook je niet bevoegd bent om als bedrijf een ander mens geld te willen aftroggelen om niet bestaande contracten.

Het is zaak de tegenclaim zo hoog te maken dat hun de zin op bedrog overgaat.

‘Autonomen’ luisteren naar niets of niemand – RTL.nl

rtl.nl

https://www.rtl.nl › rtl-home › artikel › principiele-wa…

In vrijheid leven volgens je eigen regels, dat is het ultieme doel van autonomen. Ze geloven dat ze niet aan financiële verplichtingen hoeven te voldoen …

Deurwaarders krijgen vaker te maken met ‘autonome burgers …

kro-ncrv.nl

https://pointer.kro-ncrv.nl › deurwaarders-te-maken-a…

9 jun 2023 — Autonome mensen willen in vrijheid leven en zich onttrekken aan het ‘systeem’ waarin zij leven. Dat betekent ook dat zij financiële …

Betekenis ‘autonoom’

Je hebt gezocht op het woord: autonoom.

au·to·noom (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)1zelfstandig, onafhankelijk: autonomen benaming voor verschillende anarchistisch getinte groeperingen van vnl. jongeren; een autonome staat

Autonomie, ook zelfbestuur (politiek) of zedelijke zelfstandigheid (individueel), is de vrijheid en het vermogen van een entiteit, bijvoorbeeld een individu, organisatie of natie, om zelfstandig beslissingen te nemen. Het begrip komt voor in politiek, juridisch, filosofisch, geneeskundigmoreel en psychologisch verband; bij uitbreiding wordt het begrip autonomie in overdrachtelijke zin daarnaast gebruikt in de techniekfysiologie en de beeldende kunst. Het tegenovergestelde van individuele, morele zelfstandigheid werd door de Duitse filosoof Immanuel Kant heteronomie genoemd: een gebrek aan wilsvrijheid dat individuele ontplooiing in de weg staat.

In de politiek en het staatsrecht is autonomie hetzelfde als politieke zelfbeschikking: een onafhankelijke beslissings- en wetgevingsbevoegdheid. Iedere nationale staat is per definitie autonoom of soeverein. Binnen een staat hangt bestuurlijke autonomie van de verschillende landsdelen direct samen met de mate van decentralisatie: hoe meer decentralisatie, hoe politiek zelfstandiger de deelentiteiten staan ten opzichte van de centrale regering.

Het begint door te dringen, de politieke gestuurde media hebben nu de mond vol van het fenomeen de Autonomen.

Daarbij vergeet men echter dat we geen eigendom zijn van een corrupte GENOCIDE plegende bedrijfsoverheid van Nederland BV.

Je kun snel met de vinger wijzen naar Autonomen, dan wijzen er 3 vingers naar je zelf.

De Autonomen zijn de nieuwe terroristen, en wie zeggen dat, de bestuurlijke Terroristen en oorlogshitsers en Haagse Genocide plegers.

Er wordt gedaan of Anarchie een terreur uiting is.

Anarchisme (van Oudgrieks ἄναρχος, ánarkhos: ἀ- = “geen”, ἀρχός = “heerser”) is het streven naar een situatie of samenleving waarin mensen zonder een hogere macht of autoriteit leven (anarchie).

Het Hitler Kabinet van Rutte en zijn WEF Nazi’s zijn de Globalisten terreur instellingen die handelen met Mensen en kinderen.

Er wordt op de beurs gehandeld met onze geboorteakten, politici zijn betrokken bij de banken die geld uit het niets produceren en de bevolking tot schulden slaven maken.

Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.

Waar de Satanische Nazi’s geen interesse in hebben is een bevolking die zelfstandig kan denken en leven, niet afhankelijk zijn van de politieke Maffia en de illegale bestuursorganen van hun ziek systeem.

Dan kopt de Nazi Opportunisten Service (NOS) hem in: https://nos.nl/video/2484729-steeds-meer-autonomen-mensen-trekken-zich-terug-uit-de-samenleving

Dan doet de NPO nog een duit in het zakje: https://www.nporadio1.nl/nieuws/binnenland/867154f9-dff0-4966-be9b-62da4c1e2614/duizenden-nederlanders-willen-autonoom-leven-maar-eindigen-in-de-schulden

Dus als je een Autonome levensstijl wil hebben ben je een crimineel, want jij wil je immers onttrekken aan de rechtsstaat en haar controle drift als slaven drijvers.

Van een eerlijke journalistieke inzicht is hier geen spraken, je zal geframede worden, om je te onderwerpen aan politieke correctheid en valse verontwaardiging vanuit de heersende criminelen en Genocide plegers die een Neurenberg Tribunaal te wachten staat voor het Medisch experiment en gepleegde GENOCIDE op de bevolking.

De Hele politiek en burgemeesters met Wethouders kunnen hun borst nat maken voor wat komen gaat.

framen

 werkw.

Afbreekpatroon:  ‘fra – men
Herkomst:  «Engels
Vervoegingen:  framede (verl.tijd )
Vervoegingen:  geframed (volt.deelw.)


met een uitgekiende woordkeus het debat naar je hand zetten

Voorbeeld:  `in de politiek wordt regelmatig geframed tijdens debatten`
Synoniemen:  realiteit herdefiniëren, Je eigen sfeer oproepen en afstemmen op een ander

Vraag & Antwoord voor je slimme speaker

Wat is de verleden tijd van framen?

De verleden tijd van framen is ‘framede’. Het voltooid deelwoord is ‘geframed’.

Wat betekent framen?

‘met een uitgekiende woordkeus het debat naar je hand zetten’

Hoe spel je framen?

framen spel je F R A M E N 

Van onafhankelijke Media is dus geen spraken, temeer daar zij mede schuldig zijn aan de GENOCIDE door valse propaganda en het verzwijgen van de gevolgen van de Covid 19 zwendel, die nu door de Klimaat zwendel opgevolgd gaat worden.

Als mensen zich bewust worden van hun situatie en zich overtuigen van de misdaad van het Haagse politiet bureau, dan keren ze zich af als gevolg van de propaganda en misdaad die het Hitler Kabinet heeft gepleegd.

Wij de bevolking zijn geen eigendom van een niet bestaande staat der Nederlanden, hebben dus de keuze om hun niet meer te volgen of dwang op te laten leggen.

Steeds meer mensen beginnen het te zien, ook bij overheden en Politie.

Deurwaarders en het corrupte rechtssysteem zijn er niet voor Mensen, maar voor rechtspersonen die kunstmatig is gecreëerd door de corrupte overheid, om de bevolking tot burger te dwingen.

Het burgerschap brengt burgerrechten en -plichten met zich mee. Een uniek kenmerk van deze hoedanigheid is dat zij alleen door de dood eindigt: burger zijn drukt een onverbreekbare en ook gedwongen relatie uit. Ook na verhuizing of emigratie blijf je burger. Alleen natuurlijke personen kunnen burger zijn. Cruciaal is ook dat macht en gezag (c.q. autoriteit) in de relatie een rol spelen. Burger zijn verleent iemand ook een bepaalde identiteit of status. Burger is men ten opzichte van medeburgers maar met name tegenover bestuurders en ambtenaren van een overheidInternationale organisaties zoals de EU, gebruiken de term burger eveneens.

Op het moment dat jij beslist ik sta geen borg meer voor Nazi’s en politieke Satanisten, wil je Burger af zijn. Een Burger staat borg voor hun misdaden en opgelegde kosten middels belastingen en boete.

Dan is de mogelijke uitweg dat jij als MENS je eigen kunstmatig gecreëerde  Rechtspersoon opeist met alle aan hem verbonden derivaten en geboorte akte.

Een Claim Live-LIFE verklaring, laat je helpen om deze te maken: claim.handelsmerk@gmail.com

Je wordt de begunstigde erfgenaam van je kunstmatig gecreëerde entiteit, waardoor je geen plichten meer hebt aan een misdaad organisatie die zich staat der Nederlanden noemt.

Het volgende hete hangijzer is de hele wetgeving die op bedrog is gestoeld vanaf 18 mei 1940 toen het Hitler Kabinet is geïnstalleerd tot heden.

De Grondwet is immers per 13 mei 1940 vervallen, dus alles wat erna is gekomen is niet geldig.

Mocht het wel geldig geweest zijn, is het met artikel 120 uit geschakeld.

Maar ook artikel 120 van de niet bestaande Grondwet is niet geldig.

Het huidige artikel 120 van de Grondwet bepaalt dat de rechter niet mag beoordelen of wetten en verdragen in strijd zijn met de Grondwet. Nederland kent momenteel, anders dan bijvoorbeeld in Duitsland, Frankrijk en Scandinavische landen dus geen constitutionele toetsing door de rechter.

De Grondwet is immers vervallen.

Duitsland heeft op 5 mei 1945 gecapituleerd, wat niet een vredesovereenkomst was of een vredesverdrag, er was een wapenstilstand die Rutte heeft verbroken om zijn mensenhandel belangen te beschermen in de Oekraïne en de MH17 doofpot gesloten te houden.

Dit maakt dat we een provincie van Duitsland zijn tot heden, wat ook duidelijk wordt als het Leger onder Duits commando staat, en de Duitse politie in bezet Nederland met materieel en mankracht bij demonstraties aanwezig is.

De Politiek kan enkel overleven als ze liegen en bedriegen.

Door niet meer mee te betalen aan de misdaad, want je mag geen criminele organisatie steunen artikel 140 Sr. Als deze nog geldig zou zijn.

Dus wat kun je doen, claim je handelsnaam (rechtspersoon ) terug, met daarbij erg hoge boeten op het moment dat de corrupte overheid jou en of de belangen van je rechtspersoon schaden.

Deurwaarders hebben geen mandaat, zijn niet bevoegd, en onderdeel van het misdaad kartel van de illegale machtsstructuur van Fake Staat Der Nederlanden die wel als bedrijf in het Faillissement afhandeling van de US incorporatie zit als onderliggend bedrijf.

Het zou Hoernalisten sieren als ze eens de waarheid gingen vertellen en met onderbouwde feiten kwamen als enkel stemmingmakerij en valse aantijgingen.

Je hoort ook niemand praten over BRIGS en de daarmee ophanden zijne NESARA / GESARA  die tegen 22 Augustus 2023 een feit zal zijn.

Men zal zich met hand en tand verzetten om GESARA in te voeren in hun eigen belang.

Helaas hebben de Satanisten Globalisten en WEF ratten hun hand overspeeld.

Dus tussen nu en 22 Augustus zal er een situatie moeten zijn die de invoering van GESARA wel mogelijk maakt.

GESARA regelt de herverdeling van rijkdom die van de mensheid is gestolen door de politieke en bank misdadigers samen met het Vaticaan.

Dan nog de toeslagen affaire en ontvoering van ca 2000 kinderen door de Pedo Politici met hulp van de domme geïndoctrineerde politie die zich ook grotendeels heeft laten inspuiten met een Bio-Wapen en waarschijnlijk 2028 niet zulle halen.

De Corrupte MSM hoor je niet over deze ontvoerde kinderen waarvan er volgends ministerie van Financiën ruim 460 kinderen tussen de 0 en 5 jaar zijn overleden.

Kinderen en Adrenochrome zijn handelswaar onder de globalisten zelf zodat geen geld traceerbaar is.

De Miljoenen die de Pedo Clinton Fondatien vanuit Nederland heeft ontvangen wijst op medeplichtigheid in deze misdaad.

Hoe pervers zijn politici:

Ed Nijpels Seks met kinderen vanaf 12 jaar moet kunnen, https://dnpprepo.ub.rug.nl/10894/148/3.%20JOVD%20in%20de%20jaren%20zeventig.pdf

Zieke pedo Homo Mark Rutte:

GESTAPO Fred Grapperhaus:

Minister Grapperhaus wil necrofilie, het seksueel misbruik van overledene, niet strafbaar maken. De Volkskrant publiceerde een verhaal van 3 zussen van wie de overleden moeder werd misbruikt door een 18 jarige verstandelijk beperkte jongen. Zelfs nadat hij het misbruik toegaf, bleef hij onbestraft.14 mrt 2021

Dan hun WEF viespeuk Klaus Schwab:

https://www.dekvsw.nl/wef-verklaart-pedofielen-mensheid-redden/

Het World Economic Forum roept nu op tot decriminalisering van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen “leeftijdsverschilliefde”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”.

In plaats van een plaag te zijn, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt, eigenlijk ‘een geschenk van de natuur’ aan de mensheid, volgens Klaus Schwab wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets door de natuur in steeds grotere aantallen worden gecreëerd .

Aan alle zieke spin-doctoren van het Nazi Hitler Kabinet deze leugens krijgen jullie nooit meer onder het tapijt geveegd in Bezet Nederland BV.

Ben jij je eenmaal bewust wat er echt speelt kan de MSM liegen dat ze omvalt, je maakt als mens je eigen keuze en laat het tuig niet meer toe in je eigen bestaan.

Claim voor iedere overtreding.

Hartelijke groet Rob Brekel