HET BEWIJS VAN VOLLEDIGE CORRUPTIE

Jun 10, 2023.
GTB 935.

HET BEWIJS VAN VOLLEDIGE CORRUPTIE VAN ONS RECHTSSYSTEEM IS GELEVERD.

Oh, ja?…. jazeker.
Kijk alleen maar eens naar de zaak van Micha Kat. Als je ziet hoe men op alle fronten van het gerecht uitgaat van die vreselijke echte corona pandemie, dan staat het huilen U nader dan het lachen.
Micha Kat heeft het gedurft de officieele standpunten op corona gebied van de regering ( hoe valst en misleidend en leugenachtig die ook waren)aan te vallen en aan de mensen de ware aard die erachter zit, bloot te leggen.
Welnu, dat mag je dus niet doen volgens het gerecht. Dan moet je verwijderd worden uit de samenleving, want jij bent tegen Hitler, tegen de dictatuur, tegen de staat.
Je Ziet dat het gerecht op alle fronten de houding van de staat verdedigd. Gewoon er van uit gaat dat Corona waarheid is en geen doortrapte misleidende grove dodelijke leugen.
MEN MAAKT MIJ NIET WIJS, DAT HET GERECHT NIET PRECIES WEET, HOE DE VORK AAN DE STEEL ZIT.
ZIJ BEVINDEN ZICH IN DIE ELITAIRE HOGERE REGIONEN, ALTHANS, DAAR SCHUREN ZIJ TEGEN AAN.
DUS ZIJ WETEN PRECIECIES HOE HET ZIT.
En toch doet men net of men dat niet weet en hanteerd die stelling net of alles wat de staat zegt op corona gebied, dat dat de enige echte waarheid is.
Welnu dat op zich is een criminele houding. Men veroordeeld bewust een onschuldig mens, op grond van valse redenen. En men weet dat het valse redenen zijn.
Dat is de slimme Pilatus houding en deze mensen, die dit doen zijn geen knip voor de neus waard. Het zijn criminele handelingen, uitgevoerd om zichzelf tegen een duivelse overheid te beschermen. Maar men vergeet dat het juist hun taak is de bevolking tegen deze duivelse overheid te beschermen. Daarvoor zitten zij op die plek in de samenleving. Daarom hebben zij de eden gezworen, en daarmee vegen zij nu hun kont af…..
Al die voordelen van het rechterzijn absorberen, maar als puntje bij paaltje komt. Laat je het grandioos afweten….!!!!!
NEEN , HET GERECHT IS NIET MEER, WAT OOIT GEWEEST IS OF HAD MOETEN ZIJN.
EEN BAKERMAT VAN GERECHTIGHEID, DIE DE BURGER BESCHERMD TEGEN EEN EXESSIEF DICTATORIAAL GEDRAG
VAN DE OVERHEID……..
CONCLUSIE; Jullie moeten weg, en de goeden moeten herschoold worden……ES IST ZUM KOTSEN. Wat een mentaliteit…..wat een slapheid, wat een flapdrollen.
GTB.