Het bevroren INCAMEISJE

Hallo lieve bezoekers,

Ja, het INCAmeisje dat al ruim 500 jaar bevroren is. Wat een mooie ontdekking is dat hé. Is dat ook wel zo ?

Ik laat mijn gedachte erover heen gaan en mijn innerlijk weten en gevoel de vrijloop hierover zonder dat ik op zoek ga naar feiten, start het onderzoek eerst bij mij zelf.

Waarom; vraag je je af !! Nu heel simpel eigenlijk. bekijk deze video eff en wat zegt het tegen jouw, wat maakt het in je los. HET WELLES NIETES SPELLETJE ?!! of gewoon realistisch nadenkend over de feiten die verteld worden en wat je kunt nazoeken op het net ?!!

Daar gaan we dan ;

https://www.youtube.com/watch?v=8HGTHDSRbUY&t=27

Her bevroren lichaam werd gevonden in 1999 op de Argentijnse vulkaan Llullaillaco, die i cant pronounce.Deze vulkaan heeft een hoge top van wel 6739 meter en werd onderzocht op het moment, zo heeft de expedition het inca meisje gevonden. Het vinden van de andere twee waar je weinig of niks van hoort zijn er ook nog, maar zullen niet zo interessant zijn denk ik dan.!! Wat ik wel vind maar goed, we gaan verder.

Als je dit gaat uitpluizen kom je tot mooie en hele vreemde ontdekkingen.

Hoe dat de INCA LEEFDE EN OFFERDE, dat alleen al is heftig eigenlijk als je na gaat.

Ja, dat doen we nu ook nog hé,  in de oorlogen die er heersen daar worden kinderen ingezet zoals IS, Scheidingen, Religie’s waar kinderen worden geofferd ; Satanisme heet dat, ook schoonheids pimpup’s en de sexorganisaties enz. Hier kun je wel eff mee vooruit toch ?!

Mooi om te weten allemaal maar wat is NU De MEERWAARDE ERVAN ?! Voor ieder is dat weer een andere invulling en waarde, inzichten geeft het genoeg met vele mogelijkheden.

Als ik dit stukje alleen al neem ; Een van de 3 bevroren kinderen (  1. El niño (het jongetje) 2. La doncella (de juffrouw) 3. La niña del rayo (het meisje van de bliksem) dit meisje dus, had een bacteriële infectie toen ze werd opgeofferd. Ze zeggen dat de ziekte lijkt op tuberculose en dat de discover werd door zwabberen de lippen van het meisje en het monster met huidige patiënten waar. Wetenschappers denken dat door het ontdekken van deze bacteriën het zou kunnen helpen om nieuwe ziekten of reemerging ziektes te bestrijden

Ze hebben al zoveel ziektes waar ze geen kant en weet van hebben NU willen ze nog meer ?! Of is het een van de opgeofferde kinderen van deze tijd ? dat zou ook kunnen en zeggen ze dat het 500 jaar oud is. Door wat er NU allemaal in de media gezegd wordt het welles-nietes spelletje . Ja , je weet het niet hé. Vele dingen dat verborgen is voor de burger het verdraaien van vele gebeurtenissen in de geschiedenis en van NU  die nu allemaal aan de oppervlakte komen drijven. Interessant is deze tijdsperiode zeker wel.

Goed staande te blijven door deze lading aan info is wel geboden en gevraagd anders verlies je jezelf hierin, en dat is NU net niet de bedoeling.

Dan weet je nu ook waarom de kristal kids zo tegen het onderwijs in gaan, waarom ze af gedaan worden als lastig en ADHD, ADD enz. Zij weten beter alleen er wordt niet geluisterd naar ze EN HET ONDERWIJS DRIJFT OP OUDE INFO WAT NIET KLOPT. HET IS NIET ERG HOOR, ALLES KAN AANGEPAST EN VERNIEUWD WORDEN IS TOCH GEWELDIG OP DEZE WIJZE SAMEN TE WERKEN. In plaats van vingerwijze, we leven in een wereld waar ontdekkingen vlak voor onze neus liggen, helaas niet opgeraapt worden door vele. Zij die blijven hangen in het oude, roest patronen, oude gewoonte, en geen sorry kunnen zeggen of zich kunnen veroorloven.

Ze willen een bewustzijnvorm leren maar niet alles net wat hun uit komt hahahha leuk toch ; jee, wat zijn we wakker en wat een wake up call is dat. Nee, dat wil ik niet, dat doet er niet toe. En als therapie familie opstellingen hahahha een giller is dit maar goed, ieder zijn eigen ding en eigen ontwaken. Alles is zoals het behoort dat is het mooie aan heel dit Aardse zijn.

HAVE A NICE DAY TODAY.

WHITE LOVE FOR YOU ALL.