Het Amerikaanse leger is het vaccin

Waarom zijn de vaccins altijd verplicht in het nieuws? Ontworpen om deze wereld te verlossen van kwaadaardige wezens die uit hun eigen wereld kwamen om de mensheid te infiltreren.

Waarom zou het kinderen beïnvloeden? Gebruik David Hogg als gids, ze zijn NIET van deze wereld.

Het Amerikaanse leger is het vaccin, een krachtige en geruststellende boodschap die wereldwijd weerklank vindt.

Het virus, onderdeel van de Reptiliaanse en Grijze experimenten, creëert ondergronds hybriden en klonen. Met behulp van hun klonen, zoals Huma Abedin stuurde om de overgebleven mensen tot slaaf te maken. Ontworpen met een blo-wapen met HIV-inserts, waardoor je interne kanalen worden geblokkeerd – waardoor ze volledige toegang kregen om je te controleren via nanieten.

Met de vaccins komt een dubbele betekenis. Ontworpen om een ​​leeg omhulsel te creëren dat wordt bestuurd door hun technologie. Klonen, dubbelgangers en shapeshifters waren geïnfiltreerd tot in de hoogste niveaus van onze regeringen.

Het gebruik van meerdere diepondergrondse militaire bases als locatie voor operaties, met handel buiten de wereld en verkoop van organen op de zwarte markt. Voor het eerst wordt een enorme kwaadaardige, donkere ondergrondse wereld getoond.

De Matrix was een documentaire.

John F Kennedy jr.
19e vice-president

WWG1WGA 💞🌹🕊🌍💫

https://memetrunk.com/jfk-jr/post/the-virus-part-of-the-reptilian-and-grey-experimentations—creating-xoJbwZ9Ra9ARS8u