Hawaï Branden en vernietiging


Rond 20:30 uur EST di. 15 aug. De politie van Maui kreeg de opdracht om [Van “Boven”] de distributieborden te sluiten van de lokale bevolking die getroffen was door Lahaina Fires.
Maui-bewoner zegt: “We waren aan het winnen tegen branden totdat het water werd afgesloten”: https://www.thegatewaypundit.com/2023/08/maui-resident-says-we-were-winning-against-fires/?utm_source=rss&utm_medium= rss&utm_campaign=maui-bewoner-zegt-dat-we-winnen-tegen-branden
De Maui-huizen brandden een voor een chirurgisch af , terwijl de vegetatie intact bleef.
Deze informatie die naar mij is gestuurd (Looking Within on Telegram) van mensen op de eilanden: Hawaï werd aangevallen door DEW-wapens, zo lijkt het. Onderzoek DEW!! Dit was een directe aanval op Hawaï en zijn mensen. Dit is de waarheid! Dit tragische incident op Maui, waar nu al 4 dozijn lichamen dood en letterlijk verwoest zijn gevonden, was een directe aanval op Hawaï. Ik zei dit ongeveer 2 jaar geleden in een van de vele video’s die ik uitbracht. Als je je herinnert dat ik zei dat ik een visioen had en ik zei dat Hawaï zou worden aangevallen en dat ze vernietiging zouden zijn. En zo begint het. Mensen, dit is een directe aanval door de elite en de duistere kwaadaardige mensen die hebben geprobeerd de mensheid te doden, ze gebruikten een wapen genaamd DEW – zoek het maar op. Doe je onderzoek.”
Het Maui-experiment: ze vernietigden Lahaina Maui Hawaii om een ​​World Economic Forum Smart City Governance in te voeren. Dezelfde DEW-aanvallen werden vorig jaar waargenomen bij recente overstromingen in China, recente branden in Australië en Hawaï en in branden in Californië en Oregon.
Kan iemand uitleggen hoe het boek “Fire and Fury: The Story of the 2023 Maui Fire and It’s Implications For Climate Change” kon worden geschreven, gepubliceerd en vervolgens verkocht op Amazon, minder dan een week na de branden in Maui, Hawaï?
Mensen met essentiële voorraden voor de inwoners van Maui werden weggestuurd van wegen die het gebied binnengingen, dus stuurden ze ze per boot en skidos naar binnen.
Inwoners van Maui kregen van hun verzekeringsmaatschappijen te horen dat hun eigendommen niet voldeden aan de stadscode en dat de vernietiging daarom niet door de verzekeringsmaatschappij zou worden gedekt. Het is interessant dat ze hun dat niet hebben verteld toen ze betalingen aan die verzekeringsmaatschappij deden.
15 augustus 2023 Het in brand steken van Lahaina een TERRORISME DAAD door de tirannieke regering tegen de bevolking van Hawaï, Mike Adams’ Brighteon Broadcast News: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=227649
SORCHA 8/14: “China begint Hawaii Liberation met” Out of SciFi “Laserwapen” Fire Hurricane “Staking”
NIEUW: De politie van Maui arresteert getuigen van de branden! (Video)
Lionel: “De arbeidsongeschikte Joe Biden herdefinieert Verachtelijk – niemand gelooft de leugens over Lahaina Fires” [12:33 video (cc)]
Twitter LINK – Dit vuurgedoe op Maui klopt niet. Hoe zijn alle boten op het water ook in brand gestoken en is er een perfecte cirkel van vuur rond de stad. (kort filmpje)

Directe energiewapens gebruikt op Hawaï – Vuur zal overstromingen veroorzaken: Disclosure Hub Stitch op Reese Report BOOM. Hun technologie wordt eindelijk onthuld en het is duidelijk te zien en op te zoeken voor jezelf. Bekijk Chem of Con en bekijk de geschiedenis van het gebruik van weersverandering en het gebruik van bosbrandrook om overstromingen te veroorzaken. Zoek het AERTOL-vliegtuig, de EOS AURA-satelliet en het STROZ-LITE-lasersysteem op.
DEW Attack in Hawaï, hetzelfde als in Californië gebeurde, zal worden toegeschreven aan het weer.
Twitter LINK – Dit vuurgedoe op Maui klopt niet. Hoe zijn alle boten op het water ook in brand gestoken en is er een perfecte cirkel van vuur rond de stad. (kort filmpje)